Paus.

Nu ska jag lyssna på jäkligt bra musik, ladda upp med godsaker, bosätta mig på bibblan och skriva hemtenta som aldrig förr. Hörs på onsdag/torsdag igen.

Tentaplugg.

Söndagen: tentaplugg. Vill lägga mig ner i en hög och dö. Hej feber och världens huvudvärk! Fan alltså. Hoppas verkligen att det är bättre imorgon, 48h tentaskrivande väntar. Känner som tur är att jag har lite koll på läget, är relativt påläst och om inte annat så vet jag på ett ungefär vart jag kan hitta all info. Tänkte placera mig på stadsbibblan inne i stan imorgon och skriva skriva skriva, pluggar så himla mycket bättre där. Är inne i en period just nu när jag verkligen INTE KAN PLUGGA HEMMA. Hopplöst jobbigt.


Vintertid.



Mysig hemmakväll igår som varvades med plugg och mys framför tvn. Mådde lite halvdåligt igår och idag är det sämre. Hääääärligt.

Fredag 28/10.




Igår hade jag en himla fin fredag, ingen riktig fredagsfeeling dock. Pluggade med gruppen på campus och repeterade lite inför tentan tillsammans, lunchade, fikade och åt godis. Inte alls dumt faktiskt. Stipendepengarna trillade in på kontot (hur bra som helst!) och L och jag drog oss ner mot stan. Var ute efter ett par byxor...kom hem med två tröjor och en jacka. Kände att jag gjorde några bra fynd där till höst/vintergarderoben, spontana men genomtänkta. Spenderade sedan kvällen hos Lollo med mys framför Idol och god mat.

Man tackar.

Jag vet inte om jag är sist med att inse att de faktiskt höjer CSN fr o m januari 2012 (vet att de pratade om det men jag hade inte koll på vad som bestämdes). 38 kr extra i kassan/månad (om man som jag bara har bidragsdelen). Nämen wow. Allvarligt, är det ett skämt? Men man ska väl inte klaga. 38 kr är ju trots allt 38 kr... Haha.

Torsdag 111027

UPDATE: Lång sovmorgon, har försökt att plugga utan resultat (gav upp efter 5 min), lagat någon form av improviserad pasta carbonara à l'Alexandra, kikat på datorer igen och insett att jag kanske vill ha en mörk metallicblå trots allt (lite udda men fint, BESLUTSÅNGEST), spanat runt efter fina vinterjackor men kan inte bestämma mig för vilken modell/stil jag ska köra på, fastnat framför hemnet.se (vill flytta nu!), lyssnat på bra musik, youtubat och pratat med min favorit. Lagt fokus på helt fel saker idag med andra ord. Tenta, visserligen hemtenta, på måndag men det ska nog gå att naila den i vilket fall som helst. Känner mig ganska så påläst, believe it or not. Dressyrlektion ikväll! Over and out.

Svensson.



Hittade denna på vår fb-sida/grupp. Bara MÅSTE ha en Svensson-tygpåse! Så jävla klockren. Alla pedagogikstudenter förstår precis, internskämt. Hatkärlek. Svensson kommer att förfölja mig till döden.

Onsdag.

Är så s j u k t trött på Östgötatrafiken. Försenade tåg, inställda tåg, korta tåg med för mycket folk (idag påminde det om tuben i London när det är som mest busy, stod som packade sillar), signalfel, elfel, mötande tåg, tåg som fastnar i backar (jaa, det hände idag!). Tog 80 min hem om man räknar med försening, inte okej. Vågar inte ens fundera över vintern.

Om man bortser från ovanstående så har dagen varit bra! Skulle haft litteraturseminarium inför tentan vid 10-tiden med tre andra grupper, det var dock bara jag, Linus och Jessica som dök upp och vår lärare var sjuk. Jobbade vidare tillsammans på egen hand istället, placerade oss i ett grupprum och hade hysteriskt kul som vanligt. Pluggade till strax efter 16-tiden, ut till Tornby en snabbis för att fixa ett ärende, sedan hem. Har åkt på en huvudvärk från helvetet, så jag överväger att snart gå och lägga mig.

