We go on and on and on and on.


Saker man hinner göra på 10 dagar:

- Luncha alldeles för många gånger på stan med fina kollegor och vänner, bara låta timmarna rulla på och skratta ihjäl sig.
- Hänga med lillebror.
- Jobba precis lagom mycket och hinna känna att "jo men visst, nu gör jag faktiskt ett bra jobb" och halft äta ihjäl sig på arbetstid pga för många fina lyxmiddagar.
- Äntligen hinna landa, stressa ner, inte vara på språng och vakna med hjärtklappning och andnöd. Två månader tog det. Bra där. 
- Vara på avslutningspartaj med kollegorna, dricka alldeles för mycket en torsdag och vara nästintill själva på Harrys och äga dansgolvet. 
- Vara viktig och gå på möten som man inte får ut någonting av whatsoever. 
- Haft grill- och ölpremiär i solnedgången på stans bästa balkong ett stenkast från mig. 


Syskonkärlek.

Gissa vem som plingade på dörren på jobbet idag??? Lillebror!!! Äntligen hemma efter ett par månader i Asien. 

Little by little.

 
 
Ja, jag har bokstavligt talat glömt att logga in här. Februari swishade förbi i en himla fart, något som brukar vara årets tråkigaste månad har varit helt okej och bättre än så. Jag går fortfarande (sedan v.2) på ett vik på min absoluta favoritarbetsplats. Att ha en egen rad, ett fast schema, kunna planera, genomföra och följa upp är helt fantastiskt skönt. Ansvar. Vara ledig när man är ledig. Annars umgås jag mest med vänner, försöker få ordning i lägenheten, dricker vin och tränar när jag är frisk (skar mig lite illa häromveckan, slutade med x antal stygn och en ihoptejpad hand = förbud att träna med vikter). Börjar få rutiner i mitt liv, äntligen. 

RSS 2.0