"London and the surrounding areas have been affected by snow"



Ja ni, nu snöar det minsann här också! Engelsmännen är mer eller mindre livrädda, lite snö och London står still. Jag tycker bara att det är mysigt med lite snö! Julstämningen börjar infinna sig mer och mer. Om 2,5 vecka är jag hemma - galet!

Mooonday.

Förstår inte riktigt vart den här måndagen tog vägen. Har varit på LA Fitness två gånger, först själv i förmiddags och nu med Clara. Har sovit bort stora delar av dagen (Lisa, jag sa ju att jag skulle bli sjuk när du åkte hem!). Ikväll är det babysitting som gäller.

Första advent.

Första advent igår. Det är helt ofattbart att vi är så nära jul, men underbart. Igår var det julstämning i huset kan jag meddela! Granen är intagen och klädd, det sitter små tomtar lite här och var, första ljuset tändes i adventsljusstaken, vi åt pepparkakor och det spelades svensk julmusik. Kändes nästan som hemma, fast ändå inte.

Weekend, med Lisa.














Hallå, I'm back. Nu har Lisa åkt hem! Har haft en par riktigt fina (och svinkalla) dagar, såå mysigt. Har bara hängt här i Notting Hill, förflyttat oss mellan olika fik, pratat pratat pratat, varit på musikal (Flashdance - superbra!) shoppat och vandrat runt i ett julpyntat London. Ingen stress och inga måsten, precis som det ska va. Har tagit ytterst få kort, 9 av 10 bilder är när vi fikar. Here we go.

Finally, 25th.

Idag kommer äntligen Lisa! Om bara en liten stund borde hon vara på plats hemma hos mig. Som jag har längtat! Kommer att bli en helt underbar långhelg med shopping, musikal, promenader fika och en massa prat. Man kan ha det sämre.

Julkatt.

Ester och Felix, nu vet ni vad som väntar. Haha. Jag känner mig grymt elak.

Nails.



Naglar. Jag älskar att fixa med mina naglar! Ni som känner mig väl vet att jag avskyr avskavt nagellack och att jag mer än gärna målar naglarna flera gånger per vecka. Just nu är jag lite inne på det där med nageldekorationer. Riktigt kul att sitta och pilla med, bra tidsfördriv.

24:e nov, en månad kvar.

Jag har lite svårt att förstå att den är den 24:e november idag. EN MÅNAD kvar till julafton. Helt otroligt. Julklappsinköpen då? Jo tack, snart klar. Eller jag är nog nästan helt klar när jag tänker efter. Har bara några ätbara saker kvar på listan från mams & paps, sen är det klart. Har aldrig någonsin varit klar med allt i november, aldrig aldrig aldrig. Lite tråkigt, handla julklappar som är så kul! Men känner jag mig själv rätt så lär jag inhandla ett par till bara för att.. Att skämma bort familjen är bland det bästa som finns.

Onsdag:

Harry Potter var bäst igår. Hur ska man orka vänta till del 2?! Ahh. Hann till och med träffa Siri en snabbis igår, på bion. Inte illa. Nu ska jag ta tag i städningen så man blir klar någon gång i år, men först frukost. Efter lunch ska jag gå iväg till LA Fittness och sen lär jag vara helt död. Barnvakt ikväll, inte mig emot. Imorgon kommer Lisa!

Harry Potter and the deathly hallows - It all ends here.


Äntligen. Som jag har väntat och längtat. Måste erkänna att jag är ett stort fan. Hur kan man inte gilla Harry Potter? Har redan lite separationsångest. Harry Potter and the Deathly Hallows, part 1. It all ends here.


Update: Sååå fruktansvärt bra, helt fantastisk!

Snö?

Trots snökaoset hemma så skulle jag verkligen vilja åka hem och se snön. Blev lite nyfiken på vädret här i London nu när Lisa (och Mathilda) kommer så jag kollade upp det. Fick en mindre chock när de har utlovat snö, fredag-lördag-söndag! Ett vintervitt London vore så himla underbart. Julstämningen finns redan här, men lite snö skulle vara pricken över i:t. Åhh.

Swimming

Hjälp vad trött jag är. Det märks att jag inte har tränat på evigheteeeeer. Simmade i ca 30 minuter och ångbastade efteråt. Fruktansvärt skönt. Men det är pinsamt vad otränad man är. Jag kommer att sova gott i natt och ha träningsvärk imorgon. Haha.

