3 minute miracle från Aussie


Provade denna hårinpackning från Aussie för första gången igår. Underbar!
Åhléns säljer dem billigare denna vecka, 95 kr ge om jag minns rätt!


Nytt smink från Maybelline!




Var i stan och shoppade härom dagen som sagt. Passade på att förnya mitt smink! Gjorde en ordentlig rensning och slängde en hel del. Denna gång körde jag på samma märke, Maybelline. Riktigt nöjd! Concealern och mineralfoundationen har jag använt förut, perfekta för min hud! Maskaran lovar att ge 9 ggr mer volym, jag kanske inte riktigt håller med om det.. Men den är verkligen grymt bra! Rekommenderas!!!



Shoppingdag!



T-shirt H&M   Kjol Åhléns   Väska Primark   Armband 18-års present av bror


Igår hade jag en heldag på stan med min lillebror. Eller liten och liten, snart 16 år och börjar gymnasiet till hösten. Sa jag föresten att han är 1,92 m? Haha, grymt lång! Han ville ha hjälp med att uppdatera sin garderob nu till hösten och såklart ställer syrran upp och hjälper till! Hittade mycket snyggt och både han och jag var nöjda.

Hade verkligen en supertrevlig dag, kul att umgås med brorsan nu när han börjar bli lite äldre och förståndigare. Det går ju till och med att shoppa med honom! Precis lika bra sällskap som en tjejkompis, om inte bätte. Han är ärlig i alla lägen och säger vad han tycker, bra!





Blev en del shopping till mig själv, hittade lite fint på H&M, MQ, Monki och Åhléns. En sak är värt att nämna, det enda klädesplagget jag köpte var en t-shirt på Monki! Jag är inte i behov av några kläder just nu.

Visar kanske upp fynden en annan dag!



VeckoRevyn




Tips! Man får med ett grymtsnyggt armband med det nya nr av VR! Jag köpte tdiningen härom dagen och jag fullkomligt älskar armbandet! Supersnygga Freja Kjellberg pryder omslaget denna gång, vacker tjej det där!


Ny kjol!




Det var den här kjolen som låg i påsen! Ett riktigt kap, fyndad på Åhléns rea, halva reapriset!
Kunde inte låta bli, superskön!



Lördagens shopping!




Visar er innehållet lite senare!


Hej på er!

Fullt upp med annat hela dagarna! Hinner inte blogga! Njuter av de sista veckorna av sommarlovet! Uppdaterar då och då.


Slöseri med tid?

Jag trodde att jag hade det perfekta sommarjobbet när det gäller tidsmässigt. Jag jobbar mellan 14-18 på vardagarna. Man hinner liksom göra något innan och efter. Haha, trodde jag ja! Jag sover till 12, äter frukost o duschar, jobbar, kommer hem, äter och orkar inte röra mig ut fläcken!

Jag tar med andra ord inte vara på dygnets timmar. Jag slösar bort värdefull tid av mitt sommarlov!!


Hösten hos H&M

Idag känns det nästan som höst faktiskt. Det är mulet, blåser, kallt och regnar då och då. Hösten kan vara mysig, men jag vill ha sommar ett bra tag till!



H&M har fått in mycket fint till hösten! Jag tycker om mörka kläder, det bara är så. Svart är en given favorit! Gillar spetsdetaljerna på t-shirten och tröjan!  Behöver en ny väska till också, det fanns några snygga! Svarta såklart.. Haha!

Vi får se om det blir någon beställning, ska egentligen inte shoppa så mycket nu... Svårt att låta bli!



Glassnostalgi, 1991




• GB:s nyheter är Guld Puck, Cornetto Jordgubb, Basun, Sky, Crispy, Igloo Light och Lift.

• Pernilla Wiberg, allas vår Pillan, tar Sveriges första kvinnliga alpina VM-guld.


• Ett nytt mynt hamnar i våra plånböcker. 10-kronan får av många barn namnet Pippipeng.


• Carola vinner schlager-EM med "Fångad av en stormvind".


