Åhléns vs Boots

Åh herre gud vad jag längtar bort från Sverige! Jag vill till England (London!) och det är nu. Sverige är dyrt, kolla bara här! Kikade in på Boots, en solklar favoritbutik som jag fullkomligt älskar att shoppa i, det finns allt till kanonpriser! Tog några populära sminkprodukter från Maybelline och jämförde, lite skillnad på pris jämfört med Sverige va? Boots är bäst. Sverige är dyrt.


Ahhhh

Idag fick jag hem skolfotot. Jag har elaka kompisar, de sa att jag blev bra på klassfotot. Men icke, jag ser för jävlig ut. Fy. Det enskilda är 100 gånger bättre! Suck. Jag har lyckats vara med på varenda fotografering under både grundskolan och gymnasiet. Inte en enda gång har jag blivit nöjd med resultatet på klassfotot, inte en enda!

Gårdagen



Igår var jag i Linköping med mams. Hittade världens skönaste boots på Deichmann. Helt otroligt, jag går in i affären och provar de skor som verkar vara något att ha och bestämmer mig. Det tog inte ens 10 min så hade jag hittat det jag var ute efter. Jag hade räknat med timmar av slit för att hitta något som dög och passade. Både jag och mamma var i chocktillstånd, sånt här händer väldigt sällan gott folk.

Köpte en mysig kofta på Gina Tricot, något stor, men härlig! Hittade en superskön stickad klänning/tunika/tröja (går att använda till allt) på Lindex. Ett riktigt bra köp, ångrar det inte en sekund!

Hann med en mysig fika också. Spanade även in värsta heta killen i Teliabutiken! Både mams och jag var helt sålda när vi kom ut därifrån. Och ja, mams har lika bra smak som jag. 

Hämtade upp Lollo på vägen hem. Hon tillbringade kvällen här hemma, jag klippte henne! Klippte bara bort det slitna, inget avancerat alls. Vid såna tillfällen ångrar man att man inte gick frisör, det är ju så kul! Resultatet blev grymt bra om jag får säga det själv!

Jag ska

Jag ska. Det har jag tänkt hela dagen. Plugga alltså. Men jag har prioriterat annat, så som städa, Linköping och Lollo. Nu House!

Biljetterna är bokade!



Biljetter är bokade, konserten är i slutet av oktober i Norrköping! Grymt kul, väldens bästa Peter! Åh, glömmer aldrig när jag såg honom för första gången. Det var i London -07 i musikalen We Will Rock You. Fruktansvärt braaaa! Det här är nästan likadant, en hyllning till Queen, men i konsetvaritionen.

Tisdag

Idag kändes det lite som sommar när jag åkte hem från skolan. Solen sken starkt, högsta värmen på fläkten solbrillorna på och bra musik! Men den feelingen försvann så fort jag klev ur bilen och möttes av en iskall vind. Skrapade rutorna på bilen imorse, vinter på G!

Totalt meningslös dag i skolan. Skulle presenterat min powerpoint imorse men såklart var datanätet nere i hela kommunen och vi fick skjuta upp det. Inte för att det gör så mycket, men ändå! Gjorde inget mer på den lektionen och sedan mentor plus info av rektor. Men det är allt bra skönt att sluta strax efter kl 10!

Har förberett maten (skalat patatis och skurit mig i tummen, klant!) och ska bjuda mamma och pappa på lunch lite senare, båda två är hemma den här veckan, fusk! Känner för att städa faktiskt, möblera om i rummet kanske. Gjorde det för 2 veckor sedan men det känns inte riktigt hundra. Får se hur jag gör!

Ska in till Linköping om ett par timmar med mams. Ska se om jag kan hitta några stövlar och lite annat smått och gott! Riktigt skönt att gå på stan med mamma ibland, kompisar i all ära men mamma är alltid mamma :)

Det där med att plugga skjuter jag upp till ikväll! Har ingen lust nu.

2 månader



2 månader kvar idag. Sen är det underbara London som gäller ett par dagar! Riktigt skönt att ha något att se fram emot och överleva hösten.

LONDON LONDON LONDON! ♥

Det jag älskar



Jag älskar att rida. Idag gick det nästan lite för bra. Fruktansvärt bra. Både jag och La Petite var i kanonbra form. Helt otroligt! Ibland önskar man att man hade modet att börja tävla, men jag är ingen tävlingsperson, inte för fem öre. Inte för att skryta, men jag vet att jag har potential, sånt känner man tro det eller ej. Jag vill men vågar inte. Perioden med världens bästa pålle är över, det fungerar inte att vara i stallet 4-5 dagar i veckan när det är så pass långt att åka. Det är kul men tidskrävande. Jag får nöja mig med vanliga ridlektioner, inte så dumt det heller.