Londonlängtan x 1000.



Lite Londonlängtan så här på onsdagsmorgonen. Snart så, snart får jag andas in Londonluften igen. Den här gången längtar jag på ett helt annat sätt än vad jag har gjort tidigare år. Ska bli helt fantastiskt att åka tillbaka till staden som var mitt hem under 9 månader. Inga krav, inga måsten. Ska bara flyta omkring och njuta av pulsen, dricka Starbuckskaffe och spatsera runt på alla mysiga gator. Drömma mig tillbaka, minnas, njuta. Tröttnar aldrig. Det ska bli så fint att få pussa på min favoritstad igen.

Drömmer vidare.

Det är dumt att surfa runt och titta på fina datorer... Nu blev jag ju bara ännu mer sugen att slå till. Hittade en perfekt, men den var blå. Jag vill inte ha en blå dator. Annars skulle jag köpt den direkt. Kan känna att jag är lite kräsen, men det måste man ju få vara. Den ska vara lagom stor, lätt och ha grym batteritid. Helst svart. Drömmer vidare. Dags att läsa lite pedagogik och försöka klämma in någon timmes extra sömn inatt. Kan behövas.

.


Stolt storasyster...

... eftersom lillebror har tagit körkort idag! Wow!

Heldag i skolan idag. Satt och försökte repetera lite inför tentan tillsammans med de andra (slog oss samman med en annan superhärlig grupp och hade riktigt kul), hopplöst svårt. Men förhoppningsvis klarnar det ytterliggare under veckan! Känner mig inte alls pepp inför att skriva hemtenta på måndag... 

Något som jag däremot är pepp på är att köpa en ny dator! Känns faktiskt som om om det vore väl investerade pengar (onödigt enligt min kära mor). Min gamla, fina LG-laptop fungerar ju lite sisådär (lever definitivt på övertid) och min mini-laptop är perfekt att ha i skolan/när man reser osv, men annars så känns den ganska meningslös. Vi får helt enkelt se. Mycket pengar vi snackar om. Men JAG VILL. Typ nu. Måste dock komma ihåg att en Londonresa väntar om 5 (!) veckor.

Måndag.

Måndag måndag måndag. Ny vecka, nya tag! Ingen måndagsångest här inte. Fick skjuts till universitetet imorse av Sandra, inte helt fel om man säger så! Föreläsning och lunch på det, pluggade effektivt tillsammans med Jessica under eftermiddagen fram till 17-tiden, sedan mötte Linus upp mig och vi catchade up om helgen lite snabbt. Hann med pendeln hem på sekunden (ibland finns det vissa fördelar med att Östgötatrafiken inte är punktliga). Veckan fortsätter i samma tempo, långa pluggdagar och mycket tid på campus. Roligt va?

Pluuuuuuuuuuggsöndag.

Lyckan som uppstår när man har läst klart sista kapitlet i Handbook of Socialization är fantastisk. Men när lyckan övergår i ilska då man inser att man har hoppat över kapitel 15 är allt plötsligt inte lika fantastisk längre. Jaha. Bara att köra vidare. Kan dock känna att min engelska blivit bättre på de här tre veckorna, det går allt lättare och lättare att läsa den där jäkla fack-engelskan. God natt.

KARATEKLUBBEN ♥ SWEAT.



Att tömma iPhonen efter en lyckad kväll är alltid lika spännande! Hittade sisådär en miljon bilder på min kära vän, haha. Kan meddela att Backstage helt klart har potential! Dansade till Slagsmålsklubben och Alexandra Dahlström fram till stängning och vandrade sedan hem genom Linköpingsnatten, barfota. Fint ska're va. Plus att jag äntligen har fått träffa den omtalade R.

Party party.

