Lack.





Jag ska spana in leggins i morgon. Enkelt, snyggt och framförallt bekvämt.
Lindex har haft en budgetvariant, hoppas hoppas! Dessa är från Chicy.se, 259 kr.




. : Måndag : .

Först har man söndagsångest, sen kommer måndagsångesten. Men nu är måndagsångesten över och man börjar räkna ner till helgen!


Åkte ner till stan efter skolan och köpte en födelsedagspresent till en kompis. Fyndade även ett skärp och ett armband. Hämtade ut mitt packet från H&M på vägen hem. En partytopp, en t-shirt, leggins och örhängen. Behöver jag ens säga att kläderna var svarta? Nu är det höst på riktigt.


Hoppas på en kort dag imorgon och sen Linköping (eller?!). Tisdagar är en ganska okej dag trots allt.





SÖNDAG

Jobbat idag! Sista passet, har inget mer inplanerat. Men jag hoppas jag kan få hoppa in någon gång då och då! Pengar är en bristvara och behövs alltid.. Haha

Jag är grymt shoppingsugen! Har varit det de senaste dagarna. Men jag ska hålla i pengar den här hösten, ja det ska jag verkligen. Men jag tror minsann att det blir en tur in till Linköping i veckan i alla fall, ibland måste man ju få unna sig något!

Emax-vinnarna har varit i LONDON den här veckan och såklart är jag grymt avundsjuk. Men det är bara tre månader kvar till jag åker dit, då ska det shoppas minsann!!! För att lindra min Londonabstinens så ska jag se på London inc nu.


Födelsedagsfirande

Firat Sandra ikväll! Riktigt trevlig med god mat och singstar. Bussarna här på landet går ju inte särskillt ofta så vi fick ta 00.00-bussen hem. Är inte ett dugg trött nu, men jag ska försöka sova snart. Jobb jobb jobb imorgon, hela dagen är förstörd med andra ord.. Mend et är sista passet, sen har jag inget mer inplanerat.


Thank God it's Friday

FREDAG! Sp3b är verkligen bästa klassen, men idag har vi varit lite oense pga. olika åsikter gällande bögar och adoption. Tänk vad många olika åsikter det finns! Ettorna bjöd oss på kladdkaka idag och två modiga killar underhöll oss med lite skönsång, haha.

Varit i stallet ikväll, red ut en lång sväng tillsammans med ett par andra. Väldigt skönt och avkopplande, ett bra slut på en lång vecka. Imorgon och på söndag blir det hårdkörning på ridbanan! Så grymt härligt att göra det man tycker bäst om.


Big love

Stallet ikväll (gick fantastiskt bra!), imorgon, på lördag och söndag. Underbart! 18-års fest på lördag och jobb på söndag. Det kommer att bli en bra helg det här!


Tooorsdaaag



Linne  Å h l é n s  NYTT!    Kofta C u b u s
Jeansleggins L i n d e x    Klocka U r & P e n n
Armband 18års present från lillebror

Torsdagar är lätt den värsta dagen i skolan på hela veckan. Långa och tråkiga lektioner mellan kl 8-16. Det borde vara förbjudet att sluta efter kl 14! Håller ni inte med mig!? Har fått i mig lite mat nu och ska bara vila de kommande två timmarna innan jag ska till stallet.


Paradise

Är trött som bara den. Har redan vilat en stund, sover jag mer kommer jag aldrig kunna sova inatt! Ska avnjuta två avsnitt  av Paradise Hotel istället! Såklart har jag lite onyttigt fika bredvid mig! Haha.. Dags att börja träna på allvar snart kanske!? Men jag har haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen (nu med för den delen..) så jag är värd lite onyttigt!







D a g e n s




Linne  V e r o  M o d a NYTT!
Kofta  C u b u s  
Halsband  G l i t t e r

Att ta en bild på dagens outfit med webcamen var inte det lättaste. Det hela slutade med att jag höll datorn framför mig, haha. Katastrofalt dåliga ljusförhållanden i mitt rum idag vilket resulterade i en urdålig bild på kläderna.. Jag brukar inte gilla ljusgrått, men jag älskar det här linnet!


