Prom

I helgen har jag hjälpt morfar och M att flytta. Träffade mina ingifta kusiner också, kul! Var ett tag sedan sist.

I går, lördag, var det dax för 3:ornas bal. Alla (nästan alla) var så himla fina! Jag tror att jag minsann har hittat min eventuella balklänning! En av mina närmast vänner bar den allra finaste klänningen, rosa, skulle passa mig perfekt! Hon var så vacker. Men vi ska inte glömma Jessica, grymt söt tillsammans med sin boyfriend!





Bilden nere i höger hörn, tjejen till vänster i den ljusa klänningen. I want!



Hade en trevlig liten picnick med de bästa i gräset medans alla finklädda par sprang omkring. Mysigt, underbart väder! Vättern är så härlig på sommaren, synd att man inte har ett hus vid vattnet...

Sandra och jag åkte sedan vidare till ett annat underbart ställe vid Vättern. Hästholmen! Där är jag ofta på sommaren, finaste utsikten på kvällarna. Satte oss uppe på kullen bredvid fyren och åt glass. Värdefull tid, bäst att ta vara på de stackars få soltimmarna. Åkte sen hem till Sandra.




Mamma shoppar!

Fick ett sms från mamma nyss. Hon har inhandlat ytterligare två t-shirtar till mig på Primark. Skitbra! Brukar inte gillar när mamma köper kläder till mig, blir ytterst sällan helt bra. Men shopping på Primark kan liksom inte bli dålig.


Fullt upp!

Sorry för sämst uppdatering men skolan går mig på nerverna just nu! Men det är bara två veckor kvar nu, härligt!

Idag fyller min älskade mamma och min morfar år! Grattis!!

Nu ska jag plugga, har ett jävla svenskprov imorgon. Sen är det helg, ytterligare en plugghelg..





Sammanfattning av dagen

Skolan mellan kl 8 - 16. Alldeles för läge med tanke på det fina vädret!

Har hunnit med TRE muntliga grejer idag. Började med en presentation på svenskan, gick helt okej! Sedan muntliga nationella i engelska, haha ska inte prata om hur det gick! Mindre bra men okej. Sen en spanskredovisning! Gick super! Känner att jag har varit riktigt muntlig den senaste veckan. Jag fattar inte riktigt vad det är som är så himla farligt med att redovisa? Har alltid avskytt det. Men nu känns det helt okej faktiskt, det var på tiden!

Efter skolan skjutsade jag Sofie till hennes mamma och sedan solade jag. Onödigt? Oh yes. Men mina soleksem blir bättre när jag solar solarium. Men jag solar varken ofta eller länge, känns meningslöst, gör det endast för eksemen och inte för att bli brun! Solariebränna är inte snyggt.

Åkte och hämtade mitt körkort sedan med pappa. Passade på att äta en glass ute i solen.

Har lagat middag och ätit. Borde plugga men min kropp säger nej (speciellt huvudet). Får försöka plugga imorgon istället. Om jag inte har helt fel så har jag bara ett svenskprov kvar den här  veckan. Men det är inte så bara, svårt svårt svårt.

Ska nog lägga mig skapligt tidigt ikväll. Yrkesdag imorgon i skolan och bolagsstämma på eftermiddagen. Lagom slapp dag!



Nu har jag fått mitt körkort!

Har nyss varit och hämtat ut mitt körkort! Inget vidare vackert kort, men jag är lycklig iaf! Nu känns det mer på riktigt, nu har jag körkort. Tänkt att det redan har gått en vecka sedan jag skrev provet och klarade uppkörningen.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är underbart att åka bil till skolan!


Två plagg från Primark är på väg hem till mig

Ikväll är min mamma i London. JAG ÄR SÅ HIMLA AVUNDSJUK! Hon är på väg till Scottland men gör ett uppehåll i London på vägen.

Fick nyss ett sms där hon berättade att hon hade varit på Primark!! Wow, min mamma är bäst. Hon hade köpt två t-shirtar till mig! :D Great!





Shopping!

Idag har jag varit i stan och såklart blev det lite shopping!

Kom hem med två par sandaler, väldigt nöjd med dem. Kommer nog att användas flitigt i sommar.



Köpte också två par leggins, en ring, två olika sorters hårspännen och presenter till mamma som fyller år.

Fick även med mig en svart enkel, basic, bra-att-ha tunika från Cubus. Detta linne (tunika) från Gina råkade också slinka med hem :)







Köpte ett doftljus på IKEA också. Känner att jag behöver piffa till rummet lite. Luktar ljuvligt!







Nu har jag levt över mina tillgångar ett bra tag. Nu får det vara slutshoppat! Stopp. Okej, en klänning måste jag ha och en bikini, men sen får det vara bra. Ska försöka i alla fall! Wish me luck!


I want!





                                          Forever 21



Ja tack!


Chips!

Har nyss varit och handlat mat med min lillebror til kvällens middag! Känns lite mäktigt att sno pappas bil och betalkort!