Åh så kul det var att jobba idag! Tiden bara flög fram, gulliga kunder = en glad Alex. Är på världens bästa humör! Lisa och jag har skickat peppande sms till varandra hela dagen, är otroligt taggad för en helkväll. Ikväll (inatt) ska vi fira allt som går att fira! Många som ska ut ikväll, alla ska dock till olika ställen. Själva kör vi på Karateklubben ♥ Sweat på Backstage. De slog ju upp portarna för någon månad sedan, ska bli spännande att spana in! Kan ju inte bli annat än grymt (om man ska tro all inside information som jag har fått av en viss favorit). Ses i dimman!

Finafinafredag.

En av oss (nämner inga namn, haha) var väl lite mer sliten än återstående två idag. Satt och diskuterade våra livsöden och lättade på våra hjärtan i 4 timmar. Kan verkligen lita på dem till 100%. Så sjukt skönt! Kursen heter som sagt "socialisation och identitetsutveckling", riktigt intressant men jobbig psykiskt. Man tänker och tänker och tänker, analyserar sig själv ut och in. Vem är jag? Vad har format mig? Varför är jag som jag är? Man blir lite småtokig. Observera att jag läser pedagogik och inte psykologi. Ser fram emot att släppa allt imorgon och gå all in tillsammans med mitt hjärta, en utekväll är precis vad jag behöver. Rensa tankarna. Fan vad kul det ska bli!


Fredag hela veckan.

Lite så känns det faktiskt. Antingen börjar vi bli gamla eller så har vi jäkligt kul helt enkelt. Har haft en grym vecka och en riktigt bra dressyrlektion igår. Ska läsa lite i min "Handbook of socialization" nu och ta en kopp kaffe innan jag går ner till tåget om en timme, åker till universitetet och möter upp Linus (och Jessica?) och lunchar. Ser fram emot helgen, jobbar imorgon och på kvällen har vi planerat in en utgång, Lisa och jag. Söndag är det pluggpluggplugg.

Hej för tredje gången idag.

Härlig lunch och underhållande föreläsning! Skön snubbe, gillade honom skarpt. Just nu är det väldigt mycket psykologi inblandat, tur att jag har min privatlärare, min egna lilla psykolog, annars skulle jag nog vara lite lost. Jag och Linus orkade inte börja med grupparbetet efter föreläsningen eftersom Jessica stack upp till Sthlm och Lina satt på ett plan till Gran Canaria. Inte ett dugg avis. Hemtentan är om 1,5 vecka och jag ligger nästan i fas, tror jag, har dock en del engelsk litteratur kvar att läsa och förstå. Köpte en begagnad bok idag föresten, där tjänade jag in 250 spänn! Känns ju inte helt fel om man säger så. Nu laddar jag inför kvällens dressyrlektion! 4 veckor sedan sist... Imorgon kör vi på samma koncept som idag, sovmorgon och möts upp vid 12 och käkar tilllsammans. Fint.

Torsdag.




Hjälp vad mycket jag har hunnit med. Det tillhör ju inte direkt vanligheten att jag både hinner plugga, dricka kaffe + käka nybakta blåbärsmuffins OCH hinna blogga två gånger på morgonen samt planera outfiten (brukar bara öppna garderoben och slänga på mig något). Ska gå till tåget om 20 min och både hår och smink är klart. Hur bra?! Wow. Guldstjärna. Ny grå stickad tröja dagen till ära!

Bry dig inte om någon morgondag.

Ja det är ju inte varje dag man hoppar upp frivilligt kl 07:30 trots att man har sovit alldeles för få timmar. Vaknade både glad och pigg, händer typ aldrig. Har tänk att plugga lite nu (nya boken är sjukt intressant!) och sedan ta 11:06-tåget in till stan och luncha med mina ständiga följeslagare (älskar att vi har som tradition att luncha var och varannan dag!) innan vi går på en föreläsning och kickar igång nästa grupparbete. Känns för himla bra faktiskt.

Nailade ett VG på tentan!!!