Tuesday

Tisdagar korta men samtidigt långa och sega dagar i skolan. En alldeles för lång håltimme! Men jag och Azra åkte ner (ja vi är lata och orkar inte gå!) till stan och fördrev lite tid där.


Löning idag! Pengarna försvann lika fort som de kom in på kontot, haha. Har varit duktig och fört över pengar och betalat det jag har varit skyldig mamma och pappa nu, hela lönen gick till det faktiskt! Ridlektioner, Londonhotell, mobilräkning och mobiltbredband mm mm mm.. Men det är bara gilla läget!


Föresten, det allra senast är att vi ska få varsin sin egen laptop av skolan! Information från säkra källor så frågan borde bara vara när. Jag håller tummarna för att det sker relativt snart! Jag har ju visserligen redan min älskade LG-laptop, men varför inte ha två! En för skola/jobb och en för privat bruk!


NU; en tupplur i solstolen! Somnar snart.


Walking

Var ute och gick i 1,5 timme förut. Riktigt skönt att rensa tankarna lite. Funderar på att gå imorgon innan skolan? Alltså inte så länge men en stund, jag känner mig mycket piggare efteråt. Har faktiskt pluggat lite också, men glosor och jag kommer inte överens idag, får lära mig dem imorgon istället. Ska äta något nu, sen får det bli en tidig kväll. Sov i princip ingenting natten till idag. Har fått två erbjudande om att följa med till Måndagsklubben ikväll,  men jag var förståndig och tackade nej till båda, skulle aldrig orka!


Week number two



Vecka nr 2 i skolan är påbörjad. Måste erkänna att jag inte är det minsta studiemotiverad. Lång dag idag, kl 8-15.30. Långa och sega lektioner, det händer verkligen ingenting! Hatar lektioner där men knappt vet vad kursen innebär, allt är luddigt och oklart och det finns ingen röd tråd. Gash, hur ska jag överleva hösten? Tur att man har goa vänner och världens bästa klass! :)


Sitter ute i solen nu för övrigt. Tänkte ta tag i lite läxor och sånt sen, skönt att ha det avklarat. Men nu måste jag vila, eller bara göra ingenting iaf, har värsta huvudvärken. Ska ta en lång och härlig promenad sen och rensa huvudet lite grann, kan behövas.


Leo



Till en början var jag anti till leoparmönstrat. Men det här är snyggt, riktigt snygg!
Jag har ändrat åsikt. Jag vill ha! Jag vill kopiera outfiten rakt av.

 

Söndag. Söndag. Söndag. Söndag. Söndag.

Imorgon är det skola, igen! Snälla, förläng helgerna med en dag så man hinner vila upp sig!

Gick upp ganska tidigt idag, redan strax efter 9, men jag har inte gjort något ordentlig trots det. Bara suttit vid datorn och ätit. Gjorde även en beställning från HM, visar när jag fått hem grejerna. Blev inte så mycket som det var tänkt, struntade i det som hade lång leveranstid (orka vänta till v. 44 liksom!).

Har massor som jag måste få gjort idag. Bl a städa, räkna matte (bäst att ta pluggandet på allvar nu den första veckan, sen vet vi ju alla att det går utför! Haha!), rensa i garderoben och leta reda på alla kläder som mystiskt har försvunnit? Måste även ut och röra på mig, powerwalking eller en joggingtur får det bli.


What's the problem?

Jaa ni kära vänner. Mitt liv är tråkigare än tråkigast just nu! Igår kväll sov jag för att jag inte mådde bra. Sen sov jag 12 timmar i natt. Var vaken ett par timmar under dagen och sen somnade jag igen. Mamma tvingade mig att ta febern förut, och såklart hade jag feber. Min bror är helt säker på att jag har fått svininfluensan! Hahaha, eller inte.