Monday.

Jag och Matilda träffade en jättetrevlig tjej, Meron, tidigare idag över en fika på vårt älskade Starbucks. Det är faktiskt grymt kul att lära känna nytt folk heeeela tiden. Nu är man van vid att möta upp helt främmande människor och plötsligt börja umgås med dem. Konstig situation, men samtidigt väldigt spännande. Nu ska jag äta middag och sedan ska jag pallra mig bort mot LA Fitness och simma lite!

Week 47.

Den här veckan kan bli bra, eller helt fantastisk.

MÅNDAG: Träffa en ny tjej och fika på Westfield. Träna.
TISDAG: Träna. Stryka. Shoppa åt mamma. HARRY POTTER!
ONSDAG: Städa. Träna.
TORSDAG: Tvätta. Lisa kommer!

Onsdagen förstör lite, men jag överlever.

Helgen,

Har haft en kanontrevlig helg! Planerad? Oh ja. Aldrig mer en oplanerad helg, never ever. Kameran har legat hemma hela helgen, osmart.



Fredags. Ja vad hände i fredags? Inget speciellt tror jag. En powerwalk till Primark på kvällen (spenderade £1). Promenerade längs Oxford och svängde sedan av och gick hela Bond St. Önskar att man hade obegränsat med pengar... Vem vill inte shoppa på Chanel, YSL eller varför inte Tiffany liksom? Hängde lite vid Piccadilly.



I lördags var vi på julmarknad i Svenska Kyrkan här i London. Jag och Anette promenerade dit, mötte upp Anna och sedan Siri. Kyrkan här är så fruktansvärt annorlunda om man jämför med i Sverige. Här är stämningen jättehärlig och avslappnad, inte ett dugg stel. Marknaden var liten, men ack så mysig. Massor av svenskar, glögg, pepparkakor, lussebullar, svenska produkter osv. Trevligt trevligt.



Hann med en snabbis på Oxford St, hem, byta om, ut igen. Middag med söta tjejer. Vidare till B@1 och sedan till Bond Club där ett bord med gratisdrinkar väntade oss. Kanske inte den roligaste kvällen i mitt liv, men det blir inte bättre än vad man gör det till! 

Söndag. Hängde med Siri största delen av dagen i Camden. Är så otroligt glad att jag har henne här. Fantastisk människa. Jag gillar föresten Camden, den delen av London växer och blir allt större och större i mina ögon för varje gång.

Oh why, oh why would I wanna be anywhere else?

Weekend, check. Har haft en himla fin helg måste jag säga. Hunnit med lite av varje, har haft en Siri-helg. Inte alls fel! Nu är jag dödstrött, film. Ja tack. Räkna med en uppdatering om helgen imorgon.

SATURDAY MORNING.

Jag tycker inte om att äta frukost på helgerna. Det är alltid full aktivitet nere i köket och jag känner mig mest ivägen. Den här morgonen var inget undantag. Astrid hade byggt upp en LEGO-by över större delen av nedervåningen, Clara var i full gång med att bygga en kamera och ockuperade hela köksbordet, Lotten fick manikyr plus pedikyr av en manikyrist (yes, här kan behöver man inte ens gå utanför dörren för att få sina naglar fixade) och Trevor springer runt som en galning och fixar med ALLT. Mitt i allt sitter lilla jag och äter en skål med yoghurt och flingor. Men jag tror att jag gillar det, trots allt.

Free membership.

Så där ja. Nu har jag och min v-mamma fixat det där med gymkortet, tränar gratis fram till jul på LA Fitness! Inte alls fel, kan behövas om ni frågar mig. Fy vad otränad man är. Målet är att gå dit 2-3 ggr/vecka, MINST. Det borde jag ju klara av? Nu blir det en härlig promenad till Oxford St, dags för lite fredagsshopping!

Powerwalk - Hyde Park






Tog mig en powerwalk i Hyde Park i förmiddags (skulle egentligen till gymmet/poolen men riktigt såå lätt var det minsann inte, allt ska alltid krångla). Det är helt galet vad grönt det fortfarande är i parkerna, riktigt fint. Man kan verkligen inte tro att det är slutet på november. Blir ni avundsjuka om jag säger att jag gick i en t-shirt med bara en tunn jacka över? Det är verkligen varmt när solen är framme. 