Helt fantastisk känsla. Avskyr att skryta, men fan vad bra jag är. Självförtroende steg upp till taket, nu kan jag klara precis vad som helst. Ett kvitto på att man faktiskt kan något. Det var enbart 6-7 st i klassen som satte ett VG, 3 av dem var i min arbetsgrupp. Det säger väl något? BÄSTA gruppen (som jag har tjatat om de senaste veckorna...). Plus att vi kickade ass på seminariumet/gruppredovisningen i eftermiddags. Det är så sjukt kul när man känner att man faktiskt utvecklas, har lärt mig så himla mycket på de här veckorna. Hoppas att det kommande året fortsätter i samma spår. Nu ska jag bita tag i en ny bok, känns som en baggis efter att ha överlevt Svensson.


I wish nothing but the best for you.

Tisdagar och torsdagar är de dagar som jag har svårast för att plugga, samma sak varje vecka. Fredagskvällar är däremot inga problem. Konstigt. När man har kämpat på ett par timmar och kommit sisådär 3 sidor så vet man att det är dags att sluta. Nya friska tag imorgon! Laddar inför en mysig kväll istället och struntar i allt vad plugg heter.

Andas sunt med förnuft och släpper taget och kliver, att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Är "ledig" idag, alltså pluggar hemma. Nyss tagit en promenad och fått i mig lite lunch, huvudet känns tungt som bly idag, helt off. Sökte till våren häromdagen, kan meddela att jag helt har tänkt om under de här 7 veckorna på universitetet. Tanken var att göra något annat i vår alt söka in till sjukgymnast, men jag fortsätter med pedagogiken en termin till! Känner verkligen att jag har hittat rätt! Trivs så himla bra. Ett steg i rätt rikting mot vad jag faktiskt vill hålla på med i framtiden. Visste sedan tidigare att jag får med mig Jessica till pedagogik 2:an och blev så jäkla glad idag när Linus berättade att även han fortsätter! De tre musketörerna kör vidare, kanon.

111017

Alltså, måndagar är alltid så himla bra! Ingen måndagsångest här inte (har däremot ångest över tentaresultatet som inte kommer upp!!!). Träffade massor av gamla kompisar på tåget imorse, alltid lika trevligt. Kanondag på uni, grupparbete. Avslutade med en fika med Jessica och lite plugg, tajmade in Linus (åker alltid bussen ner till resecentrum tillsammans) och åkte hem. Tog en lång powerwalk med Ida och lagade god mat hemma hos henne efteråt. Perfekt måndag.


Nettelinettanhelg.





Ja det där med att fota har jag minsann blivit dålig på. Har haft en alldeles lovely helg med min pärla! Många skratt, kloka råd och memories från London, men även shopping i Linkan, god mat och dryck. Önskar verkligen att vi bodde närmare varandra.

FREEEEEDAAAAAAAG.

Fredagar är ju för himla fina. Galet mycket skratt, inklusive andnöd, tillsammans med min galna grupp. Sjukt kul! Man blir på så bra humör. Undrar dock hur kul resten av skolan tyckte att det var?! Måste ha hörts över halva campus. Ikväll dyker Anette upp och förgyller min tillvaro. Hatar att vi bor alldeles för långt bort från varandra! Det kommer att bli en kanonhelg. Sticker in till Lkpg vid 20-tiden och möter upp henne! Nu ska jag vara lite tråkig och inleda helgen med plugg, satan i gatan vad man får kämpa för att ligga i fas och ändå ligger man efter.

Torsdag:



Satt på stadsbibblan idag mellan 12-15:30. Noll fokus! Så kan det va ibland, men jag kämpar på (visst är det såååå kul med alla dessa pluggbilder, same shit over and over again). Ikväll har jag tusen grejer att fixa med, imorgon kommer ÄNTLIGEN min fina Anette. Världens bästa vän. Måste kila ner till ICA och handla, städa lägenheten och plugga lite till.

