130228

Igår arbetade jag första dagen på mitt nya ställe! Kan väl inte säga så mycket mer än att det påminner om mitt andra jobb (som jag såklart fortfarande också är kvar på), fast mer fokus på motiverande samtal, kommunikation och social interaktion. Men det känns bra, skönt att kunna bredda kompetensen lite, trots att det bara är ett vik vid behov. 

Idag har jag åkt på någon jäkla skit. Feber, huvudvärk och sprängande bihålor. Har dock varit i skolan några timmar för grupparbete (thank God att jag har Christoffer i min grupp säger jag bara). Har hållit mig förhållandevis frisk på sistone, trots allt. Hoppas det beror på regelbunden träning och relativt bra kost. Men nu var det tydligen kört. Men jag är rätt glad ändå, tränade igårkväll som vanligt och kände för första gången på många, många år styrka i ryggen. Min ständiga Akilles häl since forever, vad jag är gör, ständigt ryggont. Det mina vänner, det var ren skär lycka i finaste form. Ett steg åt rätt riktning. 

Tisdag.

Här var det livat. Jag har iallafall kickat igång veckan med att få ett nytt jobb (!), två träningspass samt lunch plus fika med killarna både måndag och tisdag. Om det är någon som kan få en på bra humör så är det dem! Nu sova. Peace.


Ett lyxproblem, men det är en vardaglig scen. Mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem.


 
...och så var det söndag kväll igen. De senaste dagarna har varit fina. Hängde med Christoffer och David under nästan hela torsdagen, hann med både lunch, fika och shopping. I fredags 0800 hade vi slutseminariet för denna delkurs, skönt, känns lite märkligt att inte avsluta med en salstenta dock, men samtidigt helt awesome. Fredagskvällen spenderades hos Annzo, riktigt mysig kväll. Igår startade vi kvällen tidigt på NH med öl, jag, Christoffer och David, sen studentspexet. SÅ FRUKTANSVÄRT BRA! Blir så imponerad, dem är så klockrena! Grymma Robin, man kan inte gör annat än att sitta i publiken och känna sig lite stolt som vän, samtidigt som man skrattar så att man gråter. Efter spexet mötte jag upp den nyblivna 26-åringen, handlade med oss lite onyttigt och spenderade resten av kvällen i soffan framför en film. Idag har jag checkat av veckans 5:e träningspass och gjort precis ingenting. 

130220

Bekräftelse. Har ni tänkt på hur viktigt det är? Trots allt. Man mår bra av det, det bara är så. Äkta bekräftelse. Idag har jag inte träffat en enda jävel. Inte en enda (om man bortser från halva Linköping, alla studenter på stadsbibblan och svettiga killar i sporthallen). Ibland kan jag tycka att såna här dagar är sköna, inte idag dock. Men så kommer det där lilla smset, "bra jobbat hörru!" och kort därefter skriver min fina vän till mig på Facebook och berättar hur grym han tycker att jag är. Från att ha varit en pissdag där inget har gått som planerat, känns det plötsligt mycket, mycket bättre. Trots att jag kommer få sitta uppe halva natten och skriva klart min lilla (stora) seminarieuppgift som har deadline imorgon bitti. Love life. 


Håll om mig, någonting hotar kväva mig. Håll om mig, bara du finns där för mig.


De senaste dagarna, veckorna, har jag varit trött på livet. Inte trött på livet som i livet, utan trött på människor, samhället, världen. Allt. Trött på att människor kan vara så ofantligt otrevliga, egocentriska, ha svårt att glädjas åt någon annan, bara stressar förbi, har svårt att stanna upp, lyssna, bry sig. Att leva i nuet. Listan kan göras lång. Jag har varit så ledsen och besviken, samtidigt som jag vet att jag själv är långt ifrån perfekt jag heller. 2013, so far, har jag haft jäkligt kul, klockrena helger, träffat nya vänner, skrattat och känt mig både snygg och vacker. Men samtligt har jag många gånger blivit rädd, livrädd, för människors uttalanden, handlingar och åsikter. Hur man behandlar varandra. Ibland vill jag bara lägga mig ner i en hög och gråta, ibland skäms jag så ofattbart mycket för mänskligheten. Vart fan är vi på väg? 

Yeah I laugh and live and I have love to give. But sometimes all you can do is hate.





Senaste dagarna.

1. TSS utbildningen i onsdags, fy tusan vad jag älskar det! Har lärt mig grymt mycket och självförtroendet steg till skyarna av all beröm. 2-3-4-5. Underbara fredag! What a night. Några öl på VV och sedan drinkfest (dvs, en drink/rum) på Flamman i skönaste korridoren. Herre Gud vad kul vi hade! Att umgås med vänner är guld värt, alla gånger. 6-7-8. Helgen. Har firat pappas b-day/min namnsdag (samma dag, annars firar jag ej namnsdagar) på hemmaplan och myst med min lilla prinsessa och familjen. 

Utöver de senaste dagarns awesomeness har jag hunnit casha in ett litet VG, haft fin middag/vinkväll med bästa tjejerna, gymmat fyra gånger och haft riktigt, riktigt kul tillsammans med dem jag älskar allra mest. Nu låter mitt liv som en dans på rosor, det är det inte, allt så jävla fucked up. 

130216

Vilken jävla värld vi lever i.


And now when all is done, there is nothing to say.

 
Igår kickade jag igång veckan med heldag på stadsbibblan. Någon tänkte precis samma sak och jag hade bästa sällskapet under hela eftermiddagen. Plugg, kaffe, skitsnack - just like good old days. Ett hårt pass på gymmet under kvällen. Tisdagen har sett ungefär likadan ut, plugg själv (nästan) på bibblan och matchade kvällens styrketräningen med L. Samma rutiner, men vi lever i samma bubbla. Egentligen har den här dagen varit en riktigt jävla pissdag, men den slutade bra. Man blir alltid glad av träning! Har hunnit trycka i mig en semla med papsen också! Ser fram emot morgondagen!