Gina

En söt väska från Gina som faller mig i smaken. Ska spana in den i stan imorgon!


bad bad day

En fruktansvärt jobbig huvudvärk förföljer mig. Jag har varit nära på att gå hem flera gånger idag, men jag har överlevt. Jag har ju inte lite huvudvärk heller, hej migrän! Det känns verkligen hopplöst när man sitter på lektionerna och plötsligt ser man inte vad det står i boken eller på tavlan. Konsentrationssvårigheter till max! Men med ett bra pokerface kan man lätt dölja hur man mår.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen bege mig till stallet och rida ett pass!

ÅH



Frida Fahrman. Det är grymt snyggt med mönstrade strumpbyxor till en annars väldigt enkel outfit. Åh, nu blev jag shoppingsugen.

Inget plugg

I helgen har jag inte pluggat. Inte ett skit. För en gångs skull kan jag skylla på att jag inte har hunnit. Men nu ska jag vara duktig. Jag ska läsa rättskunskapen eller räkna matte, missade ju förra lektionen. Rättskunskapen känns viktigare, men matten är roligast. Gash, beslutsångest om plugg, not good. Puss!

LONDON INK



Jobbat några få timmar idag, kanske inte det roligaste men pengar är alltid pengar (och en bristvara). Nyss hämtat brorsan mfl, hela bilen full med småbarn.

Söndagsångesten är på topp. Vart tog den här helgen vägen? Stallet nästan hela dagen igår (stalljour, hopptävlingar och ridning) och jobb idag. Är lite föööör trött. Helt död rättare sagt. Nu blir det mys framför tvn, London ink (Miami o LA ink är bättre om ni frågar mig)!


congrats!

Måste passa på att gratta Linus Ohlsson med h! JTCC-mästare 2009. Wow! 


Tonight's gonna be a good night



Skolan är avklarad för denna vecka. Provet idag gick hyfsat bra, men inte hundra. Men strunt samma, nu är det helg igen!! Grymt skönt.

Ska till Jessica ikväll! Vi ska fira hennes 18-årsdag (som var i april!). Men bättre sent än aldrig som det brukar heta. Kommer bli en bra kväll det här, det känner jag på mig! Är på grymt bra humör nu också, great!

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Idol!


TORSDAG 24 september

Det sjuka är att så fort jag kommer hem sätter jag på datorn.
Beroende? Ja kanske.

Dont drink and drive dag i skolan idag. Inte det roligaste om man säger så, känns som en upprepning av riskettan.. Men som tur var så hade jag och Azra företagsbesök vid kl 13, så vi missade de sista timmarna! Besöket gick bra, typ. Känns som om vi aldrig får svar på det vi vill.. Det kommer bli grymt svårt att skriva ihop rapporten denna gång..

Nu måste jag äta och sova. Fick huvudvärk för en stund sedan, himla skit. Stallet ikväll! Ska klämma in lite religionsplugg också.

Usch, idag känns jag värsta negativ! Men så kan det va ibland.

paj

Pappa och jag slängde nyss ihop en äppelpaj. Gott! Ska äta den sen under Idol. Ska kolla igenom anteckningarna till religionsprovet nu. Har inte orkat ta tag i pluggandet under dagen, har i stort sätt bara sovit. Men nu börjar jag kvickna till! Har fixat naglarna alldeles nyss, ska ju på företagsmöte imorgon så det gäller att se representativ ut ;) Haha.


Black x 3



   

Tröja med paljetter på axeln 199 kr, halsband 79 kr och skinnhandskar 299 kr

Lindex har mycket fint nu till hösten och vintern. Svart såklart! Den svarta tröjan är så mycket mer än bara svart, perfekt att liva upp en tråkig vardagsoutfit med lite paljetter! Halsbandet är dösnyggt på rätt person. Jag ångrar så att jag inte köpte mig ett par skinnhandskar förra året i London. Jag hittade de perfekta men dum som jag var slog jag inte till..

HOME

Har sovit några extra timmar och jag känner mig fortfarande helt utslagen. Tur att jag tog förnutftet till fånga och stannade hemma i morse. Ska ta en dusch och se om jag kan piggna till lite. Sen ska jag ringa en kompis som också är sjuk idag! ♥ Later! 

Skooooor



H&M har blivit grymt bra på det där med skor nu! Det enda problemet är att jag föredrar platta skor, skor utan klack. Men tjaaa, det går ju att lära sig att gå runt och vara ca 1,90 m lång.

låg energinivå



Maspalomas för x antal år sedan. Åh, jag vill utomlands!


Skulle pluggat förut. Men jag somnade och sov i 3,5 timme. Inte bra, inte alls. Men jag kände att jag behövde sova ett par timmar, kroppen känns inte som den ska. Får se hur jag känner mig imorgon, det är faktiskt inte värt att gå till skolan om man inte är helt okej.