Snacka om att jag blev positivt överraskad när jag kom till chipsavdelningen och hittade Salt & Vinegar chips från Estrella! Mina favorit smak ju! Har inte funnits i Sverige tidigare, så jag har alltid köpt med mig hem från England.

Nu återstår det bara att se hur de smakar. Självklart hoppas jag att det är lika goda som de engelska, men man vet ju aldrig. Chipsen förgyllde verkligen min dag! Tänk att man kan bli så glad för en påse chips, helt otroligt! Haha.







Update:
Chopsen var goda, men de engelska är bäst!



Nattliga äventyr

I natt skjutsade jag mamma till bussen. Hon är på väg till Skottland tillsammans med min mormor. Jag är avundsjuk! Hon kommer att vara borta i 9 dagar, så jag får så ut med den manliga delen av familjen ett bra tag..

Bussen gick vid 03.00 Så jag kom hem runt 03.30. När vi åkte mot bussen var det mörkt och på vägen hem hade det redan börjat att ljusna. Det var verkligen jättefint ute när jag kom hem, kändes nästan onödigt att gå och lägga sig. Försökte fånga det fina ljusskenet på bild men nej, det blev inte särskilt bra.

Jag gick och la mig runt 4 tiden.. Haha, kändels faktiskt lite som om jag hade varit ute och festat!







Dåliga mobilbilder!


Limited edition från Yves Rocher

Jag har hur mycket skönhetsprodukter som helst. Men jag vill ständigt har mer!

jag har kollat in Yves Rocher nya limited edition serie, "Green Summer", och jag har såklart hittat lite som jag vill ha!

Ett nagellack i en härlig rosaröd färg, perfekt till sommaren! (Jag fick visserligen 2 nya nagellack igår, men nagallack kan man inte ha för många av!)

Blev lite nyfiken på den här transparenta maskaran. Innehåller naturliga extrakt, bla aleovera och blåklint. Perfekt för en naturlig look! Kostar ju bara 39 kr så det är ju helt klart värt att testa!


At my place tonight

Tjejerna har varit här ikväll och vi har haft det mycket trevligt! Käkat gott och pratat om allt.

Tusen tack för presenterna! Ni vet vad jag tycker om. Nagellack, ansiktsmasker, sjal, bodylotion, hårinpackning, armband och örhängen. TACK! Ni är bäst.






Jag besparar er från bilder. De blev.. eeh.. inte så fina. Haha!

Underbart skönt med långhelg!

Ikväll kommer tjejerna hit och firar att jag har fyllt 18 år (och att jag har tagit körkort)! Bättre sent än aldrig, jag fyllde för en månad sedan... Men det ska bli kul! Inget märkvärdigt, bara lite enkel mat.

Har städat lite, men äsch, skitsamma! Lite skit har ingen dött av. Ska bara dammsuga lite sen är det klart. Ska åka och handla mat sedan, får se om mamma hänger med eller inte.

Sitter ute på altanen just nu. Underbart väder! Jättevarmt här där jag sitter för tillfälllet. Pappa håller på och klipper gräset och efter typ 10 års tjat från pappa så har brorsar äntligen börjat kratta gårdsgruset. Känns som sommar!






Världens bästa lektion

Den här veckan verkar det som om jag klarar av precis vad sjutton som helst! Allt verkar funka och det känns som om jag rider på en våg av lycka och framgång.


Hemkommen från stallet för ca en timme sedan. DET GICK FRUKTANSVÄRT BRA! Hopplektion och det enda jag har att säga är; I'm back! Känner att jag har utvecklats otroligt mycket den senast terminen, både inom hoppningen och dressyren.

Idag flöt allt på bra och jag var uppe och hoppade på 1,10 m igen. Var ett bra tag sedan sist, men så underbart! Det är inte ofta allt funkar så bra med lektionshäst. Men med en bra instruktör fungerar det mesta har jag märkt! Helt klart det bästa lektionen på hela terminen, kanske rent av den bästa under det senaste året.


Tänk vad glad man kan bli av lite positiv kritik och beröm! Fick massvis av beröm idag, sådant är alltid kul! Själförtroendet stärks faktiskt mer än vad man tror.


Ska ta och rida på fredag också - hoppning! Fanns platser kvar i en grupp så jag bestämde mig för att hoppa in och rida lite extra (med viss pushning av W)!  











Tänk att det kan vara så underbart att ha körkort!

Tänk att det kan vara så underbart att ha körkort! Extra sovmorgon och man har ingen buss att passa. Kändes fantastiskt att sätta sig i bilen imorse och för första gången själv åka till skolan - E4an raka vägen, inga krångliga omvägar, perfekt! Radion uppskruvad och humöret på topp. Wow, risken finns att detta kommer att bli en vana. Men jag ska faktiskt försöka åka buss vissa dagar. Ibland iaf, lovar...  


