Only you can make it happen.

 
Jobbat tisdag och natten till onsdag. Ledig hela onsdagen, regn såklart. Visserligen lite mysigt, då jag och Christoffer passade på att åka ut till IKEA och Ikanohuset, men ändå. Lite sol på min bleka hud skulle ju inte skada, haha. Nu väntar ytterligare ett 20h-pass och sen är det BRÅVALLA som gäller! Peppad till tusen. 

130624

 
Veckan kunde inte börjat bättre. Sovmorgon (note to self: sätt iphonen på ljudlös), shopping, bjudit mamma + F på en sen långlunch/tidig middag, planering av Skottland, myskväll med rosévin hos Christoffer. Nu är jag redo för ett par dagars jobb och Bråvalla till helgen! 

Midsommarhelgen

 

 
När man precis checkat ut från en helt fantastisk långhelg på jobbet tillsammans med bästa kollegan Tom och det går upp för en att "herre gud, hur ska jag någonsin hitta ett annat jobb som är lika roligt och givande som detta?". Den här midsommarhelgen (som har firats på allt annat än ett traditionsenligt sätt) har jag haft så kul, att få jobba med en vän som är precis lika galen som mig, har samma humor och inställning till livet och är min 100% manliga motsats - bästa teamet. Gourmétmat i dagarna fyra, godaste midsommarbakelserna, epic fails, Söderköping, frukost á la UK, galna upptåg, skratt skratt skratt. Jag har massor av fina bilder och roliga händelser att berätta, men det vore tyvärr tjänstefel.

Nu gick Christoffer precis och jag ska njuta av en lång sovmorgon imorgon. Bara jag och min sköna säng, ahh!

Lugnet som infinner sig...

...när terminens sista betyg registreras i LADOK och 135hp är avklarade. B-uppsatsen lämnar vi bakom oss och jag checkar ut från vårterminen med ett VG i psykologin. Ett VG som alla sa var helt omöjligt att uppnå, men det gick, och framför allt, det gick att jobba vid sidan av. Hårt slit ger resultat, så är det. Mina chanser att komma in och skriva C-uppsats i höst höjde sig avsevärt då det är betygintag, men är fortfarande små då antal sökande i förhållande till antal platser är galet. Planerna inför hösten är dock ytterst oklara, är så ofantligt skoltrött och behöver en paus samtidigt som jag vet att en kandidatexamen är inom räckhåll. C-uppsats, distanskurser, jobb, eller något annat till hösten. Alternativen är många! Inväntar 12:e juli och sen får jag fatta beslut. Nu har jag lovat mig själv att inte fundera på det här under de kommande veckorna och bara njuta av sommaren! 

130619

Idag har vi haft p-möte med kaffe och tårta på jobbet, haha herre Gud. Mina kollegor är bäst. Det känns verkligen grymt att kicka igång sommaren, att veta att man har allas förtroende i ryggen, att man är en i gänget. Nu väntar storhelgsjobb, dvs jag jobbar precis hela midsommarhelgen!

Du var allt jag ville ha, men du gick härifrån.

 

 
Den här veckan har gått världsfort men varit världsbäst! Sthlm i början av veckan, lunchat med Lisa, shoppat, ätit massa glass, varit på IKEA, hängt på uteserveringar med vänner och druckit alldeles för mycket på vardagarna, mysfrukost, flyttat David, pizza och öl i parken, nattgäster och jobb. Mitt älskade jobb. Om jag har hälften så kul som jag hade igår på jobbet kan den här sommaren bli grym. Att hitta kollegor med samma sjuka humor, intressen, musiksmak, åsikter - ja allt, känns fortfarande för bra för att vara sant. Tåls att sägas en miljon gånger till. 

Jag kan va ett plåster, skydda dig ett tag. Men vi båda vet att plåster faller av.

På väg hem efter en alldeles, alldeles underbar dag i Stockholm. Att spendera en heldag med underbara Nettan är guld värt! Att jag dessutom hann träffa min kära Erik på hemmaplan var en grym bonus! Oskar Linnros i lurarna, solen går ner utanför fönstret, flyg och hotell i Skottland är precis bokat, imorgon väntar en heldag med vänner och familj, sommarschemat kickar igång på torsdag. Känns dumt att klaga!