Har iaf varit i Mjölby en sväng. Hittade en hårtork som verkar hyfsat bra, men vår gamla var nog snäppet bättre. Men den här fungerar nog alldeles utmärkt, man måste ju ge den en ärlig chans iaf!

Träffade Elin på stan förut! Har inte sett henne på evigheter. Shit, jag har saknat henne! Vi som var världens bästa kompisar föut och gjorde allt tillsammans. Det var tider det!


lagom

Den här dagen har än så länge varit lagom. Jag är lagom trött, en lagom lång skoldag och har lagom tråkigt. That's it. Har inget viktigt att säga (har jag någonsin det föresten?). Ska ta mig en liten tupplur och sen läsa igenom geografigrejen och engelskglosorna. Klockan är liksom bara tolv, jag har ju hela dagen framför mig! Skönt. Men jag ska in till Mjölby sen igen och leta efter en hårtork med mams, kan tillägga att vi båda är ganska kräsna så vi får se om vi köper någon. Har spanat in en från Björn Axén på net on net annars!

Föresten, stor sensation idag! Jag har diadem. Händer sisådär max tre gånger per år. Får så lätt uvudvärk av det. Men jag tror faktsikt att jag ska börja använda det oftare! Otroligt praktiskt.

tur i oturen

I lördags gick min plattång sönder. I morse gick hårfönen sönder när mamma använde den. Allt inom loppet av två dygn. Otur eller otur? Otur.

Jag var helt inställd på att köpa en ny plattång (mamma får köpa en hårfön, vi båda använder den trots allt). Men min kära mor var så pass smart att hon kom på att kolla om hon hade sparat något kvitto på plattången (jag fick den när jag fyllde 17). Och ja, 3 års garanti! Så vi åkte in till Åhléns och jag fick en sprilans ny! Gött! Där sparade jag ett par hundralappar.

Skulle byta hårfönen också (garanti!) men klart som fan hade just den modellen utgått ur sortimentet. Så det fick bli pengarna tillbaka ist. Ska kolla på en ny imorgon, mamma har lite smått panik hon klarar sig inte utan att blåsa håret på morgonen! Haha.

Men ibland har man tur i oturen va?


neeeeeej




Man kanske ska satsa på en rosa och hoppas att man får ha den i fred? Förhoppningsvis är det inte lika lockande för brorsan att låna den då! 

Min plattång har gått sönder, typsikt. Så nu är jag på jakt efter en ny. Frågan är om man ska köra på en likadan som den gamla från Vidal Sassoon eller prova någon ny? Det fungerade superbra att både platta och locka håret med den gamla. Tips?


freaky friday



Jag har nyss sett på Freaky friday. Älskar den filmen! Har varit en given favorit sedan mååånga år tillbaka. Jag har sett den hur många gånger som helst och jag tröttnar aldrig, lika bra varje gång! Exakt så ska en bra film vara. Visserligen älskar jag ju allt med Lindsay Lohan, är ett inbitet fans. Har älskat henne sedan jag såg Föräldrafällan för första gången (typ 10 år sen kanske). Behöver jag ens säga att jag älskar Tonårsliv, Mean Girls och Just My Luck!?

sminkparty

   

Har varit på sminkparty hos Sofie! En kanontrevlig tjej som höll i det. Provade lite olika produkter från Mary Kay och allt verkade superbra. Köpte inget men jag ska ha party här hemma om en månad så då lär det bli lite inköp!

Fick höra av Azra att jag var lik bloggerskan Stina-Lee idag! Både med det neutrala sminket och håret. Haha tack, det värmde! Sen fick jag reda på att jag har en dubbelgångare i Jönköping, lika som bär tydligen. Skulle va kul och träffas!


l ö r d a g

Lördag. En lång natts sömn, 12 timmar för att vara exakt. Skulle kunnat sovit flera timmar till men jag vaknade vid tolv av ett sms från Sandra. Tack och lov, jag ska ju iväg sen så det var riktigt bra att hon väckte mig! Ska till Sofie med tjejerna på sminkparty! Kan bli kul.

Sitter och målar naglarna just nu, fransk manikyr. Håret är nyss fönat och står åt alla håll. Herre gud, mitt hår är en stor katastrof (dock inte slitet som tur är). Måste ta och sticka in huvudet i garderoben och hitta något att ha på mig också, blir nog leggins och någon big och bekväm tröja.

helg helg helg

Helg. Jag behöver verkligen helg. Men den här veckan gick väl ganska fort va? Nu väntar två lediga dagar och det passar mig alldeles utmärkt! Ska inte plugga mer än nödvändigt. Hundratusen engelskglosor och någon geografigrej till onsdag. Religionsprov på fredag (som jag är sämst på). That's it tror jag.