111012

Har druckit ofantliga mängder kaffe idag och mumsat på Linas goda hembakta biscotti. Stort plus till 1kr-kaffe! Skitbra initiativ av de gulliga grabbarna som stod utanför HumSam. Grupparbete fram till lunch, snabbislunch (vi är världens segaste, konstaterade att vi behöver minst 1,5 tim på oss eftersom vi mest pratar och skrattar) och föreläsning till 15-tiden. Gått runt med mina brillor hela dagen, tro det eller ej, men jag stormtrivs i dem (trots att jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig)! Har suttit och fixat/laddat ner iOS 5 nu den senaste timmen, var väl inget revolutionerande direkt. Märker inte så stor skillnad. Nu ska jag sova, completely dead.

Laddar inför en lång dag på universitetet.


111011

Härlig dag! Fick äntligen umgås med min älskade arbetsgrupp igen, saknat dem! Grupparbete is the shit. Fick en lång pratstund med Fanny imorse, hann säga hej till Sandra och lyckades pricka in samma tåg som Azra hem. Sjukt värt! Något annat som är helt insane är att jag och Linus har gått och köpt oss snarlika jackor, dock olika färger. Och, håll i er, LIKADANA glasögon. Helt galet! Identiska. Samma modell (unisexmodell), samma färg. Vad var oddsen? Samma stil och smak, oh ja. Jag har liksom hittat min manliga dubbelgångare.

When nothing goes right, go left.



Fick frågan häromdagen om hur jag kan vara så positiv. Var tvungen att läsa igenom bloggen för att förstå vad han menade. Positiviteten är något som jag har jobbat fram, kan meddela att jag var betydligt mer självkritisk och negativ för bara något år sedan. Det att det är så himla mycket lättare att vara positivt inställd till saker och ting än tvärtom. Om man ser allt från den ljusa sidan, går in för att göra det bästa av alla situationer och försöker ha kul så blir allt så himla mycket bättre. Men såklart, alla har vi våra ups and downs.

Pluggpluggplugg @ stadsbibblan.

Just nu träffar jag alla min vänner på resecentrum i Linköping eller på pendeln, vi springer liksom om varandra. Igår sprang jag in i Azra och idag lyckades jag och Jessica åka samma tåg. Gick till Specsavers och fixade brillorna (satt lite för hårt) och sen raka vägen mot stadsbibblan. Gissa vem som är den första personen som jag springer in i? Linus såklart. Vi lyckas alltid vara här samtidigt av någon konstig anledning, haha. Dags att återgå till plugget, har så galet mycket att läsa OCH förstå till imorgon. Skulle tippa på att jag blir kvar här x antal timmar till...

Hej v 41.

Kommer att bli en vecka i världsklass. 

 


Söndag.

Jobbhelg, check. Några extra kronor till Londonshoppingen. Man tackar. Har hunnit med allt och inget, helgen avslutades i alla fall tillsammans med Lisa på Steve's. Kanon. Vecka 40 har gått galet fort, konstaterade att jag har varit i Linköping 7 av 7 dagar. Känns som om jag mer eller mindre bor där för tillfället (dags att flytta dit kanske?). Imorgon är det pluggpluggplugg som gäller.

Lycka på hög nivå.








Fika hemma hos Gabriella igårkväll med några från klassen, hur trevligt som helst. Har hämtat mina glasögon idag, herre gud. Okej, det känns ovant, fine, men va fan tänkte jag med? Inte ett dugg fina, inte någonstans. Verkligen inte min stil. En snabb kopp kaffe med Lisa på EH blev plötsligt till en långfika/brunch och en shoppingdate. Slog till på en lite längre jacka med luva, perfekt så här års. Hittade även en vardagsklänning. Avverkade några timmars plugg på stadsbibblan. Kommer verkligen i n g e n s t a n s med all engelska. Fast det är intressant, när jag väl förstår. Alltid något! Kikar på Idol nu och taggar inför jobb imorgon. Om exakt en vecka dyker Anette upp! 

Vet ni vad? Har precis bokat en weekend till LONDON! 30 november bär det av. OM jag längtar!

Plugghjälp sökes; jag fattar nada.

