Emax09.

Ser att världens bästa coach-Alex har hängt med Blondinbella. Häääärlig kille, hade riktigt kul tillsammans på Emax 09 när han coachade fram oss till en stolt 10:e plats.

You can do it.


07:50.

Klockan är bara 07:50 och termometern visar redan +34,5! Galet. Dagen spenderas dock innomhus, först shopping på IKEA med mamma och sen blir det jobb till kl 18. Nu scones till frukost!

Be happy.



Är heeeelt slut efter dagen, bäst att lägga sig tidigt. Har hunnit med lite för mycket idag. Resten av veckan kommer bli tuff, på alla sätt och vis. Stay tuned.

Tisdag.

Försöker vända tillbaka på dygnet, idag ringde klockan 08:00. Usch, jag är verkligen ingen morgonmänniska. Men jag hinner aldrig med någonting innan jag måste åka hemifrån till jobbet kl 13:30 och får ALLTID stressa för att hinna äta lunch innan jag åker. Idag ska jag vara ute i god tid. Fint väder idag med = jätteallergisk. Just nu är jag lite trött på sommaren. Nu ska jag slänga ihop en strawberry smoothie till frukost!

Nytt på gång.

Har börjat fixa och trixa med bloggdesignen. Svårt det där, får inte riktigt till det. Man ändrar och fixar, sparar och uppdaterar, men ändå blir det ingen skillnad. Slängde ihop en tillfällig header (sitter vid fel dator/orkar inte hämta den externa hårddisken), men den blir säkert permanent om jag känner mig själv rätt, haha. Latare än latast.

I'm the queen of my own life.

Jobbet gick finfint idag. Har precis mumsat i mig lite jordgubbspaj (finns det något godare eller?!!) och ska strax ge mig ut på en runda. Försöker springa x antal km ca tre gånger/vecka och promenera/powerwalka de andra dagarna. Har fungerat bra hittills, är så himla glad att jag äntligen kan fungera normalt efter inflammationen i foten!

110627






Måndag. Har precis avnjutit en stoooor skål med jordgubbar till frukost. Har jobbat sedan i tisdags förra veckan, låter ambitiöst, I know. Med det är det inte. 4 tim/dag blir man minsann inte rik på! Jobbar idag t o m torsdag, sen är jag ledig en hel vecka!

I helgen har jag känt ett stort behov av att fly landet, lämna allt och aldrig mer komma tillbaka. Trivs inte riktigt här hemma. Allt är inte som det var förr, people change. Jag vill vidga mina vyer och se mer av världen.

Ikväll/inatt kommer mamsen äntligen hem, inte för att jag saknar henne, men det är fruktansvärt jobbigt att veta att hon är i London och inte jag. Tanken dödar mig.

Pottermore.com

Idag släpper JK Rowling det här. Spännande, can't wait!

110623

Mamma åker till London idag. Jag är inte ett dugg avundsjuk, inte aaaaalls... Mitt fina, fina London. Den här veckan har jag saknat det extra mycket. Har lite smått börjat fundera på att åka tillbaka i höst. Väger fördelarna mot nackdelarna (de få som finns) och har beslutsångest. Vi får se vad som händer, London finns alltid kvar. 

Igår - idag.




Gårdagen innehåll några jobbtimmar, sträckläsning av Skäringers bok och nagelfix. Idag har jag bakat småkakor, tyckt synd om mig själv (allergin) och gosat med min lilla Ester. Imorgon är det jobb, likaså på onsdag, torsdag, fredag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag. LEDIG FREDAG. Men jag är available alla kvällar, hojta till så kan vi ses!

Rainbow.





Spöregn och solsken. Den svenska sommaren är minsann vacker.