Fikar lite just nu, onyttigt I know. Men jag behövde lite mer energi, trött som tusan. Åker till stallet om en halvtimme. Ska sträcka ut cp-ryggen några minuter innan dess och lyssna Beyoncé. Har hakat upp mig på Beyoncé, lyssnar på hennes album hela tiden. Så kan det va. Hörs!

Underbart

Har genomfört en alldeles fantastisk ridlektion ikväll. Ibland blir man förvånad över ens egen kapacitet. Känslan av att bli ett med hästen och känna samspelet är underbart. Det går inte att beskriva.

Utrensning


Väska, H&M 149 kr. Ett kap! Min absoluta favoritväska just nu! Använder den jämt.

Jag har rensat i min väska. Fick panik förut när jag inte hittade någonting, allt var bara en stor röra. Tre läppglans, vaselin, hundramiljoner toffsar och hårspännen i olika modeller (haha jag som trodde att jag slarvat bort typ allt), plånbok, mobil, kvitton, små lappar, halstabletter, hörlurar, pennor, tidtabeller, puder, concealer, ett armband och en handkräm. Herre gud! Inte undra på att man får ont i ryggen och axlarna!


Klippt mig!

Kompade en timme på FG-lektionen, hade ändå inget att göra. Så vi slutade typ vid 15-tiden.

Sen åkte jag och Azra till Julia och jag klippte mig. Fick en tid lite tidigare pga ett återbud. Jag blev jättenöjd! Skulle bara fräscha till topprna lite, inget avancerat alls. Brukar inte bli så nöjd när jag precis klippt mig, men denna gång är jag verkligen det. Det blev som jag ville, en uppfräschning av den gamla frillan. Det ser inte så där hemskt nyklippt ut som det kan göra ibland, en superbra klippning med andra ord. Jag ska nog klippa mig hos Julia i fortsättningen :)

Ibland ångrar jag verkligen att jag inte valde att gå frisör på gymnasiet. Hår är kul! Jag älskar hår.


Tomorrow

Imorgon är det fullt upp.

8.00 - 16.00 Skooooola

16.00 - 16.30 Plugga med Azra

16.45 Klippa mig hos Julia (Äntligen, mitt hår ser ut som en risbuske! Seriöst)

19.00 Stallet resten av kvällen!

Idol

Nu ska jag se på Idol och äta choklad!




Ibland är man allt bra lättövertalad

För en timme sedan lät det så här hemma hos oss:

Mamma: Alexandraaaaa! Kan du åka och handla?
Alexandra: Nää..
Mamma: Jo men snälla! Det är bara några små saker, inte så jobbigt.
Alexandra: Nää jag orkar inte..
Mamma: Snälla?
Alexandra: Nej säger jag ju.
Mamma: Men om du köper med en stor chokladkaka till dig själv då?
Alexandra: Hmm.. Okej då jag åker!

Haha mamma är bra på det där med övertalning och jag är lättövertalad.


Vr:s horoskop



Horoskop från Veckorevyn. Det sjuka är ett den är tredje gången i rad nu som horoskopet verkligen stämmer! Under de kommande två veckorna har jag fullt upp, föööör mycket. Man kanske skulle följa sådet och styka några grejer?


Överlevt den här onsdagen med

Då har man överlevt ännu en onsdag! Men det känns som om det är torsdag.

Jag är trött och mina jävlar till axlar bränner, nacken och ryggen lika så efter en lång skoldag. Ja, jag vet att jag måste träna. Min sjukgymnast skulle bara se mig nu! Usch, får dåligt samvete bara jag tänker på det. Har inte satt min fot på ett gym på 9 månader. "Regelbunden träning" var det ja. Yes, sure. Jag vill egentligen men annat kommer i vägen. Det är ju kul att träna på gym! Älskar att ha favoritmusiken i öronen och träna till svetten bara rinner! Dags att ta tag i mitt liv känner jag.


Nagellack



Nu ska jag måla naglarna. Älskar att måla naglarna.
Jag har en förkärlek till att måla naglarna sent på kvällen!
Lila får de bli. Mörklila. Höstigt och fint!

Sen blir det sägen. Har bytt lakan och tagit fram mitt tjocka vintertäcke!
Underbart skönt att krypa ner i en nybäddad säng.


Perfekt matchning!




Exakt så här vill jag matcha mina nya sammetstajts! Dösnyggt.


Bild lånad från Linn.

En liten påminnelse

Jag hatar personer som är anonyma.

UT!

Nu ska jag ut och njuta av värmen (den sista?) och tycka synd om mig själv, haha. Ont i örat, skitont i halsen (kan knappt äta och prata) och frusen. Jippie! Men det går nog över till imorgon! Ska läsa nya H&M katalogen nu och bli ännu mer shoppingsugen.