Började dagen med en tråkig affärsengelsklektion. Skrev ett brev och lämnade in, that's it. Sedan övade jag och underbara Azra på vår presentation. Vi presenterade vårt andra projektarbete inför vår klass och alla 1or idag och jag måste erkänna att det faktiskt gick helt okej. Trodde att det skulle vara värre att stå och prata inför en massa människor men nej, jag överlevde. Var faktiskt knappt nervös innan, helt otroligt! Tror jag börjar komma över min rädsla för att redovisa.


Den senaste (okej då, de senaste) veckorna har jag varit skitnervös inför körkortet. Nu när jag har klarat det så har en hel del press och nervositet släppt och jag mår redan bättre. Det känns som om jag kan klara av vad som helst just nu!

  

Måste passa på och skryta lite grann också. MVG på mitt arbete till hälsopedagogiken. Vilket betyder att jag får MVG i slutbetyg!!! Så jävla gött, det förtjänar jag! Yes.




JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!

Jag är överlycklig! Äntligen har jag tagit mitt efterlängtade körkort!
Gjorde teoriprovet igår och idag klarade jag uppkörningen utan några problem! ÄNTLIGEN!!!






CUBUS

Kikade nyss in på Cubus. De hade fått in två nya grejer som jag är sugen på att köpa, en t-shirt och ett par shorts.

Föresten! Cubus har 30 % rabatt på alla kläder t o m söndag 24/5! Dessvärre tror jag inte att jag kan ta mig in till Cubus den här veckan.. Typiskt!






Jag älskar denna gutt!

Oh my god, har suttit och lyssnat oavbrutet på Alexander. Han är så bra! Tänk att Norge skulle ta hem hela skiten.

Jag har ju spelat fiol för många år sedan. Jag har en egen fiol och jag överväger faktiskt att ta upp spelandet igen tack vare Alexander! Man blir ju så himla sugen, det bara rycker i fingrarna på mig! Jag vill också! Man blir så glad av honom.



Spana in dansarna, snacka om jobbigt att hoppa runt på alla fyra som de gör! Haha.


Alexander har ju även varit med i Idol där han sågades av juryn och åkte ut när det var 50 deltagere kvar. "Du är roligare än bra", haha visst va! Snacka om revansch att kamma hem hela Eurovision!  



Måndag

Jaaa ni, idag har jag spendarat många timmar i soffan framför OC. Regnet har öst ner men nu är det faktiskt nästan fint väder! Funderar på att gå en sväng, kan behöva lite frisk luft.

Försökte faktiskt att plugga lite teori förut men huvudet ville liksom inte. Men har ni tänkt på en sak? Oavsätt hur man mår så orkar man nästan alltid sitta vid datorn? I alla fall jag. Visst, har jag migrän så sitter jag såklart inte här men annars.

Ska uppdatera mig lite om vad som har hänt i världen nu, samt läsa lite bloggar (att jag orkar!).

Det får bli en tidig kväll idag också, skola imorgon! Temadag, typ kvinnofrid eller något sådant. Efter det ska Azra och jag öva på vår presentation till onsdag. Så jag går till skolan oavsätt hur jag mår, slutar redan vid 11.15 så jag överlever.

Men först ska jag till tandläkaren.
Jippie, skitkul, verkligen! Kl 9.10 ska jag vara där och så ska en specialistläkare titta på min käke och mitt pyttelilla bettfel som jag inte störs av själv. Jag tror inte ens att någon i min omgivning vet om att jag har ett bettfel, det är inget man kan se, inte ens om jag berättar det. Känns lite meningslöst att bry sig om och återgärda det, men tandvården är ju gratis upp till 20 år så man får vara glad att de inte kostar iaf  :) Man får faktiskt vara glad att de i huvudtaget bryr sig och vill lägga ner tid på mig.

Idag fick jag hem mitt röstkort! Tänk att man har blivit så gammal att man får rösta i det kommande EU-valet i juni. Herre gud, jag känner mig lastgammal. Har ingen aning om vem man ska rösta på, är inte ett dugg intresserad av politik.

Inget vidare

Ja gott folk, den här dagen har ju inte varit så händelserik precis. Jag har mest vilat, mår verkligen inte bra. Har tittat på film och käkat glass. Ska strax sätta mig vid tvn igen, har inget bättre för mig! Ska gå och lägga mig relativt tidigt ikväll så får jag se hur jag mår imorgon. 

Azra, om du läser det här så vill jag bara säga att jag får se om jag orkar upp ur sängen imorgon. Du märker om jag kommer till skolan eller inte! Mår jag inte 100 % bra är jag hemma, tänker inte plåga mig igenom en lång skoldag! Men surt att missa massa i skolan känner jag... Fan!



Namnbyte?

Man kanske ska ta och döpa om bloggen till något mer passande. Det är nästan lite synd om er som får stå ut med mig klagande när jag är sjuk. Idag tänker jag inte bryta trenden - jag mår inte bra... Hela våren har jag varit sjuk, känns inte som om jag blir helt frisk någon gång.

Mådde dåligt redan igår kväll och i natt har jag inte kunnat sova. Känner mig febrig och yr plus att den ständiga huvudvärken förföljer mig. Nooot good.