• Sverige får Bingolotto, som leds av en herre vid namn "Loket". Succén ångar på i TV4.



GB kan man hitta glass-nostalgi och lite fakta om varje år. Just den här glasskartan är från 1991, året då jag föddes. Kul! Priserna har ju ändrats lite om man säger så.. Man får liksom inte en Magnum för 10 kr idag!

Gå in på GB och läs lite nostalgi om just ditt födelse år!


Saturday night fever



Jessica Stam för Fendi, hösten 09. Bild lånad av Linn.

Jag är helt slut! Ryggen värker, ögonlocken känns tunga och huvudet hänger inte med. Känner mig jättetråkigt som ligger hemma i sängen och tittar på film. Är inte det minsta festsugen, inte ett dugg. Känns som om jag fick för mycket av det goda när jag var på Öland, haha! En 18-åring som inte känner för att festa? Yes, that's me, iaf för tillfället. Ska upp och jobba imorgon också.



Jobb-lördag, läs om min dag vetja!

Idag har jag jobbat mellan 10 - 14.30. Blev en halvtimmes övertid, hade inte hjärta att slänga ut vaken kunderna i butiken eller de som satt och fikade på verandan.


Runt 12-tiden idag var det föresten inne ett gäng glada kineser! Men hjälp av en knagglig svenska skulle de fråga om precis allt! Det var bara kameran som fattades. Den ena ville köpa en flaska saft. Men det slutade med att han köpte, håll i er, 18 FLASKOR! Det måste vara rekord. De var föresten på väg till ett bröllop i Växjö och skulle vara framme senast kl 13.30. Han frågade mig om hur långt det var dit och jag svarade att jag inte visste. När de hade gått kollade jag upp på Eniro hur långt det var dit och hur lång tid det skulle ta att åka. Det var 23 mil och skulle ta 2 tim och 45 min. Haha, lycka till att hinna dit på typ en timme och en kvart! Undra om de kom för sent eller inte...  


About Friday night

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår! Goda grillspett med tillbehör och härligt sällskap. Jag är en hejare på kubb! Kan dock hända att det var en tillfällighet... Kvällen var super enda till att en viss katt hoppar upp och anfaller mitt glittrande amband (vill leka med det). Det hela resulterade i att jag nu har flera stora, röda och ömmande rivsår längs armen. Jättesnyggt! Ser ut som om jag har skurit mig med egen vilja. Jag besparar er från en bild!


Kom hem efter midnatt någon gång igår. Mamma och pappa hade grillkväll med några grannar så jag gjorde dem sällskap. De gick hem runt tvåtiden och efter det hade pappa och jag lite efterfest, haha. Var inte ett dugg trött, somnade framåt fyrasnåret. Upp igen vid 8! Trött som bara den.


New Look



Söt klänning från New Look. Åh, nu vill jag verkligen till London.


 

Ge mig!




Forever 21 kan det där med skor. Pris? Billiga.


I did it!



Så enkelt, så snyggt.


Jag har sprungit! I did it! Men shit vad varmt det var. Om det här ska bli en vana så får jag nog pallra mig upp bra mycket tidigare än vad jag gjorde idag.. Satte klockan på 9, gick upp 10.

Insåg precis att klockan inte ens är 12! Jag har redan hunnit springa, duscha, äta frukost, rensa lite bland kläderna, läsa bloggar och blogga. Det är väl bara att se sanningen i vitögat, det är bättre att gå upp tidigt.. Synd bara att att det tog halva sommarlovet för mig att inse det, haha!

Idag ska jag jobba fram till klockan 18, sen blir det att åka till Linn och ha lite grillkväll med tjejerna! Ska bli riktigt trevligt.


So what? I'm still a rockstar.




Okej. Jag skulle gå och lägga mig tidigt idag för en gångs skull. Men nej, så blev det ju inte. Skulle gå en kort, snabb promenad med mamma förut. Vi kände båda att lite motion skulle sitta fint. Men det hela resulterade i att det blev en lång promenad, i sakta tempo med en hel drös med grannar. Vi var 11 stycken som var ute och gick, plus en hund. Måste sett allt bra roligt ut.