Jag vill se dig dansa fult, se dig dansa som ett djur.

 
 
Tredje dagen ledighet och rastlösheten börjar komma. Ni som inte jobbar under sommaren, hur klarar ni er? Haha. Fördelen med att vara ledig är dock att man hinner träffa vänner, dygnet runt. Hängt med Annzo idag och shoppat en del och ska strax kila över till Christoffer nu. Imorgon bär det av till huvudstaden för att träffa bästa tjejen ♥

Det är mycket som man inte vet att man inte vet förren det är för sent.

Fantastiskt bra fredagskväll (får en känsla av att jag enbart berättar om allt kul som händer nu för tiden, men varför fokusera på tråkiga och negativa saker när man kan lyft fram det roliga och bra?)! Mötte upp Maria, Erik, David, Åsa, Anders mfl på Aioli för att fira att terminen äntligen är slut! Massor av tapas och Sangria, ett säkert tecken på att det är sommar! Någon form av mellanfest hos mig innan vi hängde på NH till stängning. Öl och deep talk med mina grabbar, herre gud vad jag älskar dem. Förstår inte hur jag ska klara mig utan dem i sommar!  

130607

Matkoma efter dagens grymma jobblunch på stan, biljett till Bråvalla är bokad, solen skiner, ikväll väntar tapas och häng med fina vänner. Helt ledig t o m torsdag! Sommarlov la la la la la la. Kan inte ens komma ihåg när jag var  ledig så här länge helt utan måsten. Har inte en enda sak jag jag måste ta tag i, inte en endaste. Serotoninet flödar! 

Sommarlov!


Just nu kan jag inte klaga på någonting. Hade en helt fantastisk bra dag på jobbet igår och en ännu grymmare kväll tillsammans med massor av fina vänner, uteservering hela kvällen lång med ett 10-tal av dem man tycker bäst om. Idag har vi shoppat och fixat klart B-uppsatsen, inlämnad och klar, finally. Nu är det sommarlov! Imorgon väntar jobb och en kväll med firande. 

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

När man plötsligt kan tänka klart. 

Lalalalalalalalaaaaaa.Jag har flyttat till lägenheten som är belägen på gatan jag aldrig någonsin i min vildaste fantasi trodde att jag skulle bo på, jag har varit på en gaaaaalen förfest, dansat hela natten på NH med mina kära vänner, haft första efterfesten bland flyttlådor och varit uppe fram till morgonkvisten, skrivit klart uppsatsen och checkat av opponeringen, haft mykväll med Annso och hängt med Christoffer, Maria och Mikaela. Jag trivs så sinnersjukt bra på nya stället, jag sover som en prinsessa i min nya säng och jag känner ett lugn. Har inte haft något internet sen i fredags - terapi! Började tycka att det var riktigt skönt att vara nedkopplad. Imorgon väntar jobb under dagen och fina vänner på kvällen!

130531

Det har varit en väldigt, väldigt lång vecka. Jag har jobbat och nått upp till mina 80% för maj månad (att jag har orkat och hunnit med det är ett under, men det känns för jäkla bra och jag älskar verkligen det jag gör) och varit i skolan alla dagar. Veckans höjdpunkt so far inträffade i onsdags då jag fick det positiva beskedet att jag satte ett VG på senaste tentan! Herre Gud, chocktillstånd delux! Annars har jag mest försökt få mina dagar att klaffa. hinna packa ihop lägenheten och fixa och dona med alla miljoner saker som uppkommer vid en flytt. Imorgon tar jag mitt pick och pack och flyttar. Jobbigt, men kul. En flyttlåda agerar bord just nu och jag har verkligen ingen aning om vart saker och ting är. Skönt att det snart är över. Något som är mindre skönt är att allergin är fullkomligt åt helvete. Sommar i all ära, men... 

RSS 2.0