Det får bli en lugn dag och jag tänker inte plugga ett skit! Jag ska banne mig bli frisk, vill inte missa något i skolan.


Grattis ALEXANDER!!!

Wow, för en gångs skull vann en låt som jag tycker om! Har lyssnat massor på Fairytale den senaste veckan. Riktigt härlig kille och man kan inte göra annat än att tycka honom. Galet charmig och söt! Jag gillar honom skarpt.

Grattis Norge och Alexander Rybak!  







Trädgårdsarbete

Puh, är helt slut i hela kroppen efter allt arbete!

Har städat altanen tillsammans med mamma i 4 TIMMAR, skitjobbigt men resultatet blev bra. Har grejat i trädgården resten av dagen med päronen. Det finns verkligen hur mycket som helst att göra!

Sitter och slötittar på Robinsson. Har nyss gjort en rabarberpaj på färska rabarber från trädgården, ska nog snart sätta in den i ugnen.

Det känns som om jag håller på och bli sjuk... Kroppen känns helt slut och jag har ont i halsen och huvudvärk, plus lite småyr. Himla skit, hoppas det blir bättre till imorgon. Har inte tid att vara sjuk nu...



Sugen på semester


Funderar på att lägga mig ute och sola lite, ska passa på och läsa lite också. Det ser varmt ut för solen skiner, men man vet ju aldrig!

Är sugen på att åka utomlands, har inte varit på semester på flera år (okej, jag har varit i London x3, Tyskland och Danmark). Jag vill åka på en charterresa och bara njuta av värmen!










Goooood morning

Vaknade för någon timme sedan och har nyss käkat frukost.

Vaknade till beskedet att vår granne har haft inbrott i garaget. Gräsklippare, trimmrar, diverse maskiner, redskap, ja det mesta var borta. Så himla läskigt, det kunde lika gärna varit hos oss. Bäst man passar sig med andra ord. Inbrottet skedde inatt och grannen var hemma, snacka om att skickliga tjuvar är duktiga på att jobba tyst under mörker.


FREDAG!

Äntligen helg igen! Underbart, hoppas på fint väder också.

Lagom slapp dag i skolan, gjorde egentligen inget viktigt. Föresten, Azra och jag fick alla rätt på veckans ekonomi! Äntligen, som vi har kämpat ;) haha

Ska äta lite stax och ska sedan besikta bilen! Mamma tyckte att det var lika bra att jag lär mig för snart har man ju förhoppningsvis körkort.


En titt i garderoben

Den senaste timmen har jag provat kläder. Man kan verkligen fynda i sin egna garderob!

Jag har hur mycket som helst som jag inte kan förstå varför jag inte använder. Vissa plagg har jag bara använt någon enstaka gång medans andra är gamla godingar som fortfarande är helt okej.

Jag öppnade garderoben och räknade lite snabbt efter hur många plagg som jag aldrig har använt. 10 st, herre gud! Skäpning. Plagg som är snygga rent utav.





Gjorde lite snabbt om en tunika till en kjol förut, mycket nöjd! Den kommer att användas flitigt. Ska nog inviga den redan imorgon! Något som är värt att säga är att det endast tog 2 minuter att sy (läs klippa) om den. Okej, jag erkänner, det var en tunika från Gina, ni vet en sådan som ser ut som en kjol och tshirt.. Bara att klippa av översta delen så var det klart. Smart va?




Dålig bild, I know. Men det är svårt att fotografera en vanlig, enkel svart kjol.

Linne - H&M Cotton Organic
Skärp - Primark


F o r e v e r 2 1

Åh! $ 9,5 (77 kr)

Nästan ledig idag!

Började med en härlig sovmorgon, var till och med utvilad när jag vaknade. Pappa fixade en god frukost till mig, lyx! Sedan skjutsade han mig till skolan. Började kl 9.25 och slutade 10.25. En lektion är alldeles lagom.

Gick ner till körskolan sen och satt någon timme, orkade inte mer. Tog en lite sväng på stan på typ 10 min. Hem med 12-bussen som var överfull av lågstadiebarn, haha. Var faktiskt duktig och dammsög nedervåningen när jag kom hem.

Har hunnit med att fika med mamma och pappa också. Har även sparat ner lite info till min svenskpresentation och till engelskarbetet. Bra jobbat säger jag till mig själv! Herre gud vad mycket man hinner om man är effektiv!

Oj, nu kom grannen, bäst att gå!



Onsdag och jag taggar redan helg!

Den här veckan har gått fort, redan onsdag liksom och helgen närmar sig. Härligt!

Kort dag igår och kort dag idag. Ännu kortare dag imorgon, endast en liten skitlektion (spanska, suck). Men jag tänker inte deppa ihop för det! Funderade först på att sjukanmäla mig imorgon men nej. Jobbar med ett projekt som ska redovisas och lämnas in på måndag och vi är långt ifrån klara.

