SA-TUR-DAY.



Försov mig imorse och fick stressa, jobbade till kl 14.15, åt god mat med mams & paps när jag kom hem, nu ska jag se ett par OC-avsnitt och efter det tänkte jag ta en liten joggingtur. Min lördag i ett nötskal, roligare än så här blir det inte. Är dödstrött och har huvudvärk, härligt värre.


Twilight.



Nu ska här läsas!


What's the point of doing anything?

Jäklar vad jag känner mig duktig idag:

♥ Har rensat och slängt massor av smink och skönhetsprodukter.

♥ Har slängt hur många nagellack som helst (eller ja, 23 st för att vara exakt). Var riktigt hård och slängde alla färger som jag tyckte mindre om och de som började ta slut. Är helt galen i nagellack så jag har rätt så många!

♥ Har rensat bland alla skor, slängde 11 par. Alltså skor som hängt med ett par säsonger och sådana som var riktigt slitna/trasiga. Skönt att bli av med dem. 

Jag känner att det är lika bra att göra en ordentlig utrensning nu innan jag åker. För det första så kan jag bara ta med mig en bråkdel av det jag har till London och för det andra så är det inte så jäkla kul att komma hem om ett år och mötas av en massa gammal skit och ofräsha produkter.


Jobb.

Dagens planer blev ändrade. En tjej på jobbet är sjuk så jag hoppar in och tar hennes pass! Känns helt okej med tanke på att vädret är sämst, man kan lika gärna jobba några timmar (kl 14-18). Har hunnit med en hel del under förmiddagen, det lönar sig att ställa klockan på ringning!

Primark a/w 2010



Det ser ut att bli en bra höst/vinter om man vill handla billiga kläder på Primark! Det tackar vi för. Primark är verkligen supersnabba på att snappa upp de allra senaste trenderna till pangpriser. Den rosa/nude-färgade blusen är jag helt kär i, måste se till att få tag på den. Så fin, £10, baaaaargain! Kan meddela att Londonflytten lockar väldigt mycket just nu.

Bilder: instyle.co.uk


Fikadejt nr 2.



Såhär har min förmiddag sett ut, nu ska jag strax bege mig mot Gusto för veckans andra fikadejt!


Effektiv tisdag, oh yes.



Så, då har jag fixat ett nytt VISA-kort (hade någon ungdomsvariant förut), fikat på ett urmysigt café (varför tar man ALLTID kort när man nästan har ätit upp?), handlat och lagat världens godaste lunch. Bra dag hittills! Är grymt lässugen, men det känns meningslöst att påbörja en flera-hundra-sidors-bok när Twilight-böckerna dimper ner i brevlådan vilken dag som helst.


TISDAG:



Det är faktiskt ganska skönt att gå upp lite tidigare! Idag ringde mobilen redan strax efter 8. har duschat, ätit frukost och slängt på mig lite kläder. Det blev H&M-shortsen och linne plus skärp från Primark. Solen är tillbaka! Nu ska jag bege mig mot banken. Hur kul? Inte alls.


GUSTO.

Mötte upp fina Jessica på Gusto förut, loooovely. Har saknat henne. God mat, trevligt sällskap och väldigt mycket prat - sen var jag på bra humör! Ska ge mig ut på en runda nu, måste börja motionera igen. NU!


Höst- och vinterskor.


Har roat mig med att kolla runt på nätet efter höst/vinterskor (vädrets fel, min hjärna har ställt om till höst!). Det finns mycket snyggt! Har slängt nästan alla skor från förra säsongen (och tidigare) så skosamlingen behöver definitivt uppdateras. Är inne på någon Acne-kopia (originalet är för dyra för min plånbok!), de från Ellos och Scorett är grymma. Kan se mig själv springa runt på Londons gator med händerna fulla av shoppingpåsar och dessa skor på föttarna!


Rain.

Regn regn regn. Men jag klagar inte (inte så mycket iaf), en perfekt anledning till att titta på film, läsa böcker/tidningar, vira en skön filt omkring sig, tända ljus, äta godis och/eller surfa runt helt planlöst på Internet. Ganska mysigt faktiskt. Klickade föresten hem de fyra första Twilight-böckerna igår (nej, jag har inte läst dem än..)! Från Adlibris, billigt och fraktfritt.