Sitter och kollar runt lite på HM just nu. Ska göra en beställning hade jag tänkt. Men när man väl sitter där så börjar man tänka, behöver jag verkligen den där? Hur ser den ut på mig? Vilken färg? Vilket resulterar i att det bara blir ett par enkla plagg som jag nästan är hundra på att de passar. Jag är hopplös! Känner ni igen er?



Paljetter!


HM har mycket snyggt nu till hösten. Många plagg med paljetter! Jag tycker lätt att det blir för mycket med paljetter, men det här känns alldeles lagom för mig. Vilken färg är snyggast då? Svart såklart om ni frågar mig. Men den rosa är grymt söt! Nu under hösten och vintern använder jag nästan alltid svart, enkelt och snyggt.


Lite lika kanske?



Jag känner att jag har gjort en bra fynd på Primark! Älskar väskan. Älskar Primark. Älskar London.


It's raining cats and dogs

Gash, vilket väder! Spöregn. Nu känns det verkligen som höst, men heey, det är faktiskt bara augusti och bör faktiskt vara sommar.

Skjutsade bror och hämtade hem hans icke nyktra flickvän vid stationen som hade nollats under hela eftermiddagen och kvällen. Haha!

Idag var det nog första gången som jag var riktigt rädd när jag körde bil. Himmlen öppnade sig och det var vatten precis över allt. Man såg inte ett piss på E4an, det var vatten och spårbildningar över båda  körbanorna och det var dimmigt (yes, det är höst nu). Otäckt. Och klart som fan hade jag glömt mobilen hemma och var ensam i bilen.


Vill du flytta in i min garderob?

 

Min garderob behöver uppdateras till hösten och den kommande vintern. Jag har verkligen lovat mig själv att inte shoppa något onödigt som jag egentligen inte är i behov av. Försöka går ju alltid! Men det här blusen/skjortan till kanonpris är nödvändig! Eller någon liknande.

 

Nollning

Nollning av ettor är kul! De var fint utklädda idag, några bättre än andra och vissa extremt mycket bättre. Kul när de vågar bjuda på sig själva! Nu är det bara nollningsfesten kvar, hoppas den sker inom en snar framtid.
 


Back on track

Terminens första ridpass är avklarat och det gick grymt bra. Det är riktigt skönt att vara uppe på hästryggen igen, känns underbart! Det är där jag trivs som allra bäst. En fantastisk känsla det där, när man känner att något går fruktansvärt bra och man blir ett med hästen.


Har velat rida mer länge nu, men tiden har inte räckt till. Men jag gjorde slag i saken idag och blev fodervärd! Äntligen, det var ett par år sedan sist nu. Så nu blir det ett lektionstillfälle per vecka och 2-3 extra pass. Lycka! Förr bodde jag i stallet, två eller tre lektioner i veckan och foderhästsridning tre dagar.


Så, nu vet ni var ni hittar mig den kommande tiden, i stallet såklart! Jag känner att jag hellre lägger pengarna på ridningen denna termin och drar in på annat, tex kläder, fest osv. Ridningen är bra på alla sätt för mig och jag mår som allra bäst då.


Nähä ni, nu ska jag lägga mig en stund på spikmattan! Somnar troligtvis på den, men ändå! Hörs imorgon, då har sp-klasserna programdag och vi ska nolla ettorna!!


Paradise Hotel och choklad är inte helt fel

Skolan är inte så dum trots allt. Lagom slappt så här i början, men det varar nog inte så länge. La mig ute förut i min solstol och njöt lite av solen. Inte speciellt varmt, men lite solljus fick man ju på sig iaf!




Hittade nyss chokladen jag köpte igår! Ska sätta mig och se ett par avsnitt av Paradise Hotel Danmark nu hade jag tänkt.


Idag är jag seg, ovanligt seg.

Jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig redan vid 10-tiden. Skulle "bara" fixa lite med block och mappar till skolan lite snabbt och uppdatera mig på nätet. Snabbt och snabbt, jag sitter fortfarande här. Jag är segast idag! Skyller på skolan. Ska snart tvätta bort allt smink, äta något och varva ner och läsa lite i GLAMOUR. Snart, ska bara.. Äsch, ni vet hur det är! Jag har fortfarande inte ställt om dygnet, lär ta en termin och det ska fortsätta i den här takten.