Nu är klockan efter tolv, som vanligt. Det där med att gå och lägga sig på rätt sida av dygnet är bara skitsnack, sånt trams fungerar inte för mig. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Men imorn mina kära vänner ska jag göra något som inte sker särskilt ofta. Jag ska upp med tuppen, slänga på mig träningskläderna och snöra på mig gympadojjorna och sedan ge mig ut på en liten tur. Ja, jag ska springa. Stämmer det att det är bättre att motionera innan frukosten? Återkommer imorgon och berättar hur det gick.. Nu när jag har skrivit att jag jag ska springa så måste jag ju göra det också. Smart! Kan bli en vana. Eller inte. Återstår att se.



Hard work, work

Hallå hallå! Bloggar direkt från jobbet, tog med mig datorn. Hur mycket som helst att göra idag! Folk precis hela tiden. När jag kom och skulle öppna idag så var det redan 3 bilar (á 4 personer) som väntade på att jag skulle öppna. Haha, snacka om att jag är poppis! Så det har varit lite körigt, men det är kul. Stänger om en kvart!

Den nya Harry Potter-filmen var jättebra föresten! Helt klart sevärd. Men jag tror det underlättar en hel del om man har läst böckerna innan, iaf sett de andra filmerna.

Nähä ni, nu ska jag plocka upp lite nya varor och snygga till det i butiken. Ha det!


Äntligen, som jag har längtat!


Som jag har längtat! Äntligen har Harry Potter och Halvblodsprinsen premiär. Jag älskar Harry Potter och har självklart läst alla böcker. Jag tycker att böckerna är betydligt bättre än filmerna, men det ska bli riktigt kul att se hur de har lyckats få ihop den här filmen. Längtar till ikväll!




Kjol från Gina Tricot




   Snygg dragkedja där bak



Hittade en snygg kjol på Gina Tricot! Skulle inte vara helt fel om man säger så.





Zac Effron






Idag har jag haft en riktigkt tråkig dag. Ni vet, man orkar inte göra någonting, tiden går sakta och man har inget att ha på sig. Känner ni igen er? En sådan dag har jag haft idag.

Ska se på någon film nu och försöka fördriva lite tid! Ska se vad jag hittar. Är annars lite sugen på att se HSM 2 med Zac!



Boktips!



Nu för tiden läser jag inte så mycket. Jag vill, men tiden räcker inte till. Har tänkt att läsa lite nu i sommar.

Några böcker jag jag verkligen kan tips om är dessa fyra. Så fruktansvärt bra och gripande. Historien är sann och väldigt hemsk. Man blir riktigt rörd och kan inte förstå hur man kan vara så elak. Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit när jag har läst böckerna, de är verkligen så hemska och med tanke på att historien är sann känns det ännu värre. Det är hemskt att sitta här och säga att böckerna är de bästa jag någonsin har läst när jag samtidigt vet att någon har upplevt denna förskräckliga historia, usch. Läs dem!



Kl 02.30

Dags att gå och lägga sig kanske? Trött? Jag? Neeej, verkligen inte. Jag är en nattmänniska. Men jag ska göra i ordning mig nu, får se om jag kan sova eller inte. Tack och lov så är jag ledig imogon!



Inredning



Rummet är färdigstädat och det ser riktigt snyggt ut. Möblerade om också, blev skitbra! Blev sugen på att köpa lite nya saker till rummet. Behöver en stor byrå, vill inte ha kvar den som jag har nu. Är i behov av lite ny förvaring, lådor mm. Ett överkast är ett måste! Har tänkt att byta taklampa också. Vi får se när jag får tid och ork att åka ut till IKEA och kika på lite inredning!



Hann inte blogga igår!

Igår hade jag det riktigt tråkigt på jobbet. Nästan inga kunder, kallt till och med inomhus och regnet bara öste ner utanför.. Typisk svensk sommar! Men det är faktiskt ganska mysigt med regn trots allt.