Over and out.

FINALLY, nu tar jag ledigt en vecka! Har haft den jobbigaste OCH stressigaste arbetsdagen ever idag, är helt slut både fysiskt och psykiskt. Nu har jag inget pass inbokat förens fredag eftermiddag nästa vecka. Firar detta med ett glas vin!


Fredag:

Vaknade imorse av att jag frös och hade huvudvärk. Usch, vill inte jobba idag (första gången på hela sommaren som jag känner att jag verkligen inte vill)! Vet nämligen att det kommer en leverans på ett par hundra kg med varor som ska bäras in och ställas upp på hyllor på lagret… Kul! Sicken tur att jag är ledig en vecka efter dagens pass, lär nämligen ha ryggont haha. Föresten, det är ju kallt ute idag! Var ute en sväng förut och hade på mig både jeans och skinnjacka. Är sommaren redan slut eller är det den ”svenska sommaren” som ger sig till känna?


TRE:

1. Jag fick igår reda på att en kompis flyttar till London i mitten på september för att plugga! Yeeeees, hela jag bubblar av lycka! 44 dagar kvar till flytten. LÄNGTAR.

2. Fick lönespecifikationen idag och upptäckte till min förvåning att jag har fått löneförhöjning - tack för det! Lycka. Plus att jag har hoppat in och tagit väldigt många extrapass den senaste månaden (=högre lön nästa månad!).

3. Ett hårt jobbpass väntar imorgon, sen är jag ledig en hel vecka! Känns för jäkla bra. Gott folk, jag vill träffas, hör av er!

Rolling Stones tisha.



Innehållet i gårdagens shoppingpåse från H&M var inget annat än den här oversize tröjan. Har alltid älskat Rolling Stones-loggan (är dock inget fans av bandet) så jag var tvungen att köpa den. Punkar till allt; jeans, leggins och shorts. Kommer nog att användas mycket, känns ganska tidlös. Bra köp!


Nkpg.





Har spenderat eftermiddagen i Norrköping med mams. Kvalitetstid x 1000. Älskar Norrköping, så himla fin stad. Har strosat runt på stan, fotat (har massor av privata bilder), ätit gott, shoppat lite och fikat. Åkte tåg in, gratis med grannen som jobbar på SJ, därför har vi hunnit med tre olika typer av tåg idag: pendeln, dubbeldäckare (första klass såklart!) och x2000. Kul med lite variation, pendeln var helt klart sämst.


Norrköping nästa!

Spenderar min lediga dag i Norrköping! Inte helt fel om man säger så. Hörs ikväll!


V. 29

Ska ut i solen nu och ta vara på tiden. Tar med mig en bok och ett par nagellack, vid 14 börjar jag jobba! Ledig imorgon, antingen blir det en tur till stan eller så blir det en heldag på stranden.


Bracelets.



Primark vs Lindex. Kan meddela att de är identiska! Jag har det vänstra från primark och jag fullkomligt älskar det!


Dagens:



Dagens. Shorts H&M, body från Primark och sandaler Din Sko.


Kvällsdopp.





Spenderade förmiddagen inomhus, tittade på OC! Jobbade till strax efter 18, hämtade sen hem pizza och åt tillsammans med familjen. Pappa och jag tog ett kvällsdopp förut, så underbart! Varmt vatten och solnedgång, perfekt. Jobb imorgon, mobilen ringer 07.00!


Salesalesale



Råkade bli lite shopping idag! H&M har superrea just nu och det mesta kostar 30 kr/plagget! Great. Har inget emot att shoppa, snarare tvärt om, men jag kan inte begripa hur jag ska få med alla favoritplagg till London… Kan meddela att ångesten är stor! Hittade iaf tre enkla plagg. Den rosa t-shirten ovan med pärlor på axlarna, en söt tunika i begie och ett mörkgrått oversizelinne fick hänga med hem. Köpte även de här shortsen! Fick bli de bruna av den enkla anledningen att de andra var slut i min storlek och ett par större/minde kunde jag inte ha. Så nöjd!