Back to school



Första dagen på sista året avklarad. STUDENTEN 4:E JUNI 2010! Kändes riktigt bra att skriva det där måste jag erkänna. Kul att träffa klassen och allt folk igen! Ett obligatoriskt besök på Mc Donald's med favorit tjejerna, nytt skåp, lite info, en icke färdigbyggd skola, lite nollning av våra små ettor och inga lektioner. Bra dag med andra ord!

Har träffat Ida nu ikväll. Mycket prat prat prat, choklad och bara mys framför tvn. Underbart!
 
Tänkte fixa och kolla om jag har block och sånt så det räcker till alldeles för många kurser. Ska leta fram ett par pennor och mappar också, kan va bra att ha.


Klädbekymmer



Ge mig sommarlov. Ge mig sol. Ge mig en strand utomlands. Tack!

Ska ta mig en titt i garderoben nu och se om jag kan hitta något att ha på mig imorgon. Skulle vara skönt att bestämma det nu, så slipper jag leta efter något imorgon när jag vandrar runt som en zombie alldeles för tidigt på morgonen. Tänk om jag alltid skulle vara så här duktigt och planera morgondagens kläder kvällen innan, hela terminen! Det skulle allt vara något. Ska fixa i ordning mig nu och läsa lite sedan.. Hoppas jag somnar någorlunda tidigt! Innan midnatt vore ju ett plus.



M Å N D A G

Linköping idag som sagt. Är nu ett par tusenlappar fattigare! Känns inget vidare, man jag var tvungen att ha en ny ridväst! Köpte mig ett par ny tygskor också, svarta, bra nu till hösten. Blev även shopping på IKEA, nytt överkast, sängkappa och kudde.

Azra har äntligen kommit hem nu!! Träffade henne och Elma en stund nu ikväll. Gick till Mc Donald's och dit kom Gustav och Joppe. Herre gud, det var 5 veckor sedan vi träffades, kvällen innan Azra skulle åka. Tiden har gott såå fort! Men det är riktigt skönt att du är hemma i Sverige igen Azra! Har saknat dig! ♥

Skola imorgon, hur ska man orka?! Kul att träffa alla igen. Men neeeej, jag är inte redo för skolan, inte än. Sommarlov ett par veckor till och sen kan vi ju börja fundera på att återgå till det normala igen.


Sista dagen på sommarlovet!

Det känns som om jag har varit vaken i en evighet nu... Gick upp vid 7-tiden, hade lovat att skjutsa lillebror till bussen. Hans första dag på gymnasiet idag! Men men, lika bra att vänja sig med tidiga mornar med tanke på att allvaret drar igång imorgon igen...


Ska in till stan om en timme, när bror har slutat! Trevligt trevlig! Ska köpa bland annant köpa en ny ridväst och kanske en ny hjälm. Hela min lön går till det och ridlektionsavgifterna! Ska även köpa lite block och sånt till skolan, kan ju behövas..


Bloggen firar ett halvår!





Insåg alldeles nyss att bloggen firar ett halvår idag!


Färdigjobbat för den här sommaren

Så där ja, sista jobbpasset avklarat för den här sommaren! Jag hoppas att jag kan få jobba lite extra under hösten, behöver verkligen pengar. Känns som om jag har lite för mycket utgifter denna höst...

Det känns skönt att det är färdigjobbat, men samtidigt så får jag ångest över att skolan börjar på tisdag. Redan? Men det är sista året nu, Sp07b vi tar studenten i vår!!


My Friday





Man överlever en kväll med lite choklad och chips! Har haft en riktigt skön kväll för mig själv. Lång dusch, hårinpackning, pizza, film, målat naglarna.. Har kännt mig hängig hela dagen, både på jobbet och hemma. Skönt att bara vila en hel eftermiddag och kväll och ta hand om sig själv.