Tusen tack till jobbarkompisen M som jobbade i förrgår. Hon hade lämnat kvar (eller glömt?!) senaste nr av Veckorevyn! Tidningen räddade min dag. Riktigt bra läsning, jag gillar VR.


                      

För att muntra upp mig själv efter jobbet tog jag en sväng på stan. Jag köpte linnet med nitar! Kände att jag var värd det. Hittade även en jättefin bikiniöverdel (äntligen!), svart med gulddetaljer. Köpte också en bh och trosor. Allt från Lindex! Underkläderna och bikinin var reafynd, halva priset med andra ord!

Hämtade lillebror hos flickvännen efter det. Köpte med oss pizza hem för för mamma och pappa var inte hemma och vi orkade inte laga mat. Riktigt gott, vi har konstaterat att vår lokala pizzeria gör de godaste pizzorna.

Drog igång en stor städning/rensning/ommöblering av mitt rumm igår. Ser ut som en katastrof just nu men jag ska fixa klart det efter jobbet idag.


Små ändringar i designen!

Fick för mig att ändra lite grejer på bloggens uteseende. Men jag vet inte, antingen krånglar blogg.se eller så är jag sämst. Det ser helt okej när jag förhandsgranskar, men sedan när jag har sparat och går in på min blogg så ser det inte alls likadant ut.

Ni får stå ut med lite konstig design ett tag! 


Ska jag köpa eller inte?



Jag gillar det här linnet riktigt mycket, har kollat på det i butik. Tar jag en storlek större så funkar det utmärkt som klänning! Ett par höga heels till det och partyoutfiten är klar. Men frågan är, behöver jag det verkligen?


My Friday

Så, nu är fredagen snart förbi. Har varit en lugn dag och jag har kännt mig hängig. Hostade precis hela natten och somnade framåt morgonkvisten. Det resultarade i att jag gick upp vid 13.45... Vad då sova bort halva dagen?! Hängde med mams och handlade lite nödvändigheter. Hem, lagade mat och efter det till grannen som fyllt år. Gott med tårta! Det var min fredag det, inte ett dugg roligare än så!

Imorgon är det jobb som gäller, börjar tidigt... Ja, kl 10 är för tidigt! Ingen sovmorgon där inte. Men jag slutar redan vid kl 14 så jag överlever.


Dagens frisyr




Dagens outfit är inget som jag kör med, jag tycker inte om bilder på mig själv. Men jag gillar när andra visar sin outfit! Kul att se hur folk mixar och matchar olika plagg och assesoarer. Gillar att få inspiration från andra.

Mitt hår har varit underbart idag! Så jag slänger in en dagens, fast för håret! Det kanske man ska börja med?

Sprayade i lite saltvattenspray och snurrade upp håret lite slarvigt på båda sidorna. Sprayade i lite spray till och det har håll sig precis hela dagen! Det är lika fint nu som det var vid lunch. Undra om det är lika fint när jag vaknar imorgon? Haha man kan ju hoppas.

Jag kan verkligen rekommendera saltvattenspray, jättebra! Jag kör på budgetalternativet från H&M, fungerar hur bra som helst!



Klippt mig!

Idag har jag klippt mig! Skulle bara toppa det lite grann men ja, det vart lite mer än bara toppa tycker jag ju då... Men nu ser mitt hår iaf friskt och hälsosamt ut igen. Det blev extremt slitet förra veckan när jag jobbade ute i gassande sol. Men nu är alla slitna toppar borta och jag nog väldigt nöjd med den nya lite kortare längden!



Man blir lite lurad av bilden faktiskt. Tog den när jag hade varit ute i regnet. Har plattat håret noga nu och det är lite längre!





Trevlig kväll!!

Jobbade mellan kl 14 - 16 idag. Gick riktigt bra och det kom massor av kunder! Kul att ha lite att göra.