Min lillebror kom hem från skolan förut och var skitglad. "Jag har fått ett busskort som gäller över hela Östergötlaaaaaand dygnet runt, alla dagar!!". Allvarligt? Varför får inte jag det? Jag går på Kungshöga och kan på Dacke, Mjölby gymnasium båda två. Vi tillhör samma kommun och båda bor hemma under samma tak. Orättvist? JA!


Svenskan är klar!

Nu är svenskan klar. Inte redigerad, fel meningsbyggnad överallt och felstavningar. Men vad ska jag göra? Jag har iaf lyckats skriva ut den, eller mamma lyckades. Det är någon jävla bugg i texten, kan inte göra ett piss. Word blockerar sig själv hela tiden. Skitkul! Men what to do liksom? Jag har ingen lust att skriva om den.


Sommaren som gått

Bästa köpet: Jag har gjort många bra fynd, har fyndat mycket på rean.

Roligaste festen / utgången: Kan inte välja. Men partylivet på Öland var ju skitbra!

Sommarens låt: Rap Das Armas! Grymt jobbig låt haha.

Roligaste resmålet: Har inte rest någonstans i sommar, men Öland! Emax i Örebro är ett minne för livet.

Bästa bio: Harry Potter. Tror inte att jag har sätt någon annan film på bio i sommar faktiskt!

Sommarens flirt: Hahaha det vill ni allt veta va!? ;) Det håller jag för mig själv.

Bästa dagen: Om maj räknas till sommaren så säger jag den 19 maj. Körkort!

Jag har lärt mig: En himla massa.

Frisyren: Slarvigt lockat! Fungerar alltid.

Väskan: Min lilla svarta från Primark.

Plagget: Kjolar!

Sommarläsning: Har inte blivit så mycket läsning alls. Men en hel del tidningar, Glamour, Solo och VR.

Beautyprodukterna: Läppglanset från Hawaiian Tropic, bodybutter från Body Shop, vaseline med aloevera, hårserum från Toni & Guy och värmeskyddande spray från Lee Stafford.

Smycket: Alla mina silverarmband! Passar till allt, dygnet runt, fest som vardag.

Kaffe: Islatte!  

Skorna: Mina älskade ballerina från Marks and Spencer, London. Tredje sommaren, bra kvalité!


ja tack!







Såklart att man alltid är shoppingsugen! Men jag behöver absolut ingenting. Ingenting alls! Men jag vill ha.

Redan vaken

Vaknade för en liten stund sedan av att mobilen ringde. En glad Lollo meddelade att hon hade tagit körkort! Grattis gumman! Snabbt jobbat (hon fyllde igår)!





Den här bilden är tagen precis när jag tar körkort, jag sitter i den vänstra röda bilen och är överlycklig. 19 maj, tänk vad tiden går fort!

Nu ger jag upp

Nu ger jag upp för idag och går och lägger mig. Jag ska minsann lägga mig på spikmattan! Kan skriva ett inlägg om min älskade matta någon dag. Men först ska jag stänga av alarmet på mobilen! Riktigt skönt med en ledig tisdag bara så där.


Mtv vma

Inatt var det det dax. Whitney och Kristin hade grymt fina klänningar!

J a g  v i l l  h a !







Måndagsmys

Nu är det dax för måndagsmys! Jag kör med mys under alla veckans dagar. Jag var sugen på godis förut och när man kommer hem från skolan ligger det en påse godis på min säng. Snacka om flyt! Mamma och jag tänker samma tankar.

Vet ni vad? SP3B ÄR LEDIGA IMORGON!
Helt otroligt men mycket skönt.

Lillan och jag

  

Jag blir alltid på så bra humör när jag har varit i stallet! Ilskan över dagen är så gott som bortblåst och humöret är på topp!

Mamma hängde med idag och skulle ta kort när jag red. Behöver jag säga att mamma är sämst på att ta kort? Ja det är hon, iaf när det gäller motiv som rör sig. Det blev inte en enda bra bild på mig och Lillan, katastrofala! Suddiga, bakifrån, halva hästen/jag osv. Det hela slutade med att hon filmade. Usch! Men ganska kul att titta på.


Irriterad

Uräkta för de smått arga (förbannade) inläggen igår kväll. Men jag var riktigt arg. Jag är riktigt arg.

Idag har vi typ haft hål timme från ca halvt tio till halv tre. FEM TIMMAR! Inte okej. Lärarna är på kryssning vilket innebär inställda lektioner. De är på en så kallas "kurs" kombinerat med en krysning. Råkade nämna det för pappa förut, hans kommentar var "Haha, visst va! Vi alla vet ju att på kryssningar så festar man. Sannolikheten för att de kommer att lära sig något vettig är noll!". Jag håller med helt och hållet. Inställda lektioner innebär uppgifter att göra på engenhand (och närvaro). Skitkul!