Vi har föresten noll respekt för vår engelsklärare. På eget bevåg ställde vi in våra muntliga nationella prov imorgon genom att skriva en lapp och lägga på hennes skrivbord. Haha, Sp2b är ju bara för bra!

Har varit på körskolan, måndag - tisdag - onsdag. Känner mig otroligt duktigt faktiskt! Orkar inte sitta mer än typ en timme åt gången men iaf, jag har varit där! Får se till att försöka gå dit nästa vecka också. Det får bli min nya vana. Måste ta tag i det här nu för snart är det sommarlov och jag vill ha körkortet innan dess. Så det är bäst jag börjar plugga, kommer aldrig att klara det annars, aldrig.

Nu; STALLET.


11:e maj

Idag är det den 11:e maj och vi slutar skolan den 11:e juni.

DET ÄR BARA EN MÅNAD KVAR NU!!!






Längtar till Västkusten, världens finaste ställe på sommaren ♥




Trött

Har världens huvudvärk! Ska proppa i mig ett par pronaxen och lägga mig i sängen. Hade planerat att läsa lite teori innan jag somnar men nja, hopps nog över det.

Sitter här och nästan skakar av stress. Shit, det här är inte bra. Jag är stressad över allting nu för tiden. Not good. Stressad över skolan, körkortet, privatlivet, ja allt! Inte undra på att man mår som man mår.

Är avundsjuk på lillebrorsan som har studiedag imorgon. Åh, det skulle jag behöva! Behöver att få sova ut och plugga ikapp lite, eller beta av lite saker rättare sagt så man har det klart och kan ägna sig åt annat.

Hörs kanske imorn, funderar på en bloggpaus den här veckan. Men det är sådant som märks, vi får se!







The Body Shop

Dessa produkter fick jag från BodyShop. Plus ett par skrubbvantar. Allt till ett värde av 309 kr! Kanonbra!




Shoppingsöndag

Idag hade jag egentligen inte tänkt att göra någonting. Men när mamma frågade om vi skulle hitta på något så sa jag ja. Det blev en shoppingdag i Linköping! För en gångs skull var det mamma som skulle shoppa och inte jag. Men som ni säkert kan lista ut så kom jag inte hem tomhänt..








Jag köpte ett blommig linne på BikBok, somrigt och fint! Ett aprikosfärgat linne och en svart kjol fick också följa med hem från Vero Moda. Passade även på att köpa cd-skivor på Elgiganten, dax att börja bränna in bilder...

Köpte även två silverarmband på Guldfynd (eller jag utnyttjade mitt presentkort). Jättefina, kommer att användas flitit!

Letade även efter skor men hittade inga som passade perfekt. Har upptäckt att mina fötter är för smala för de allra flesta gladiatorsandaler som finns ute i butikerna nu... Så himla synd, men jag letar vidare!
 
Hämtade ut min produkter på BodyShop också! Bloggar om dem senare..



VILL HA - från H&M

Tittade efter detta sovsett på H&M igår, men tyvärr hade de inte fått in det än.. 

Riktigt gulligt, jag vill ha! 149 kr. Perfekt!



Hur snygga? Mycket! Från Chicy


BikBok har verkligen lyckats!

Jag älskar de här bilderna från BikBoks stylbook.


















Lördag, jag har varit vaken i en evighet!

Har varit uppe sedan kl 06.00 idag.. Har stalltjänst hela dagen och var tvungen att vara på plats 07.00 i stallet. Kom hem för någon timme sedan. Ganska skönt att va uppe och arbeta på morgonen faktiskt, men sjukt jobbigt att gå upp sååå tidigt. Men man känner sig duktig och effektiv. Käkade frukost i stallet och tittade på småbarnen som hade hopplektion.

Idag ska jag inte göra ett skit. Bara lata mig och sitta vid datorn, kanske se någon film. Bara ta det lugnt! Ska tillbaka till stallet vid 18-tiden igen för att göra alla kvällssysslor! Ganska mysigt faktiskt.

Veckans tre konstaterande

♥ Jag HATAR snåla personer. Det är en sak att vara sparsam och ekonomisk, men snål - usch!

♥ Jag har växt! Ja ni läste rätt, på längden. 177,4 cm! Tror det beror på bättre hållning. 

♥  Jag är grymt sugen på att åka på en shoppingresa.



 

Friday again!

Idag har jag inte varit i skolan. Nej, jag är inte sjuk! Hade en tid på sjukhuset i förmiddags så jag tog ledigt hela dagen, lättast så. Det gick iaf jättebra, det var sista gången jag var där. Jag har ju fyllt 18 nu så jag får inte längre gå till min barn-och ungdomsläkare. Synd, för han är och har varit riktigt bra genom alla år.. Fick en hel bunt recept utskrivna!

Tog en snabbis på stan sedan med mamma. Tittade in på Gina föra att kolla om det jag bloggade om igår fanns och det gjorde det! Men den rosarandiga klänningen var inte alls fin i verkligheten, helt fel rosa. Jag kände mig som en polkagris i den! Så jag köpte en likadan i svartvitt istället. Riktigt skön och användbar till fyndpris!