Träffade Azra sen. Har inte sett henne på evigheter och snart åker hon... Hade jättetrevligt, gick till Gusto och fikade, eller hon åt och jag fikade. Gick och spelade minigolf efter det. Jag är verkligen sämst på minigolf, men jag lyckades vinna! Helt otroligt. Gick en sväng genom stan och sedan drog vi vidare till Skogssjön. Satt ute på bryggan ett bra tag och bara pratade. Åkte sen till Blåklint bara för att göra ingenting. Muhamed kom och gjorde oss sällskap! Ringde Bagge och strax därpå satt vi alla fyra på Mc Donalds. Satt där länge och hade det riktigt trevligt.



Lite suddig bild, Bagge och Muhamed dansar!

Ska upp tidigt imorn så jag borde inte ens sitta vid datorn nu. Haha. Ska klippa mig kl 10 och sen förhoppningsvis träffa Azra igen! Efter det blir det jobb till kl 18...




G i n a T r i c o t

 


Just nu finns det massor av fint ute i butikerna. Men jag behöver ingenting, inte en endaste sak. Jag har så jag klarar mig i ett par år framåt, typ. Men det är ju som tur iär nte förbjudet att titta!

Det har kommit in ganska mycket höstkläder nu också.. Jag har spanat in en hel del fint, men hallå, det är ju sommar! Så jag väljer att fokusera på sommarkläderna fortfarande.


Hawaiian Tropic




Köpte ett lipgloss från Hawaiian Tropic idag! Gillar det riktigt mycket.

Lånade Jonnas ett par gånger när jag var på Öland och sedan var jag fast! Bra nu på sommaren, spf 25! Man måste vara rädd om läpparna, råkade bränna dem lite grann förra veckan när jag jobbade utomhus hela dagarna.. Nu ska jag ta hand om dem!


MJ

Jag tror det är först nu som jag riktigt fattat att Michael Jacksson är borta. Jag var eller är inget fans men det är lite tragiskt iaf.

Jag satt och såg på minnesstunden på tv4 förut. Jag måste erkänna att jag blev riktigt rörd av hans dotters tal. Tittade på ett videoklipp nu igen, blir tårögd. 


 

Bild; Aftonbladet

T i s d a g

Regnet öser ner ute! Och jag gillar det. Skönt med tanke på min allergi.

Känner att jag inte har varit så aktiv här precis... Haha! Men det är sommarlov och jag njuter för fullt. Visserligen har jag sjukt ont i halsen, öronen och huvudet, men äsch, jag har lov!


Islandshästar



Igår var jag på Omberg och red på islandshästar! Fantastiskt. Riktigt roligt, perfekt väder och härligt sällskap. Naturen var jättefin och på ett stället var det smultron precis överallt! Ni vet hur smultron luktar? Det luktade otroligt stark när vi red på ett ställe, så himla härlig doft! Det var alldeles rött på hela marken, har aldrig sett något liknade.

Var där med min ridgrupp och hade riktigt roligt. Jag fick rida på världens gulligaste sto som jag tyvärr har gömt vad hon hette (ett krångligt islandskt namn, omöjligt att komma ihåg..).

Det här vill jag göra igen!


Ett litet inlägg bara

Föresten, min dator är fixad och fungerar bättre än någonsin! Yeees, ingen är gladare än jag!

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon! Berättar mer imorgon om varför..

Puss!  ♥


Hallå hallå!

Nu är jag tillbaka efter en veckas jobb. Världens jobbigaste och varmaste jobb kan jag passa på att tillägga. Så fruktansvärt jobbigt att rensa ogräs och måla ute i stekande sol. Svetten bara rann och man var svimmfärdig. Var tvungen att arbeta i de mindre snygga, oranga, kokheta, tjocka, långbyxor med reflexer! Det ni! Fy fan vad varmt...

Har varit helt slut hela veckan. Börjat vid 6.30 och slutat  vid 16.00... Har sovit 18 timmar i natt! Eller jag somnade redan vid 17-tiden igår... Snacka om att jag var helt död! Haha.

Ska försöka bli lite bättre på att blogga nu! Känns som om jag har struntat totalt i bloggen de senaste veckorna!

RSS 2.0