Slutade vid halv fyra, skulle vänta på brorsan som slutade fyra. Jag ringde honom vid strax efter fyra och frågade var han var, "eeh, jag ska inte hem, jag ska till Vickan". Men vad fan var min enda kommentar. 35 minuter väntade jag helt i onödan!

Nu ska jag till stallet och rensa tankarna lite grann. Kan verkligen behövas! Later!

Allvarligt?

Snalla, rara, söta Word - skärp dig! Jag har sutti i flera timmar nu och ingenting fungerar. Är det det här som är höjden av otur eller? Gjorde ett test på Facebook förut, 98 % lucky today. Visst, sure va. 98 % bad luck stämmer bättre.

Har försökt att kopiera och klistra in allt i ett nytt dokument, men nej såklart att inte det fungerar. Programmet stängs ner så fort jag försöker ändra eller lägga till något. Det går inte ens att skriva ut det. Jag får ta och prata med Agneta imorgon, jag får lämna in arbetet senare. Kul om jag måste skriva om hela skiten, jättekul, jag jublar av glädje!

Föresten. Huvudet är inte på topp och jag känner en antydning till migrän. Halsen är katastrofal och jag kan knappt prata. En härlig start på en ny vecka! Nu fattas det bara en massa läxor.. God natt!

Jag är inte klar

Jag är inte klar med svenskan. Word strejkar. Ja allvarligt, det fungerar inte. Jag har nästan skrivit klart hela mitt arbete men nu kan jag inte komma åt det. Jag vet inte vad det är för fel och jag får snart panik. Snälla, hjälp mig. får jag inte ordning på skiten snart så dör jag. Har provat att öppna upp det på de andra datorerna här hemma, men nej, det går inte. Troligtvis något fel på dokumentet. Fan! 

Svenska

Nu jävlar ska jag skriva mitt svenskarbete om romatiken. Återkommer när jag är klar om typ 100 timmar. Jag hatar svenska.

Bloggdesign

Jag var riktigt trött på min bloggdesign så nu börjar vi om från början. Det här är inte min grej, men jag gör ett försök!


Helg

Hade en trevlig kväll hos Azra igår!´

Mobilen ringde kl 06.00 i imorse… Hemskt! Upp och sjunga och gratta lillebror som fyller 16 idag! Grattis! Han ville bli grattad så tidigt för att jag skulle kunna vara med.

Har varit i stallet och kom hem för 40 min sedan. Fodrat, mockat, tagit in/ut hästar mm. Gick fort så det var inte särskilt jobbigt. Tillbaka dit ikväll igen.  

Idag ska vi fira brorsan och jag ska försöka klämma in lite plugg (jag måste). Men nu ska jag se på gårdagens avsnitt av Idol, spelade in det!

 

 


0 9 0 9 1 1

11:e september, Azras födelsedag! Grattis :) Skolan var lika sjuk som vanligt, men vi har skitkul tillsammans. Sitter och äter lite nu. Ska sova någon timme eller så och sen duscha och fixa i ordning mig. Ska på 18-årsmiddag! Det kommer att bli en bra kväll det här.

 


Hahahaha



Hahaha, ibland har man verkligen sjuk humor! Hon till höger bara skrattar och den vänsta bara skriker i ren panik! Haha. Höj ljudet så man hör ordentligt vad de säger.

Student 2010



Studentmössan är utprovad och nedräkningen kan börja! Student 2010, det känns riktigt bra! Vi i SP3B blir lätt snyggast i mössorna! Vår klass är föresten världens skönaste, alla är så himla härliga! Fotografering idag och ja, vi är som vi är. Vi, eller halva klssen typ, fick stanna kvar och ta massa roliga bilder utomhus sen med fotografen. Har vi tur kommer vi på framsidan! Hahaha det lär bli en vacker syn..

Tog en snabbis nere på stan med tjejerna efter skolan, köpte present till en viss Azra som fyller 18 imorgon! Är du nyfiken på vad det blev!? Haha du får vänta till imorgon kväll.

Gissa vem man spinger på nere på stan då? Jo en kändis, Johan Palm!


. : Hej : .

Kollat på Idol nyss och nu ska jag måla naglarna. Insåg förut att de såg alldeles färskräckliga ut, igen. Helst skulle jag måla naglarna varje dag, men det skulle jag aldrig orka.