Sol-bad-värme-regn-åska-blixt




Gick upp vid 8-snåret imorse och fixade i ordning pannkakor och lite annat gott och tog med mig småbarnen (lillebror plus flickvän, 17 år gamla men i mina ögon är de små!) till Vätterviksbadet! Jag gillar sommaren och jag gillar värmen, men inte den här hettan som är just nu. Men livet är allt bra underbart när man flyter runt på en luftmadrass i Vätterns härliga vatten! Åkte hem redan vid halv två-tiden och möttes av världens ösregn, storm och blixt och åska. Ett träd slogs ner (eller blåste?) här hemma och telefonerna slogs ut. Men nu funkar allt igen! Skönt att det bara blev ett kortvarigt avbrott MEN så skönt med regn (pensionärsvarning?).


Plugg? Nej tack.

Idag konstaterade jag att det kan ta jäkligt många år innan jag väljer att plugga vidare. Kan säga så här: snittet på sjukgymnast har höjt sig drastiskt (från 18.80 till 21.60!!!). Va fan hände liksom? Snart är det ju uppe i samma snitt som läkare (22.5), sjuuukt. Vilken tur att jag inte vill/ska plugga vidare i höst då! London, here I come. Är faktiskt riktigt glad att jag har helt andra planer för det kommande året! Har ni, som ska plugga vidare, kommit in på det ni vill?

 


Hard work work

Sjätte arbetspasset avklarat för den här veckan! Känner mig extremt flitig. Håller fullkomligt på att smälta bort i värmen, det är bara för varmt, det är inte ens skönt längre. Nu är jag ledig måndag till torsdag, förstår ni hur härligt det känns?! Underbart.


OC



Då var det färdigjobbat för idag (slutade vid 14-tiden). Funderar på att ha OC-maraton? Är ensam heeeela kvällen och nej, jag känner inte för att bjuda hit någon. Skönt med en kväll alldeles ensam. Ja ni, det får bli jag och OC! Ska ringa och beställa pizza snart och jag har laddat upp med chips och jordgubbar. Nu drar jag igång säsong ett!


LÖÖÖRDAAAG.

Loggar in på blogg.se och möts av mängder av kommentarer på förra inlägget, kul! Tänk om folk alltid kunde kommentera?

Igår jobbade jag och hann inte med så mycket annat. Idag fyller min yngsta kusin 18 år (grattis!), familjen ska ner till Stenungsund och gratta honom men jag ska jobba. Jobbar både idag och imorgon. Prioriterade faktiskt jobbet den här gången, känner att jag behöver alla timmar jag kan få.


Shorts.



Dessa shorts från H&M vill jag ha! De trillade in i H&M:s webshop imorse och kostar 199 kr. Det är faktiskt precis sådana här jag är ute efter, lite lösare i modellen och högre i midjan. Men, jag har köpstopp när det gäller Internetbeställningar (vill inte ha en massa fakturor som kommer långt efteråt när jag befinner mig i London) och till stan orkar jag inte ta mig. Men fina var dem! Eller hur?


Torsdag.

Lite halvdåligt väder (ingen sol iaf och jag sitter faktiskt här och fryser) och jag ska jobba – perfekt!


Sol och bad.


 

Har spenderat dagen vid Vätterviksbadet (med bror plus hans flickvän) och tog nyss ett kvällsdopp i Lorasjön (lillebror skulle övningsköra så det blev en perfekt strecka!)! Hääärligt. Vattnet är faktiskt riktigt varmt nu. Har legat och läs hela dagen i solen, vaddå tråkigt sällskap?! Haha. Tror att pollensäsongen börjar ge med sig nu, eller så hjälper min nya medicin extremt bra, i vilket fall som helst så är skönt att man kan vara ute igen! 


Budget nagellack



Upptäckte till min förvåning att Primark har börjat sälja smink och skönhetsartiklar (allt från maskara och lösögonfransar till sminkborstar och bodylotion). Köpte med mig dessa nagellack, 2-pack för £1! 6 kr st alltså. Har bara provat det mintgröna och det var helt klart godkänt (och prisvärt)!


Om exakt två månader flyttar jag till London

Idag är det den 5:e juli. Om exakt två månader tar jag min enkelbiljett och hoppar på ett plan till London. Wow, TVÅ MÅNADER kvar. Längtar!