Köpte även en bodylotion från Apoteket och ett armband från Vero Moda som hade utförsäljning. Kanske visar bild på det någon gång! Svårt att fotografera.. Men jag gillar det för att det är lite annorlunda! Ett hårspray inhandlades också.


Så här ser min kväll ut

Sitter i sängen med en kopp te, nybakade kladdmuffins och senaste nummret av Glamour som damp ner i brevlådan idag. Perfekt kvällsläsning! I like it.



Nytt från Gina Tricot

Kikade in på Gina tricot nyss. Hittade en del i rosa som jag vill ha!














Ska titta efter plaggen i butik. Hoppas de finns, speciellt den randiga klänningen!! Känns lite "Alexandra", rosa! Kan med gott samvete shoppa och utnyttja mitt presentkort.

Funderar på att ta en sväng in till stan imorgon eftermiddag. Men jag får se om jag orkar.

Har gratisprylar att hämta på Body Shop också. Det vill man ju inte gå miste om!



Update!

Igår hade jag halkkörning på förmiddagen! Skitkul, gick jättebra! Riktigt roligt att få sladda och leka med bilen!

På vägen hem skedde det dock en liten olycka.. Jag körde INTE! Den andra tjejen som var med skulle köra första sträckan hem och då passerade vi ett vägarbetsområde. Det var full kaos där och hon var seg på att reagera så vi blev påkörda av en stor lastare. Det var faktiskt otäckt, lastaren backade rak in i vår högersida. Dörren blev intryckt och gick inte att öppna, fick sparka ut den. Men vi kunde köra hem iaf köra hem. Men ändå! Läskigt.

Körskolan hade dessvärre hyrt bilen från Rejmes dagen till ära. En helt ny volvo c30, med eldflammor på sidorna, det ni! Haha. Synd att hela högersidan blev förstörd bara... Tur att jag inte satt bakom ratten, skulle haft grymt dåligt samvete nu i sådana fall. Men olyckor händer och efter förmiddagen på halkbanan känner jag att jag nog får ta det riktigt lugnt i trafiken sen när jag har tagit körkortet.




Sen tillbaka till skolan för en meningslös mattelektion. Efter det åkte vi till Norrköping för att titta på en utställning, "SMAL", med skolan efter mycket om och men. Hade inte bilar så det räckte, så Sofies mamma fick åka från jobbet och lämna sin bil till oss. Supersnällt! Var sena när vi kom dit och våra guider hade fått vänta ett bra tag på oss.. Det var en helt okej utställning, men meningslöst att åka in till Norrköping för att bara vara där en timme.




Föraren Sofie och kartläsaren Azra


Stallet på kvällen! Fruktansvärt kul, som vanligt! Gick otroligt bra, nästan för bra. Ibland är det verkligen underbart att få beröm. Känner mig jättetaggad för att rida idag, men jag får vänta till imorgon! Åhhh... Tänk att man kan älska att göra något så mycket, fantastiskt!

Är sugen på att ha sommarhäst i år, saknar det! Somrarna förr var så underbara... Lite sent påtänkt kanske, men hojta till om ni vill (eller känner någon) bli av med er häst ett par veckor i sommar!



Have2have

Prima ballerina! Rosa och underbara. Skulle gärna haft dessa i svart också.

Från Have2have 345 kr


kr

Kväll

Det är läskigt att man kan vara så trött som jag är för tillfället. Somnade och ja, sov. Länge! Skönt. Ont i huvudet har jag också och mår lite illa. Hoppas verkligen att det går över till imorgon.

Upp vid 05.00-tiden imorgon. Fixa i ordning mig och sen till körskolan. Tillbringar förmiddagen på halkbanan i Linköping och skämmer ut mig. Kan nog bli kul! Sen tillbaka till skolan för en lektion, matte. Efter det till Norrköping på en utställning med hälsopedagogiken. Sen hem och direkt till stallet. Kommer hem vid 22-tiden. Frågan är bara när jag ska hinna äta lunch? Kommer dö av hunger. Måste se till att få i mig något.

Men en sak är iaf säker, jag lär vara död efter morgondagen! Fullt upp från morgon till kväll.

Nu måste jag käka något så att jag piggnar till lite. Måste fixa engelskan o bara snabbt kolla igenom hälsopedagogiken också. Plugga lite spanskglosor skulle också vara bra, men orka? Lika bra att göra klart svenskuppgiften också och lämna in den i tid. Suck!



Helt slut!

Slutade faktiskt riktigt tidigt idag, typ kl 11 någon gång, hade knappt någon lektion.

Gick till körskolan sen och satt med teorin i lite mer än 3,5 timme! Det ni, känner mig riktigt stolt över det. Har kommit en bra bit nu, strax klar med repetitionsfasen. Halkkörning imorgon!
(Ska vara på körskolan kl 07.00, härligt va?)

Skulle behöva plugga lite nu men jag är verkligen helt slut!
Får bli en powernap, OMEDELBART!