De senaste dagarna














Tömde iPhonen på bilder, lite så här har de senaste fyra dagarna sett ut i stora drag. 1,2. Magiska solnedgångar hemma på landet med fint ljus 3,4. Jobb x antal timmar, stort plus till kollegan som lämnat senaste VR åt mig 5,6. Parkhäng med Azra (+ Robin och Elma), kallt, men är det sommar så är det 7. Skumtomtar i juni, why not? Åt pepparkakor häromdagen 8. Trädgården har invaderats av tusenskönor 9. Solnedgångsljus 10, 11. Avslutning BRK 12. Sommarbete


Jag har den senaste veckan övervägt att lägga ner bloggen. Har helt tappat motivationen sedan jag flyttade hem från London. Har dock kommit fram till att bloggen får leva kvar ett tag till, i mindre skala. Uppdateringar då och då, kanske mer bilder och mindre text eller tvärtom. Det är mycket som händer just nu, ni kommer att förstå en vacker dag.

I miss....

Jag saknar dörrvakten vid min nattklubb, jag saknar min postman, jag saknar killen på gymmet. Tre grymma killar. JAG SAKNAR LONDON.

Måndag 13/6

Förstår inte riktigt hur jag ska överleva den här sommaren. De senaste två somrarna har jag haft tillgång till en "egen" bil, men den här sommaren är jag billös. Känner mig lite isolerad här ute på landet. Väntar på att mamma ska komma hem, ska åka till jobbet och hämta nyckel osv inför sommarens jobbsäsong. Imorgon jobbar jag första passet! Och hur ska jag ta mig till jobbet? Skjutsa pappa till jobbet vid 06-tiden de dagar jag jobbar. Fun! Men jag ska nog överleva. 

Är jättesugen på att dra till Måndagsklubben, men eftersom jag jobbar de kommande tre tisdagarna och måste upp tidigt så känns det inte som ett alternativ att komma hem framåt morgonkvisten och köra bil kl 06. Typiskt.

Ikväll har jag dressyrlektion!

Söööööndaaaaaag 12/6

Grannen slår gräset på åkrarna runt omkring oss vilket innebär att jag får hålla mig inne. Det där med gräsallergi är ju helt klart sommarens största nackdel. Men jag har fått lite vettigt gjort här inne, möblerat om (flyttat sängen) och städat rummet. Funderar på om jag ska ta och ge resväskan en omgång (nej, den är inte helt uppackad än, men DET FÅR JU INTE PLATS I GARDEROBEN/BYRÅN) eller kanske baka? Känner mig lite huslig.

What are words if you really don't mean them?

Just nu är mitt liv världens tråkigaste, känns det som. Livet här hemma kan inte alls jämföras med Londonlivet som var/är 1000 ggr bättre. Tittade på flyg tillbaka tidigare idag och insåg att jag verkligen inte har möjlighet att boka en resa just nu. Får panik av att sitta hemma, speciellt en lördag. Jag måste ta tag i mitt liv innan jag deppar ihop totalt.

En liten runda.

Tog en joggingrunda mellan regnskurarna. Chansade och konstaterade att foten höll. YEEEEES! Efter tre månader med besvär verkar det äntligen vara över, har inte alls haft ont den senaste veckan. Det var så jäkla skönt att springa, det kändes som om jag skulle kunna springa hur långt som helst idag. Konditionen har visst blivit lite bättre! Jag kan nog tacka alla powerwalks i Kensington Gardens, alla långa helgpromenader i London tillsammans med Nettan och allt spring i de sju trapporna upp till mitt rum på Ossington Street.

110610

Alltså jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag bara sover och sover. Fick dra mig ur sängen vid 11.30-tiden. Nu ska jag iaf ge mig ut på en powerwalk, har knappt rört på mig sedan jag kom hem. Eller nej, faaaaaaan, nu började det ju ösregna. Ja ja, får väl vänta lite då. Vad är det för fel på vädret?

Blixtar och dunder, magiska under.

Kan meddela att efter ett dygn kommer jag och min iPhone fortfarande väldigt bra överens. Beroendeframkallande så in i den! Har aldrig varit något fan av Apple, men nu förstår jag tjusningen.

Hörreni, jäklar vilket oväder (men det i tisdags måste ha varit snäppet värre?)! Blixten slog ner precis utanför vårat hus idag, riktigt läskigt. Brorsan öppnade dörren för att släppa in Ester (katten), största blixten ever kom från ingenstans, det blev helt ljust och väldens smäll hördes (tinitusvarning). Huset skakade, strömmen gick, Ester skrek och skakade. Scary! Men jag kan i alla fall inte låta bli att tycka att det faktiskt är lite spännande och mysigt med blixt och åska...