Speedo.



Idag mina vänner har jag köpt något som jag aldrig trodde att jag skulle köpa, en badmössa! Måste nämligen ha det på "mitt" gym. Kul kul. Dock visade det sig svårare än väntat att hitta en vanligt, enkel badmössa. Efter x antal timmar på Oxford St och fem "no, sorry, they are out of stock" senare gav jag nästan upp. Hittade tillslut en på Sports Direct. Puuuh. Dessutom var det rea på alla badmössor, där tjänade jag minsann ett par pund, haha.

Singin' in the rain.

På något konstigt sätt så tycker jag om när det regnar här i Notting Hill. Det känns så... engelskt. Jag tycker om att spatsera runt i mina rosa gummistövlar från Marc Jacobs och hoppa i vattenpölarna. Jag tycker till och med att det är lite charmigt när paraplyet viker sig ut och in av blåsten. Men nu skulle jag behöva ett nytt paraply, kan ju vara kul att variera sig lite och för omväxlings skull inte ha ett helsvart.

LA FITNESS.

Städning städning städning. Onsdagar är ganska så tråkiga. Men vet ni vad? Min v-mamma ringde nyss och sa att hon hade fixat så att jag får träna gratis på LA Fitness i en månad (börjar gälla på fredag)! Bra va? Perfekt nu innan jul. Plötsligt blev den här onsdagen lite bättre än vad den var innan.

Tisdag, so far so good.




Tog en promenad till Oxford St och träffade Anna. Fick med mig en skjorta och lite strumpor från Primark (och en julklapp till mams!). Skjortan är superskön och varm. Det är så himla fint väder idag föresten, dimmigt men samtidigt soligt och inte särskilt kallt. Nu ska jag ta en lååång powernap fram till middagen. Känner mig lite... nere.

Nattpromenad genom stan. Christmas lights.












I lördags tog vi en fantastisk promenad genom hela stan. Det är mitten på november men vissa kvällar är det inte ens kallt, den här kvällen var en av dem. Att vandra runt i skinnjacka och strumpbyxor är oslagbart.

Började vid Embankment och kollade på fyrverkerier nere vid Themsen, gick sedan över Blackfriars Bridge, längs vattnet förbi London Eye, över Westminister Bridge och förbi Big Ben, upp längs White Hall mot Trafalgar Sq, förbi Piccadilly, längs med Regent St plus en avstickare till Carnaby St, Oxford St och sen hem via Bayswater Rd till Notting Hill.

Det är kvällar som denna man får nypa sig i armen för att förstå att man verkligen bor i London. Underbart.

Week 46.

Såååå, då var det måndag igen. Helgen var... okej. Hade inget inplanerat så vi gjorde inget speciellt. En sväng på Portobello, kollade på fyrverkerier nere vid Themsen, promenerade runt i London en hel kväll och shopping på Westfield. Ganska skön helg trots allt.

Love you.

Jag har världens bästa pappa, tyvärr befinner vi oss inte i samma land. Jag älskar dig. Snart kommer jag hem och kan ge dig en bamsekram. Idag fyller även världens bästa Ida och världens bästa Anna 20 år (jag känner en Ida och en Anna, därav världens bästa)! Stort grattis till er!

12th

Höll precis på att skriva att jag inte har gjort ett skit idag, men det har jag. En jäkla massa.

Strukit skjortor i 2 tim, tagit emot matleveransen, dammtorkat, fixat god lunch, lagat mina tofflor, tagit en långt och varmt bad (plus ansiktsmask och hårinpackning), putsat mina skor och storstädat rummet - rensat, sorterat och dessutom organiserat om i garderoben. När jag var klar så började det såklart att regna, as usual. Fick skippa den dagliga promenaden.

Kvällen blir lugn, ett besök på Primark är inplanerat och eventuellt en runda på puben. Let's seeeee. Imorgon och på söndag har vi inget planerat, men fira Annas 20årsdag - det ska vi! Men annars en lugn helg.

Lights.






Alltsåååå, herre gud vad fint det är överallt just nu, älskar julbelysning. Anna och jag tog en sväng till Westfield igår kväll, helt perfekt. Öppet till kl 22 och näst intill folktomt. Anna är föresten min London-bästis, Clara har utsett henne till det. Man är tvungen att ha en bästis.