Imorgon är det lång dag, enda till kl 16.00. Mössprovning OCH fotografering. Nej. Jag h a t a r fotografering. Får lite panik över mössan också, vad ska det stå på den? Alexandra ska det ju stå såklart, men mer? Samhäll? FG? Sp3b? 2010? Det löser sig alltid. Men det skulle ju vara kul om klassen kunde enas om någonting!


Nytt!







Mitt nya gloss från Clarins är superbra! Perfekt rosa/röd nyans. Fick hem det på posten idag som tack för att jag tog en prenumeration på GLAMOUR (igen!). Skitbra när man får saker som man vill ha! Kikade in på Clarins och såg att det kostade £13, ca 159 kr alltså!

Fick även ett armband från Ms Bijoux! Dålig bild, det är ett lejon. Älskar det redan!



090909

Är helt slut, som vanligt. Skolan är som den är och idag har jag gjort världens sämsta läxförhör i engelska c. Haha, kunde ingenting! Katastrof. Jag känner verkligen att jag har gjort ett jättebra intryck pp min lärare, hon måste tro att jag har IG i både a- och b-kursen. Men det kan jag upplysa er om att jag inte har.

Ska vila en stund, är jättetrött (läs: helt död). Ska visa er lite nya saker senare ikväll! Fick nyss en sån där konstig känsla, plötsligt blev jag sugen på att åka till ÖB! Haha vi får se om jag drar dit eller inte.

Lyssnar på Johan Palm nu, Kingshighs stolthet. Eller inte. Men den här låten va hyfsat bra ändå, inte så där falskt som det kan låta ibland när han är i farten. Spotify och jag är bästa vänner nu för tiden, vi umgås hela tiden från att jag kommer hem till att jag somnar. Spotify spelar musik och jag lyssnar. En bra vän det där, man slipper prata! Det räcker att sjunga med någon gång då och då när det kommer en bra låt.





Alexandra shoppar

Åkte in till stan efter skolan, ekonomisk och miljövänlig som jag är så tog jag tåget!

Köpte en present till min lillebror som fyller 16 på lördag! Stor grabb nu. Såklart kunde jag ju inte komma hem utan någonting till mig själv. Sammetsleggins (supersköna!) från Bikbok, tröja från Cubus och några andra "måste ha-prylar". Sist men inte minst, jag köpte ett par skor, ett par klackar! Jag älskar skor, men jag kan inte gå i högklackat. Sprang på Jessica tusen gånger på stan, hon tyckte skorna va dösnygga men gillade inte att jag blev ännu längre än henne än vad jag redan är.. Haha, stora i-lands problem. Köpte skorna på Deichmann, bra skor till superlåga priser! Sånt gillar vi! Äntligen en bra skokedja som har öppnat med lite annorlunda sortiment.

Nu, IDOL!


Now

Jag har kollat igenom labbrapporten och skrivit klart engelskan. Och ätit godis (för mycket, har ont i magen nu). Nu tänker jag inte göra en enda sak till. Insåg precis att jag kommer få stressa för att hinna klart med svenskgrejen till måndag.. Hinner inte under veckan och helgen är fullbokad. Planering planering planering!

Dagens problem - rött, rosa eller lila nagellack?





Monday, again!

Skolan går mig på nerverna. Tur att man går i en rolig klass iaf. Allvarlig, varför har jag valt engelska c?  Fattar absolut ingenting. Kan även passa på att säga att jag hatar naturare, speciellt vissa av dem som vi har engelska med. Inga namn nämnda…

Nu ska jag ta en dusch, känner mig lite frusen. Ska passa på och måla om naglarna också, haha det behövs verkligen. Ska nog lägga en ansiktsmask när jag ändå är i farten. Man måste skämma bort sig själv ibland! Köpte föresten hem lite godis på vägen hem. Vet ni vad? Jag köpte såkallat ”nyttigt” godis, naturgodis! Det låter ju iaf nyttigare, men jag vet i tusan om det är särskilt nyttigt det heller...



Söndag, ångestens dag!

Sådär ja. Red ut en sväng i lugnt tempo. Skönt men grymt jobbigt att bara sitta på hästryggen. Men kul såklart! Föresten, min lillebror är säker på att jag har svininfluensan och kommer att dö, haha eller inte. Mamma o pappa ska snart köra hem brorsans tjej, ska ska tvinga dem att köpa glass åt mig få jag frisknar till lite snabbare :)

Har lite ångest över att jag INTE har pluggat ett skit denna helg.. Eller jag har renskrivit labbrapporten. That's it, inget mer. Den här veckan som  kommer är det ändå ganska mycket att göra i skolan.. Fan Alexandra, skärpning! Lär dig planera och prioritera.


Sjuk söndag



Photo by me ©  Mycket rönnbär betyder en kall vinter? Eller hur är det nu?