Hörs sen, ♥


S w e e t d r e a m s

JAG MÅSTE LÄGGA OM MINA SOVTIDER. DET HÄR FUNGERAR INTE!
5 TIMMARS SÖMN PER NATT ÄR FÖR LITE.

Inte undra på att man aldrig mår bra och alltid är trött.

SKÄRPNING!

God natt!




FUNDERINGAR...

Nu har jag funderat. Det bästa vore väl egentligen att åka till London efter sommaren? Förhoppningsvis har jag lite mer pengar då och kan shoppa mer. Skulle kunna tänka mig att åka någon gång vid eller strax efter skolstarten och uppdatera min garderob.
Skulle vara perfekt!

Jag vill så gärna åka nu, men allra klokast vore nog att vänta ett tag till iaf. Under sommaren händer det så himla mycket annat roligt så man kan lika gärna skjuta upp resan 2-3 månader. Roligare att åka iväg när allt är som tråkigast! Eller hur?!

Nu har jag faktiskt skrivit ett A4 på svenskarbetet, wow! Ibland går det undan!








Nu har jag suttit framför datorn hela dagen

Jag råkade börja titta på hotell och flygbiljetter till London (roligare än att plugga) och blev fast ett par timmar. Haha!

Men jag har kommit fram till att Ryanair inte alls är lika billigt längre. Det kostar lika mycket som att åka med SAS. Men med SAS landar man direkt i London (på Heathrow) och slipper åka buss ett par timmar som man måste göra när man flyger med Ryanair till Stansted. Synd att man inte bor närmare Landvetter eller Arlanda bara! Men sånt löser sig ju alltid.

Det går faktiskt även att få hyfsat billiga hotell! Nu snackar vi inte high quality men äsch, vad gör det? Ska ju bara sova där ett par timmar varje dygn så för mig spelar det ingen roll, bara det finns egen dusch och toa.





Förra gången jag flög till London.


Har iaf gjort klar skrivuppgiften till engelskan som vi har imorgon. Orkar inte ens kolla på glosorna, tror jag kan dem.

Ska skriva lite på en svenskuppgift nu, måste var flitig! Ska käka något också, är hungrig.




Jag älskar London

Under hela helgen har jag gått och tänkt på London. Jag har kollat resor till sommaren mm. Jag är verkligen pepp på att åka nu! London är verkligen bäst!

I Skolan idag pratade vi också lite om London. Alla var typ överens om att de ville åka, någon gång. Men frågan är om man ska göra slag i saken och kanske boka en resa tillsammans?! Vore grymt kul. Jag känner att jag måste åka snart innan jag längtar ihjäl mig efter underbar shopping i en världsmetropol.

Handlade lite mat med mamma efter skolan. Och gissa vad, gratis reseguide om London följde med Aftonbladet idag! Såklart att vi köpte Aftonbladet, vem tackar nej till ett sådan erbjudande?






Helt otroligt, denna stad förföljer mig! Det måste väl ändå betyda något?

Föresten, sitter för tillfället i en outfit som är 100 % från Primark! Tröjan, mjukisbyxorna, strumporna, underkläderna och till och med hårspännena.. Det ni! Jag längtar efter att få shoppa loss på Primark. Känslan av att bara lägga ner kläder och accessoarer i sin shoppingbag, utan att egentligen oroa sig över vad det kommer att kosta, är helt underbar! Fatta vilka fynd man har gjort där under årens lopp. Jag är fortfarande arg på mig själv att jag inte köpte klackarna jag tittade på i vintras! Och gladiatorssandalerna... Men det värsa av allt är att man inte får plats med hur mycket som helst i resväskan...





Lyfter jag blicken och tittar runt om i rummet så ser jag massvis med prylar som är från London, saker som jag dagligen använder. Smink, smycken, väskor, kläder, skor...

Märks det att jag älskar London eller? Jag kan inte få nog.

Tycker du om London?



God natt!

Är inte det minsta trött, men sova bör man annars dör man. Puss!


Ibland måste man få skryta lite

Jag känner mig faktiskt riktigt stolt när jag tänker efter.

Jag har varit supereffektiv i helgen och jobbat undan med skolarbeten! Helt otroligt! Känns verkligen jätteskönt nu i efterhand. Nu kan jag fokusera på roligare saker och inte stressa ihjäl mig..

Jag har . . .

♥ Gjort klart hela projektarbete 2
♥ Läst klart hela Candide (över halva boken)
♥ Gått igenom diskussionsfrågorna till Candide
♥ Skrivit klart fallbeskrivningen till hälsopedagogiken (skitlångt och krångligt!)
♥ Tränat på spanskglosorna
♥ Gjort en engelsk gloslista till det vi håller på med i Eng B
♥ Börjat skriva på svenskuppsatsen

Inte illa va? Men tanke på att jag har lyckats göra allt annat också som jag inte borde! Haha.


Akut sötbegär

Klockan är nio och jag blev plötsligt grymt sugen på kladdiga chokladmuffins!