HP - Leicester Square



Är måttligt sur över att jag inte hade möjligheten att vara på Leicester Square igår, jäklar vad grymt det hade varit! Premiär om en vecka och vi har inga biljetter. Äsch, för eller senare får vi se den i alla fall!

11:e nov.

Redan torsdag, hjälp. Har inte gjort så mycket under veckan men tiden har bara flugit förbi. Träffade Sofie & Co i måndags och agerade personal shopper inne på Primark (kan behövas), igår drog jag med dem till Westfield! Har hunnit städa hela huset och fixat med en hel del strykning. Imorgon är det plötsligt fredag och helg! Nu väntar jag på att girlsen ska komma över en sväng, alltid lika trevligt.

Mys.



Eftersom jag spenderar alla mina dagar i mjukiskläder/leggings/oversize tröjor så skulle jag behöva lite tillskott i garderoben. Lite rosa skadar aldrig om men heter Alexandra. 149 spänn, H&M, som hittat!

Arbetsschema



Så, nu har jag varit här i över två månader. Det kanske är dags att jag berättar vad jag har för mig under dagarna? Ni är många som har undrat! Förvarnar redan nu för mitt otroligt slappa arbetsschema. 


07.15 Vaknar och går upp
07.30 Väcker tjejerna, ser till att de tar på sig rätt kläder (gymkit eller uniform), fixar deras hår
07.40 Fixar frukost till tjejerna och tömmer diskmaskinen
08.00 Slutar

Ledig under hela dagen

18.00 Middag/kvällsmat (jag äter och hjälper till att plocka bort)
19.00 Slutar


Gör även:

• Städar igenom hela huset (5-våningshus) varje onsdag (ca 5 tim)
• Varje torsdag mellan 16.45-18.00 är jag i simhallen med Clara, privat simlektion
• Stryker skjortor (ca 3 tim/vecka)
• Sitter barnvakt någon gång då och då
• Ta emot matleveransen från Sainsbury's varje fredag


Jag spenderar inte särskilt mycket tid med barnen med tanke på att familjen även har en nanny. Men jag bor jättefint i centrala London (Notting Hill), jag har eget rum + badrum och jag har en helt okej lön. Jag klagar inte!

News news news news news news news news news news news news

Det är alltid kul att höra/läsa om vad som händer där hemma. Tydligen hade vi -6 grader hemma imorse och i natt befaras ett snöoväder komma in över Sverige, i Östergötland är det klass 2 varning (kan komma mellan 10-20 cm snö!!!). Jo tack, jag har det ganska bra här i London, lite regn då och då men annars bra.

Pappas jobb har sålt en jordbruksmaskin till Queen Elizabeth här i London. Ska hon ha den på Buckingham Palace eller? Ja inte vet jag. Kul att få hit lite av sina hemtrakter i vilket fall som helst. Lilla Väderstad i stora London.

Vår hall är tydligen omgjord. Spännande spännande!

Som grädde på moset har mams och paps har köpt ny bil! Ett "åsnearsle" som min bror så fint uttryckte det. Ja ja, den är säkert fin. MEN, mamma har döpt den till Kjell Mattsson. Suck. Det är okej att mormors bil heter Ronny och att vi kallade min bil för Pil-bilen, men Kjell Mattsson är inte okej.

Christmas lights - Oxford St.







Här är en video som jag har snott från Anna, jag är med en sekund och skymtar förbi till höger i bild. Allvarligt, ni skulle vara här. London är såå mysigt nu innan jul och mysigare kommer det att bli, den här veckan tänds bland annat Regent St. 


Week 45

Helgen är slut och idag drar en nya arbetsvecka igång. Har hunnit med lite av varje; Guy Fawkes/Bonfire Night, puben, IKEA, nattpromenad genom London, julklappshopping och pizza/filmkväll. Vet ni vad? I detta nu befinner sig Sofie & Co på väg till London, om några timmar träffas vi äntligen! Uppdaterar strax med en mindre bildbomb från helgen (om internet vill sammarbeta).

Svenska vibbar, IKEA!






Gissa vart vi har varit idag?! På IKEA! Jag, Anna och Anette åkte dit, riktigt kul faktiskt. Ibland känner man sig allt bra stolt över att vara svensk. Åt svensk mat och fyllde på förrådet med Ballerina kex, Marabou mint, skumtomtar och Pågen's kanelgifflar. Fick även med mig galgar till garderoben och en ljusslinga som ska sättas upp någonstans i rummet. Jag behöver lite mer mysbelysning!