HELVETE vad svårt det var. Har kämpat med att förstå de första 5 sidorna sen i förmiddags. Fackengelska, minibokstäver, löpande text, långa meningar, svåra ord. Bara lite drygt 200 sidor kvar att kämpa sig igenom. Det kan nog ta sin lilla tid det här. Man känner sig ju skapligt värdelös på engelska för tillfället. Attans. Men det ska väl gå, på ett eller annat sätt!


Torsdag

Härligt väder. Planerna om att åka in till stan och plugga ställde jag in ganska så snabbt. Går helst inte ut frivilligt i ösregnet. Ska dock in till Linköping ikväll och träffa några tjejer (och killar?!) från klassen. Lite torsdagsmys så där. Nähä, duscha-frukost-plugga. Ni vet vart ni hittar mig, med näsan i boken och en stor kopp kaffe i handen.


-



Stämmer inte längre. Trivs ganska bra med tillvaron just nu om man säger så. Man skulle kunna säga att jag har hittat den där berömda balansen i livet som alla pratar om.

Att inget är för evigt är väl underförstått.

Fick precis reda på att jag har lägenheten för mig själv den kommande tiden. GÖTT. Vi får se vad framtiden har att utvisa, lite spännande är det minsann. Ska sätta mig och renskriva lite anteckningar nu, ska försöka ligga i fas redan från början och inte hamna efter. Tempot är ju så äckligt högt. Imorgon har jag tänkt att bita tag i den engelska litteraturen. Ikväll är det jag, en miljon kluddriga anteckningar och Den svenska björnstammen (as usual, om och om igen som de senaste veckorna, skyller allt på en viss man...). Imorgon överväger jag att åka in och sätta mig på stadsbibblan. Vi får se. På tal om annat så hoppas att mina glasögon kommer den här veckan! Mina snygga vänner har ju så fruktansvärt grymma brillor, ser fram emot att bli en i gänget och förhoppningsvis se lite bättre.

Vi älskar att kopiera.



Håller på med socialisation just nu, jäkligt intressant än så länge. Något mindre intressant är att vi la ner 335 spänn på att skriva ut/kopiera papper idag. Fast å andra sidan slapp vi köpa boken som kostade en mindre förmögenhet. Det krånglade med att skriva ut och det krånglade med kopieringen = sorterade papper i en evighet. Fast vi hade jäkligt kul. En mysig lunch och bra föreläsning har vi också lyckats klämma in. Nu har tar vi långhelg! Ska träffas igen på tisdag nästa gång och fika/plugga. Känns som en evighet fram till dess. Har galet mycket plugg att beta av på egen hand (enbart engelsk litteratur...) och en jobbhelg som väntar.

111005

Planen var att gå upp i god tid imorse. Bad Anette smsterrorisera mig vid 07:00 tiden, man vaknar ju så himla mycket lättare då, iaf jag. Men jag lyckades tydligen att somna om. Stressat som en galning, håret står år alla håll, sminket är heeeelt fel och garderoben hade bara fula kläder att erbjuda idag. Som grädde på moset fick jag halvspringa till tåget med skoskav. Strax framme i Lkpg nu, ska möta upp Linus och fixa med lite engelsk litteratur som vi ska läsa under den här kursen och sen luncha. Föreläsning i eftermiddag.


Good night.

Lång dag (med djävulskt skoskav, vilket innebär att jag har ont i precis hela kroppen eftersom jag felbelastar något extremt). Handlat mat och lagat en miljon lunchlådor så här på tisdagskvällen. Nästan lite pluspoäng! Konstatetrade föresten härom natten att jag har varit hemma i Sverige i 4 månader nu. Saknar London som aldrig förr. Har suttit uppe två nätter i rad nu och bara googlat runt planlöst på min favoritstad, drömt mig tillbaka, kikat på foton. Vill så gärna göra om det. Ska åtminstonde försöka boka in en weekendresa innan året är slut, ifall studentekonomin tillåter.