Blää. Jag hatar att vara sjuk. Har nyss kommit upp ur sängen efter ett par timmar extra sömn. Huvudet känns femtio kilo tyngre än vanligt, kroppen känns som om den har blivit överkörd av en lastbil och såklart visar termometern att jag har feber. Men jag ska försöka ta mig till stallet lite senare trots allt, ska rida ut med mams och en tjej till. Det borde jag väl orka? Jo då, vill man så går det.




Sammet


Lindex 199 kr

Det där med sammet är min grej. Det liksom skriker Alexandra lång väg om det. Ett stort plus är ju att det är grymt mjukt och skönt att ha på sig. Inte helt fel om ni frågar mig! Ska införskaffa mig ett par leggins i samma meterial också. Kan vara hösten och vinterns bekvämaste trend.





Just nu:



Felix och jag gosar. Har har gosdamp som vi säger här hemma, haha.


Jobbat ett par timmar idag! Trodde jag skulle dö när mobilen ringde imorse.. Det var lite kämpigt de första timmarna med tanke på att jag verkligen inte mår bra. Somnade när jag kom hem och vaknade nyss till liv. Måste till stallet sen och se till min lilla polle, får se om jag rider en sväng. Orkar egentligen inte (och bör nog inte med tanke på att jag har lite feber) rida men det är ju så skönt att röra på sig, och kul, så kanske :)

Ska inte gå på födelsedagsfesten ikväll som jag är bjuden till.. Orkar verkligen inte. Lite tråkigt, men det känns ändå ganska okej med tanke på att det inte var några av mina närmsta kompisar som fyllt. Det blir en skön kväll hemma framför tvn med lite onyttigheter!




HELG!

Nu är det helg! Fullt upp i helgen känner jag.. Stallet ikväll (ja, det är fredagkväll, och?). Jobba ett par timmar imorgon och sen rida. Får se om jag orkar gå på en fest på kvällen sen, skulle inte tro det med tanke på hur jag mår. Vill bli frisk! Söndag verkar det som om det blir Linköping (shoppinsugen you know) och sen stallet. Har lite föööör mycket plugg också, skitkul! Är mycket i stallet nu för tiden som ni kanske har märkt. Men det är bara nu under september, rider 4 ggr/vecka nu, sen återgår allt till det normala igen.

Later!


Perfekt läsning




Imorse mådde jag sämst, men nu är jag fit for fight igen!
Lägligt nog damp denna tidning ner i brevlådan idag. Perfekt!




Hmm?

Nej nej nej. Det där jag sa i det förra inlägget om att jag var avundsjuk på er som var sjuka? Det skulle jag aldrig sagt. Hur kommer det sig att ens hälsotillstånd kan ändras radikalt på bara tre timmar? Not good. Men jag har ju kännt mig halvsjuk länge nu så snart är det väl dax. Men jag håller tummarna, har ingen vidare lust att hamna efter i skolan! Men om så är fallet tar jag en dag off.



Onsdaaaaag





Mitt nya motto!




Skolan var lika långtråkig som vanligt idag, jag blir nästan avundsjuk på er som är sjuka! ;)

Blev en spontanfika efter skolan med min underbara Louise. Blev sittandes i typ 2,5 timmar och bara pratade, värdefull tid säger jag bara! Blir tyvärr inte så ofta längre, men man uppskattar stunderna betydligt mer när de väl blir av!

Har ångest över att jag inte köpte lite grejer igår i stan. Att man alltid ska ångra sig efteråt! Råkade säga det till mamma, hennes kommentar? Åk in på fredag och köp det då!! Haha inte likt min mamma. Men jag överväger hennes alternativ.




What?

Okej. Jag skulle gå och lägga mig tidigt idag, supertidigt. Vad gör jag uppe så här dags då? Joo Spotify underhåller mig med bra musik och Facebook håller mig sysselsatt.


Perfekt dag



Precis lagom lång skoldag idag. Först lite info om högskola/universitet av syon och sen mentorstid. Slutade redan vid 10-tiden!!

Åkte in till stan med Azra och Sandra! Trevligt trevligt, länge sedan jag var där. Jag var egentligen grymt shoppingsugen men jag vet ju att jag inte behöver något och då får jag bara dåligt samvete när jag shoppar. Så det blev bara ett par leggins från Bikbok, typ såna jag bloggade om igår, that’s it inget mer. Är nästan stolt över mig själv haha!

Fick ett trevligt sms från en viss M förut som undrade om jag ville jobba på lördag! Visst, självklart sa jag! Bäst att ta alla jobbchanser man får, man är ju bra dum om man tackar nej när man blir erbjuden.

Nu ska jag bara slöa lite till, har slöat sen jag kom hem. Svarade fort och slarvigt på naturfrågorna som vi har till imorgon (orka liksom?).



 


RSS 2.0