My illusion, my mistake. I was careless, I forgot.


Blandade bilder från fredag - lördag. 

Om fredagen var bättre än bäst så var lördagen minst lika bra! Ett stort tjejgäng som sågs och sedan gick ut tillsammans. Herre Gud vad kul vi hade det! Hade en helt sjuk smskonversation med en okänd person, kände hopp om mänskligheten (dock ganska kortvarit, men ändå), fick sjukt många komplimanger kvällen till ära och shottade lite för mycket. Mötte såklart upp mitt lilla grabbgäng! Galen kväll. Man får passa på när man är ung. Nattmänniskan inom mig jublade två dagar i rad, att ramla till sängs runt 05-tiden är helt klart min grej. 
 

We are young.

Gårkvällen var klockren! Bästa grabbgänget, typ älskar dem. Mötte upp Erik, Christoffer, David, Jesper och Mattis. Och Cissela och Maria såklart! Hängde på Villevalla och vidare till Flamman till stängning, ett vinnande koncept det där. Känns som om I'm having the best time of my life varje gång vi ses. Alla pratar om hur kul studententveckan var, men om man tar den och multiplicerar med 1000, ja då har man våra kvällar i ett nötskal! Önskar ni alla kunde vara med! Det är nu den bästa tiden i livet börjar. Nu laddar jag om och ska fixa i ordning mig inför kvällen med tjejerna! Ska bli så jäkla kul!

We could build a universe right here, all the world could disappear, wouldn't notice, wouldn't care.

Inatt sov jag 12h. Tror jag höll på att bli sjuk men nu mår jag prima igen, sömnen gjorde nog sitt! Dagen har bestått av plugg, städning och jobb 15-21. Fint! Och nu.....är det helg igen! Peppar för fullt inför en fredag med killkompisarna och utgång med tjejerna på lördag. 

And you let her go.



Idag har varit en bra tisdag! Har varit så löjligt glad och på bra humör! Hade en dugga imorse (skulle kanske mer kalla den för en minitenta dock) som behandlade hela psykologin so far. Den gick bra! Skönt att få bekräftelse på att man har hängt med och ligger i fas. Pluggade lite efteråt med Christoffer och hade härligaste lunchen med Erik! Halva campus måste hört oss när vi skrattade haha. Tog en paus från allt vad plugg heter under eftermiddagen, läste lite tidigningar, åt Marabou. Sov. Spenderade kvällen på gymmet, idag stod intervaller och överkropp på schemat, igår var det ben och lite rygg. Har dock inte fått ihop någon bra rutin på olika muskelgrupper än, men det kommer väl. Nu blir det mest det som faller mig in, allt efter dagsform, försöker vänja kroppen vid träning igen. Men jag märker redan resultat! Träffade Linus vid Sporthallen, har försökt planera helgen och pratat en massa med Jeppe-liten som äntligen är tillbaka från USA. Killkompisarna dominerar idag. Gotta love it. 

Nobody sees, nobody knows. We are a secret, can't be exposed. That's how it is, that's how it goes. Far from the others, close to each other.



Fredagen var i särklass en av de bättre på väldigt, väldigt, väldigt länge. Något som skulle bli en kväll med bästa killkompisarna slutade i världens fest med ALLA favoriter. Precis vad jag behövde. Spontanitet kan aldrig sluta fel när man hänger med fina vänner! Grabbarna peppade mig hela dagen när jag jobbade mina 8h (tack!). Sedan var det bara att bege sig hem, byta om, fixa smink och möta upp dem på Villevalla (ja, stammisstället). Mer folk strömmade dit, tillslut var vi hur många som helst! Begav oss sedan till Flamman för en två tre mellanfester hos både den ena och den andra, häng i bästa korridoren, dans nere på Flamman, massa skratt med underbara kompisar. Flängde runt lite överallt och hade riktigt, riktigt kul. Så där oförskämt kul liksom! Det är så himla härligt, alla känner alla, man han någon koppling med precis var enda en och slutar aldrig förvånas över hur liten världen är, framför allt Linköping. Vi har liksom blivit som en liten familj (eller stor släkt kanske man ska säga). Är så fruktansvärt lyckligt lottad över alla vänner tiden so far på universitetet resulterat i. Guld värt! Personer man kan hänga med i alla lägen, personer man kan skratta med så att man ligger dubbelvikt på golvet och gråter, personer man blir lycklig av att umgås med. Jag träffade så otroligt mycket nytt folk i fredags dessutom (och folk personer jag gick mellanstadiet (!) med), blir glad bara jag tänker på det! Landade här hemma framåt morgonkvisten efter att ha avslutat kvällen med allsång i Kärleksköket tillsammans med några utbytesstudenter, haha, och en fin promenad (med bra sällskap) hem genom stan. 

I lördags hann jag med en hel del och avslutade kvällen hemma med mellomys tillsammans med delar av familjen. Skönt att bara hänga i soffan och göra absolut ingenting. I söndags mötte jag upp Signe och Cissela på stan, njöt av det tillfälliga vårvädret, köpte med oss mat och gick hem till Christoffer där vi spenderade hela eftermiddagen/kvällen. Så värt.

Hörrni, vissa helger är lite bättre än andra. Det bara är så. Och man vet att det har varit en grym helg när man bara har 2 tagna foton i kameralbumet, har inte haft tid att ta kort, har haft för kul. 

Awesomeness.

Igår hade jag universums bästa kväll!!! Nu ska jag fortsätta njuta av helgen. 

RSS 2.0