Svar på tal:



Hej! Vad kul att du funderar på att åka iväg som au-pair! Jag rekommenderar det verkligen, jag ångrar mig inte en sekund! 

Jag har åkt via organisation, Peek a boo. De har fixat det mesta och hjälpt mig att hitta familj, väldigt skönt! Men jag vet många som har åkt privat och det har fungerat bra för dem!

Jag har lärt känna nya kompisar via bloggen, superbra! Vi har läst varandra bloggar och sedan träffats. Jag har även hittat några kompisar via Aupairforum. Att hitta nya kompisar är inte alls svårt!

På min fritid gör jag allt och inget; träffar vänner, shoppar, upptäcker London med mera! Jag pluggar inte. Funderar på att läsa någon kurs i vår, men att plugga i London är dyrt och än så länge har jag inte har inte hittat någon bra kurs som passar mig och mina arbetstider. 

Lönen brukar oftast gå åt till shopping, nöje, resekostnader och mat när man är ute. Man blir inte direkt rik på att vara au-pair, men man blir rik på erfarenhet och minnen! Men visst, det går att spara lite varje vecka om man verkligen vill, men det är svårt och man får leva snålt!

2 månander i London ♥



Nu har jag varit bosatt i London i två månader (eller igår rättare sagt). Helt galet vad tiden går fort, om 6 veckor är jag hemma för att fira jul. Vart tog hösten vägen?

Jermyn St.




Köpte nya Glamour förut, DECEMBERnumret. December. Jäklar vad tiden går fort. Jag köper alltid decembernumret av brittiska Glamour, tredje året i rad nu. Och vet ni vad? Även detta år fick man ett nagellack från nails inc. Bra! Mamma, ser du vad lacket heter?!

Sience Museum






+
Det är fredag, vilket innebär helg!
Jag och Matilda har varit kultuella idag (Sience Museum), ett litet plus i kanten.
Jag köpte nyss två julklappar till, på Tesco av alla ställen.
Förhoppningsvis flyttar en fin vän till London snaaaart.
Idag ska vi fira Guy Fawkes, Bonfire Night! Vet knappt vad det innebär men det blir nog kul!

-
Det regnar på tvären (yes, här har vi horisontellt regn) och man får automatiskt en bad hairday. 
De vänner på Facebook som har städat den här veckan (det heter damsugit, INTE damsugat).
Internet. Krånglar jämt och ständigt i detta hus.
Science Museum var, eeeh, ganska intetsägande. Natural History Museum var bättre!

Underbar höst.




Upp och iväg med ungarna till skolan, pannkaksfrukost (igen), styrkning och Oxford St med Anna. Höll hårt i pengarna, well done. Har skaffat en liten poppy och satt på jackan! Jag och alla andra britter. Känns bra, känner mig som en i gänget. Har föresten konstaterat att familjen kommer att få en jäkla massa julklappar i år, julshopping i London är faaaarligt. Starbucks har bytt till röda julmuggar och belysningen tänds ikväll på Oxford St. Nu går det undan! Loondon bjuder dock på +16 och sol, här fryser vi inte! En riktigt fin höst.

Peeeeerfekt kväll


Seasons come and go But I'll never change, I’m on my way

Städa huset. Check! Steka (och äta) pannkakor. Check! Nu då? Sitter och tittar på Sveriges Skönaste Familjer och kan lätt konstatera att Familjen Ödman (min familj alltså) skulle passa bra in. Fick nyss reda på att jag har två kissungar där hemma som har börjat tröstäta för att de saknar mig sååå, haha. Skämt åsido, fetton.

Rihanna



Ja, jag bor i London och ja, jag missar allt kul. Jobbar mellan 16.45 och 19.00, det finns inte en chans att jag kan smita iväg. Suck. Rihanna befinner sig 20 minuter bort och jag kan inte gå dit.

Tisdag.

Underbara tisdag. Host host. Förkylningen går mig på nerverna och jag vill inget annat än att bli frisk. Idag står strykning på schemat och sen ska jag bara vila. Ta en promenad kanske, skulle behöva röra på fläsket.

Q&A

Vem är din snäääällaste vän hihihihi (A)?
Haha, jaaa duuu Azra. Eftersom det är du som frågar så måste jag svara: DU! Men du skulle vara ännu snällare om du kom och hälsade på!