Jag har sovmorgon imorgon och kan med gott samvete ställa mig och baka nu och sedan smälla i mig ett par när jag sitter i sängen framför datorn! MUMS!






Fynd från Gina

Jag skulle vilja uppdatera min garderob, nu! Har faktiskt presentkort på Gina Tricot!
Skulle behöva en enkel, vanlig svart kjol och tröjor kan man inte ha för många av!



 






Solisar

Jag har fortfarande inte köpt några nya solglasögon!

Jag vill ha ett par pilotglasögon (likdana som azra!) från Lindex, 59,50 kr. Billiga!

Shoppingbags

Jag har funderat. Redan för två år sedan köpte jag min första tygpåse när jag var över i London. Jag köpte på mig två till när jag var över nu senast i december. Jag kan lova att det blir ytterligare någon eller ett par nästa gång jag åker!

När ska detta bli modernt i Sverige? Här ser man ytterst sällan personer som springer runt med shoppingbags i tyg. Tygpåsen ska såklart allra helst vara i cotton organic (vilket i princip alla är).

Jag använder mina ofta och jag älskar dem!

Lindex har börjat fatta, här är två miljövänliga alternativ. Jag han helt klart tänka mig att köpa någon av dem! Och priset då? Som en latte.




Brittiska Topshop har kört med tygpåsar i en evighet nu! Skitbra!


 




Klar med ett arbete

Är inte mitt arbete till hälsopedagogiken ett MVG-arbete slår jag ihjäl vår lärare (okej, kanske inte riktigt men typ). Fatta hur mycket tid jag har jagt ner på det här "lilla" arbetet. Det blev ett skitstort arbete till slut och inget litet och kort arbete som vi inte skulle behöva lägga ner så mycket tid på som vår lärare sa från början. Hoppas hon blir nöjd för jag är iaf nöjd, nu kan jag inte göra det bättre. Jag ska ha ett MVG i kursen! Så det så.

Nu ska jag käka lite glass. Klockan är strax efter 1, men jag är inte trött. Nattmänniska till 100 %!

Vanessa är alltid snygg

Jag älskar hela outfiten. Skorna, väskan, skjortan, håret, pilotglasögonen, smyckena. Ja, allt!





Helg

Har legat ute ett par timmar idag och göttat mig. Men jag måste erkänna att solen inte tog särskilt mycket, är lika blek som innan, inte ens röd. Frös faktiskt stundom, blåste kallt ibland och rätt var det var blev det alldeles varmt igen.

Borde pluggat idag, men nej. Jag har tydligen prioriterat viktigare saker som att umgås med familjen. En godtagbar ursäkt eller?

Men nu, en lördagkväll, ska jag faktiskt ta och plugga lite. Har inget vettigt för mig och jag pluggar ju bäst nattetid så det är lika bra att passa på. Ska göra klart hälsopedagogikarbetet, skriva lite på projektarbetet, kanske börja på svenskuppsatsen och eventuellt läsa i Candide.

Har bestämt mig för att jobba undan lite i skolan nu, det blir så himla stressigt annars känner jag. Lika bra att få skiten gjord så är man klar och kan ta tag i alla nya saker som kommer hela tiden.. Maj är värsta månaden i skolan på hela året, jag skämtar inte. Kaotisk!


Ny klocka kanske?

Jag använder dagligen klocka när jag är i skolan. Men nu skulle jag behöva någon ny! Kikade in på Ur & Penn och hittade de här två som var helt okej! Den till höger tilltalar mig mest pga att jag inte har någon liknande.

       

298 kr/styck, ordinarie pris 498 kr/styck. Bra erbjudande!

Med klockan till höger får man även med en kuvertväska på köpet!


Ny cykel!

Jag fick en ny cykel när jag fyllde år föresten!

Jag fullkomligt älskar den! Helt perfekt. Från Sjösala, modellen heter "Nettan".





Gorgeous




Din Sko, 349 kr


Måste spana in de här lite närmare nästa gång jag är i stan!


Valborg

Hade en kanonbra dag igår!

Slutade tidigt och åkte in till stan med Lollo. Åt glass ute i solen och hade det allmänt mysigt! Jättehärligt.

Skulle hämtat ut lite gratisprodukter som jag har fått från Body Shop, men de var slut så jag ska komma tillbaka nästa vecka när de har fått inte nytt igen. Surt att behöva åka in igen, men det är det värt!

Blev inte direkt någon shopping för någon av oss. Känner att jag inte behöver någonting för tillfället, bara skor. Men det får jag ta någon annan dag, får se när.

Men jag köpte ett lila nagellack och en ansiktsmask på Yves Rocher. Plus att jag fick en duschgel för att jag har fyllt år!


Vi köpte med oss pizza hem ock käkade. Jag passade även på att premiärhandla alkohol på Ica! Behövde faktiskt inte ens visa legg.

Spenderade kvällen hemma i lugn och ro för båda två var verkligen helt slut. Tittade på Twilight och pratade en himla massa.






RSS 2.0