Organic cotton


Ja, varför inte! Funderar på att göra en beställning från HM. Har hittat en massa fint som jag vill ha! Men problemet är att jag har för mycket redan.. Haha! Men jag fixade faktiskt i ordning i garderoben och i min gigantiska byrå som jag har kläder i härom dagen. Blev sjukt mycket bättre!


Dagens




Linnet är från Lindex, förra årets sommarkollektion och shortsen är ett par gamla favoriter.



Fredagsmys i solen




Åh herre gud, är det redan fredag? Sista helgen på sommarlovet och sen back to school. Sista helgen spendaras på jobbet. Kanske inte det allra roligaste men pengar är ju alltid pengar!

Vaknade och var klarvaken vid 9-tiden imorse. Ovanligt för att vara mig! Reste mig upp ur sängen och kände mig fruktansvärt yr, illamående och svimfärdig.. La mig ner igen och sov till halv 2. Konstigt det där, har hänt ett par gånger tidigare i år, vet inte vad det beror på. Men benen bär inte och jag mår skit, men det brukar oftast gå över ganska snabbt som tur är. 

Har legat ute och läst i solen i 2 timmar nu! Fick hem nya nr av GLAMOUR och så snodde jag en hälsotidning av mams. Mumsade i mig en glass och njöt av den lilla värme som var. Trodde inte att solen skulle ta något, men vad fel man kan ha! Favorit shortsen på och en tubtop med knytning runt nacken, blev minsann märken på min bleka hud efter banden! För övrigt kan jag passa på att säga att jag är blekare än blekast. Har lyckats pricka in så att jag har jobbat alla soliga dagar. Yes! Hade hoppats på lite sol på västkusten men icke, solen sken med sin frånvaro och regnet öste ner. 


 

På väg hem från Bohuslän...


Sitter på Swebussen hem nu! Ska läsa Solo och hoppas att resan går fort, tar bara 3 timmar och jag har åkt vägen huuur många gånger som helst. Östergötand nästa!




Solen skiner in genom fönstret och jag har det allmänt bra! Med choklad, Remi, Haribo nappar och vatten klarar man hemresan alldeles utmärkt!


Kungälv!



Onyttig shopping på Bräckboden! Mycket gott för nästan inga pengar alls.




Köpte ett amand från MQ . . .




. . . och ett halsband!

Shopping idag igen!



Gårdagens och dagens shoppingpåsar från Vero Moda, Lindex, Gina Tricot,
Cubus och H&M hänger på dörrhantaget till mitt rum


Det blev minsann lite shopping idag också! Kom hem med ett par svarta jeansleggings och underkläder från  L i n d e x , ett par vanliga leggings från C u b u s  och trosor från G i n a T r i c o t. Mycket nöjd! Visar inte upp köpen, inget att visa direkt. Svarta leggings och underkläder. That's it, använd fantasin så kan ni nog lista ut hur det ser ut på egen hand!




Scary

Ni har säkert hört om det, skottlossningen i Stenungsund, Stora Höga. Jag befann mig 4 km därifrån det skedde, 4 km!! Det sjukt läskiga är had vi hade tänkt att åka till Stora Höga men valda att åka in till stan istället precis vid den tiden dubbelmorden skedde. Tänk om vi skulle åkte dit!





Bild Expressen


VR-läsning




Kvällsläsning. Dags att vänta på dygnet kanske?


Lite nytt!



Scarlett Johansson

Shoppat i Uddevalla idag! Blev några plagg till hösten. Shoppingen är mycket bättre här är hemma! Alla de stora kedjorna har ett mycket bättre utbud och sortiment. Kom hem med plagg från Vero Moda och H&M. Bra plagg som fungerar till det mesta, jag försöker tänka långsiktigt! Imorgon blir det en sväng på Torget här i Stenugsund, förhopningsvis mer shopping (och bättre väder)!


Sunday

Hallå där! Känns som om jag är uppe med tuppen idag! Har varit vaken i över en timme nu och käkat frukost. Ska fixa i ordning mig om en stund, väntar på att håret ska torka (glömde hårtorken hemma..). Ska åka till Torp och shoppa! Har inte varit där sedan förra sommaren, ska bli trevligt. Solen skiner inte idag.. Det är mulet här på västkusten och regnet hänger i luften.. Typiskt!