Tisdag

 

Tisdag, fast jag har lite fredagskänsla. Åkte in till Lkpg vid 11 och lunchade med Linus och Jessica (jaaa, vi lunchar tillsammans nästan varje dag, åker t o m in tidigare enbart för att äta tillsammans). En föreläsning och sen grupparbete. Vi jobbade effektivt; skämtade, skrattade så att vi alla fyra grät, åt kanelbullar (kanelbullens dag!), drack kaffe och klottrade ner några anteckningar på datorn. Jobbade till 17:00, tog bussen till resecentrum som tog 30 JÄVLA MINUTER. Missade tåget med 10 sekunder. Love it. Bara att vänta på nästa. Och, jäklar vad det blåser idag.

Brownie.



Har fått sjukt mycket positiva kommentarer angående mitt hår (och NEJ, jag tänker inte lägga upp en vettig bild). Tack världens bästa. Det svarta har, som tur är, försvunnit och övergått till riktigt mörkbrunt. Börjar tycka om det mer och mer faktiskt! Så himla kul när alla lägger märke till det och säger vad de tycker, till och med killarna (lillebror tycker dock att jag ser ut som flickan i The Grudge alternativt Wednesday i familjen Addams). Har fått höra att jag passar bättre i mörkt, att mina bruna ögon framhävs mer, att jag ser business ut och och det är riktigt höstfräscht. Man tackar. Peppande ord.

111003

Grym helg, grym måndag. ALLTSÅ, bästa gruppen eller vad?! Wow. Ny kursstart idag och egentligen var det helt nya grupper som gällde, gruppindelningen var fixad och klar när vi kom. Ni skulle sett paniken i våra ögon. Jag hamnade till en början i något som kan ha varit universums sämsta grupp ever. Jag lovar. Han tänka både en och två gånger att nu hoppar jag av skolan. Men huxflux bytte vi om lite (thank god för lärare som det går att förhandla med) och nu har JAG, LINUS, JESSICA OCH LINA bildat värsta supergruppen. Pia tappade vi dessvärre på vägen. Det här kommer bli grymt, överlever liksom inte utan mina härliga mates. Fan vad vi är bra. Skrattat oss igenom eftermiddagen med lite härlig chill som vi alltid gör. Grymt. Har även hunnit med en sväng på stan med Ida och pizza/myskväll hos Lollo. Måste försöka pw:a lite mer, men nu har jag skaffat mig dödens skoskav igen. Orsak? Mina älskade gympaskor sviker mig.

Söndag.

Fabulös söndag. 12 timmars sömn, vaknade som en ny människa. Stack bort till Ida och blev bjuden på lunch (känner mig bortskämd, middag igår och lunch idag), så gott. Lång pw och mycket prat. Eftermiddagskaffe hos mig. Imorgon drar delkurs nr 2 igång, socialisation och identitetsutveckling. Ser fram emot den, verkar jäkligt intressant. Håller tummarna för att vi ha kvar våra grupper, tänker inte överge gruppsex (grupp nr 6) i första hand. Världens bästa, har så galet kul! Nu blir det lite mys och kvällsmat med mams, bror och F. Har knappt sett dem på hela veckan men nu är vi samlade igen.

1 oktober.








Senaste dygnet - världsklass! Ett av shoppingfynden från gårdagen, färgat håret lite mörkare (det blev dock mer svart än brunt och jag är missnöjd som tusan, h e l v e t e), ashärlig tentafest med klassen i en villa med inomhuspool, stalljour morgon+kväll, varit hos pappa och busat med min lilla favorit, hämtat ut min fake-Longchamp väska (perfekt skolväska) som jag fyndade på eBay häromdagen, långfika med Sofie på Gusto, middag/myskväll hos Ida. OCH, som grädde på moset, Anette kommer om 2 VECKOR. Bokat och klart. BÄSTA. Har snittat på 4-5 tim sömn/natt den senaste veckan, pluggat galet mycket, ätit uruselt, noll motion. Känner mig lite sliten. Fast samtidigt lycklig. Imorgon ska jag sova hur länge som helst och göra absolut ingenting.

RSS 2.0