Äntligen.



Välkommen min fina lilla iPhone 4.

110608

Känner mig halvt mörbultad, fast på ett bra sätt om ni förstår vad jag menar. Igår kände jag mig som en nybörjare på hästryggen, kan inte varit en vacker syn haha. Men det gick okej.

Har precis ätit frukost/brunch ute på altanen. Mams är ledig idag så vi ska försöka få lite vettigt gjort här hemma..

Stallet!

Sticker till staaaaaaallet! Om ni inte hör något från mig imorgon så beror det på att jag:
1. Har dött av överansträngning alt hjärtinfarkt. Är läskigt otränad. 
2. Blivit träffad av blixten. Måste det vara så jäkla kvavt?
3. Har en sådan galen träningsvärk att jag inte orkar ta mig upp ur sängen.


Clements Ribeiro





Bläddrade lite i juninumret av InStyle som jag haffade på Heathrow. Hittade en kjol (well, kanske inte den snyggaste) under modesidorna från Clements Ribeiro. Inget märkvärdigt tänker ni, jooo tänker jag. De är båda två designers och bosatta i Notting Hill. Jag har käkat middag med dem och hängt med deras son Hector!

110607

(Pensionärsvarning) Creepy weather. Asvarmt igår, värsta blixt- och åskovädret i natt, kallt i morse (ja, jag var uppe tidigt, redan vid 07-tiden), spöregn och ännu mer åska under förmiddagen. Låg ute i min solstol på altanen och läste, så himla mysigt när regnet öser ner och man ser blixtrarna och hör åskans muller. Råkade dock somna, vaknade upp och plötsligt var det gassande sol och så där äckligt varmt igen.

Snart, snart, snaaaaaart.

Ja, jag ska göra en ny header snart, men det kan ta sin lilla tid. Vill liksom inte radera ut London, jag klarar ju för tusan inte ens av att ändra bostadsort på Facebook.

6 juni.

Sveriges nationaldag. Tiden går så jäkla fort just nu trots att jag inte gör något speciellt! Det har redan gått en vecka sedan jag lämnade London (vill helst sätta mig på första bästa plan tillbaka).

Reunion: Skogssjön






Hängde lite nere vid Skogssjön igår kväll med gamla favoriter (en STOR fördel med att vara tillbaka i Sverige!). Men, som alltid när man ska göra något så dyker bara en bråkdel upp (och två timmar för sent haha). Men jag gillar dem ändå! Azra, Bagge, Muhamed, Jessica, Sofie, Linn, Harris och Gustav. 

Råkade sova till 12-tiden idag, sen la jag mig i solen och läste klart en bok. Duschade, åt mat tillsammans med pappa och nu är jag ensam här hemma. Planerna för kvällen är lite lösa, känner mig så otroligt seg (och så har jag ingen bil).

Student 2010.



Ett år sedan vi tog studenten idag. Hittade mig själv och några gamla classmates i tidningen! Ikväll kör vi reunion, ska bli riktigt kul!

Kusinens student 1/6






I onsdags sprang min kusin ut, bra jobbat!

Telefonkööööööö.

Du har... plats 59 i turordning. Yes, jag sitter i telefonkö. Måste kolla upp lite grejer med mitt abonnemang. Solen skiner men jag ska fokusera på att packa upp mina väskor idag. Om det var ett problem att få hem allt från London så är det ett ännu större problem att få plats med allt här hemma...

HEMMA.

Nu sitter jag i mitt gamla vanliga rum. Känns väldigt konstigt. Resan hem gick bra (älskar SAS), inga krångel alls. Har haft några fina dagar på Västkusten. Nu ska jag ta tag i mina enorma väskor. Väskor fyllda med minnen från 9 månader, det här kommer att bli jobbigt. Vart ska allt få plats? Saknar redan London. Men nu är jag tillbaka, mitt mobilnummer fungerar som det ska och nu får vi se vad som händer och sker.

RSS 2.0