Heldag i stan

Idag har jag varit i stan hela dagen med min kära mor och min underbara mormor. Ja, tre generationer på stan! jag har gjort två fantastiska fynd på MQ! Jag är så nöjd. Visar upp dem någon dag!

Håller på och packar nu, åker ner till Västkusten imorgon förmiddag! ÄNTLIGEN SEMESTER! Men det går inget vidare med packningen.. Men äsch, det spelar faktskt ingen roll hur många kjolar eller klänninger jag tar med mig. strunt samma. Blev lite besviken när jag insåg att favorit brallorna låg i tvätten och ett antal tröjor, men so what?! Jag kan ta något annat, bara att ta sig en titt i garderoben! Märks det att jag är på bra humör eller?!

Ska packa klart nu, värst är ju necessären! Så grymt mycket som sak med, men det ordnar sig. Datorn hänger med till Sveriges framsida! Hörs från soliga Västkusten imorgon!




VR





Bilder Elin Kling


Passade på att köpa VR på vägen hem från jobbet idag. Fick med en skitcool tygpåse, specialdesignad för VR av stilikonen Elin Kling. Den tackar man ju inte nej till! Jag älskar tygpåsar! Så enkla, så använbara. Föresten, jag är ledig 6 dagar nu! Grymt skönt!


Högsta vinsten!


Det är Skänninge Marken i två dagar nu, sista dagen idag. Jag har inte varit där i år, samma skit som alla andra år. Lovade mig själv att aldrig sätta min fot där igen, så fruktansvärt tråkigt och slöseri med tid. Har jobbat så jag har faktiskt inte heller haft tid. Min mamma och min mormor (som är på besök från Västkusten  ett par dagar) var på marken igår. Mormor bestämmde sig för att testa att spela på ett chokladhjul, 10 kr liksom, inte hela världen. Men vet ni vad? Hon kammade hem förstavinsten! En stoooor chokladlåda från Marabou!


Shopping på KappAhl!







Okej, det blev inga basplagg. Men jag kommer definitivt att använda dessa plagg i höst/vinter i alla fall! Gjorde två bra reafynd (halva reapriset!) på KappAhl av alla ställen. KappAhl är en affär som jag lätt dömer ut direkt, jag ger den inte en ärlig chans. Men om man letar ordentligt så kan man göra riktiga klipp där! Jag är kär i klänningen och linnet är nog snyggt tillsammans med ett par jeans och en kofta i höst. Bra köp med andra ord!




Söndagskvällens outfit



Kjol Lindex Ny!   Linne H&M   Kofta Cubus   Skärp MQ Nytt!


Gårkvällens enkla och sköna outfit. Hittade en kjol från Lindex i garderoben som jag köpte på Öland, hade helt glömt bort den. Tycker att den är riktigt gullig med volangerna! Det nya skärpet från MQ är redan en favorit!



090803



Visst ser den god ut? Den var den kan jag lova!

Tiden rusar fram och det är redan augusti! Har inte hunnit blogga, fullt upp med annat! Jobbat, har haft kräftpremiär med goa grannar, varit iväg på roligheter med mamma och mycket, mycket mera! Igår kväll hade vi folk här hemma, fjorton pers för att vara exakt. Satt ute på altanen hela kvällen med tända ljus och god mat. Riktig sommarfeeling! Finns det något bättre än en kall öl en fin sommarkväll?



Har suttit och läst bloggar, ätit frukost och bara gjort ingenting nu en timme. Ska strax ta hand om mitt nyduschade hår och fixa i ordning mig. Ska in och ta en titt på slutspurtsrean! Behöver verkligen ingenting, men jag ska se om jag inte kan hitta lite plagg som funkar i höst/vinter också. Hörde ni att ekonomen i mig kom fram där? Ibland tänker jag faktiskt långsiktigt. Men man kan faktiskt fynda bra basplagg för nästan ingenting just nu, så det är bäst att passa på!


RSS 2.0