Måndag

Har haft en trevlig dag på jobbet, riktigt händelserik måste jag säga. Alltid kul. Drog fram Nettan ur boden (min fina Sjösala cykel alltså) nu på kvällen och cyklade några km med mams, härligt men jobbigt. Jäääklar vad otränad jag är. Har frossat i jordgubbbar och glass nu ikväll, blev lite för mycket, är proppmätt! Ska läsa lite bloggar nu och sen försöka lägga mig relativt tidigt ikväll och gå upp hyfsat tidigt imorgon.


Jobb jobb jobb



Det blir minsann lite jobb den här veckan. Men jag ska inte klaga, jag har ju iaf ett jobb vilket många andra inte har. Har passat på och sola lite på förmiddagen, nyss käkat pannkakor till lunch och nu måste jag fixa till mig lite innan jag sticker iväg.


Yesterday




Igår hade jag världens mysigaste kväll! Tog oss ett dopp i en svalkande sjö och sedan blev det mys framför tvn. Plus lite jordgubbar, chips och annat snacks. Perfekt! Idag har jag inte gjort nåt speciellt alls, solat lite och läst.


LÖÖÖRDAG

Har jobbat fyra timmar idag. Satan i gatan vad varmt det är, eller kvavt rättare sagt. Får nästan panik. Ska grilla nu, sen blir det mys (plus ett dopp i det blå!) hela kvällen lång. Har både jordgubbar och annat gott som väntar på mig (oss)!


En månad senare



Det är helt sjukt vad tiden går fort. För en månad sedan (fyra veckor sedan idag) sprang vi ut genom skolans dörrar för sista gången. Kan inte riktigt förstå att jag faktiskt har tagit studenten. Wow! Det här är första sommaren på mycket länge som jag inte har någon ångest över att jag slösar bort veckorna, tiden får gå hur fort eller sakta den vill. Jag är ledig (jobbar ibland) och jag ska inte tillbaka skolan i höst. Fruktansvärt härlig känsla.


H&M NEWS




H&M har fyllt på med nyheter (igår), känns som om det mer är sensommar/höstkläder. Men jag gillar prickigt och jag gillar mönstrat. Kjolarna till vänster skulle jag gärna ha i min garderob, enkla men fina. 149 kr!



NY DESIGN

Så, lite skillnad blev det allt! Fixade ny design på rubrikerna och gjorde även bloggen lite bredare. Gillar breda bloggar med stora bilder. Lär bli en hel del bilder på min blogg i höst när jag tar mitt pick och pack och flyttar till London! Ny header få jag fixa vid ett annat tillfälle.


Dags för ny design?

Jag har höga visioner för den här bloggen. Utseendemässigt då alltså. Har inga planer på att bli nästa Blondinbella. MEN, jag är sämst på design och orkar inte riktigt sätta mig in i alla koder och mallar igen. Men va fasen, bloggen har ju sett likadan ut nu i närmare ett år, dags för förändring va? Yes. Ska ta tag i det, snaaaart. I promise. Nu kanske?


Fredag.

Var på vårdcentralen imorse, har fått lite ny medicin mot allergin (just nu är det olidligt), hoppas de hjälper lite bättre än Apotekets receptfria. Passade även på att förnya några recept så jag klarar mig det kommande året, bäst att vara ute i god tid med alla förberedelser innan flytten går i början på september! Nu ska jag fixa lunch, det blir sallad! Fjärde gången den här veckan… Vaddå nyttig?


U Must Have This



Fick med mig det här nagellacket hem igår också. Älskar att ha färg på naglarna nu under sommarhalvåret. Turkost, javisst! Looove it.


NYTT!




Igår vart det en heldag på stan med älskade mams, hann med en lunch också. Måste säga att jag är icke-shoppingsugen. Rea överallt, antingen plagg från tidigare säsonger eller supersmå/superstora storlekar. Inget att ha! Men visst, fynda kan man om man vill. Hittade den här på Lindex! Tittade på den i våras till fullpris (var visserligen billig redan då men sen glömde jag bort att köpa den, hur dumt?), nu fick jag den för halva! Kanonbra. Randigt funkar alltid, snyggt och tidlöst.


RSS 2.0