Dum fråga kanske men favoritfärg och favoritdjur?
Ingen fråga är för dum. Favoritfärg är rosa, no doubt. Men när det gäller kläder föredrar jag svart. Favoritdjur är häst och katt.

Vart i London bor du?
Jag bor i Notting Hill, W2.

Jag ska börja med mitt projektarbete som handlar om att åka till London efter gymnasiet, skulle du vilja ställa upp på lite frågor när jag kommit igång lite mer och kanske bidra med någon bild? :)
Ja, visst! Kul att kunna hjälpa till! Jag kontaktar dig via mail.

Varför började du blogga?
Jag läser ganska många bloggar sedan ett par år tillbaka och tänkte why not, varför inte börja blogga själv! Jag tycker om att skriva. Att blogga är ett kul sätt att dokumentera sitt liv på.

Något speciellt ställe du rekommenderar i London att bo ? ;)
Om man ska hit över en weekend så rekommenderar jag verkligen att bo i området runt Paddington. Det finns många bra och billiga hotell som håller relativt hög standard (observera dock att den engelska standaren är något sämre än den svenska), plus att det är nära till shoppingen!

Vilken är din favoritfärg här i London? :)
Röd såklart! Allt är rött här; bussarna, telefonkioskerna, brevlådorna… Till och med Central line, tunnelbanelinjen som jag oftast åker med, är röd.

Kan du inte länka några au pair bloggar?
Jo självklart, här är några av dem som jag läser! 
SophiaRebeccaLinnPatriciaLinnéaEmmaAlinaMalinJanaMatildaPetraAnna och Caroline.


Vilka andra bloggar läser du?
Många (fööör många)! Läser de stora bloggarna som Blondinbella och Kenza, men även många små helt okända, och mina kompisars såklart! Plus au-pairbloggarna!

Saknar du svensk tv någon gång?
Ja, ibland. Engelsk tv i all ära, men jag saknar vissa program, tex Idol. Fredagsmyset vill liksom inte riktigt infinna sig här!


Skulle du tänka dig att fortsätta bo i London sen när du inte får boende betalt? Med tanke på lägenhetspriserna och sådär tänkte jag :)
Ja, absolut! Det skulle jag mer än gärna göra. Dock skulle jag inte vilja bo här ensam, men att bo i en liten lägenhet tillsammans med en kompis och samtidigt jobba är en dröm! Just nu känns det som om jag upplever London från den enkla sidan och får allt serverat på ett silverfat, jag vill uppleva London ur ett annat perspektiv och stå på egna ben.

Vad ska du göra sen när du flyttar hem igen? (:
Bra fråga, jag vet inte! Planen var från början att jag skulle börja plugga på universitetet hösten 2011 till sjukgymnast (om jag kommer in!). Men just nu lutar det åt att ge sig i väg några månader och upptäcka världen. Att bo utomlands har gett mersmak! Australien, Nya Zeeland och Asien lockar. Alternativet är att resa hösten 2011 och börja plugga i januari 2012. Vi får se, är det någon gång man ska resa så är det nu! Eftersom utbildningen bara är tre år så känner jag ingen brådska med att börja plugga, hellre att jag blir klar lite senare och har mer livserfarenhet.


1:a november



Måndag. Ny vecka och ny månad i London! Om EN VECKA kommer Sofieeeee! Men idag önskar jag dock att jag var hemma och kunde krama om en viss person.

Största beslutet idag var: Oxford St eller Westfield? Lotten föll på Oxford St. Har spanat in en myströja på M&S som jag skulle köpt idag, men tyvärr är jag ingen size 6 eller 8. Typiskt. 

Efter som jag hade några timmar att slå ihjäl tog jag en runda inne på Primark, det var jag och alla andra svenskar. Var tredje person var svensk, minst. Fick med mig lite smått och gott, inget speciellt. Ska packa upp påsen och se vad som passar, alltid lika spännande!

Halloween.








Halloween igår, om jag firade? Nej, inte alls. Känns som ännu en överskattad högtid där affärerna gör allt för att sälja. Nävars, det kan nog vara kul om man går all in, som mina barn gjorde. Hängde lite på puben igår med Anna och Anette istället, inte så dumt det heller. Får se till att göra det betydligt oftare!

RSS 2.0