Home.

Hemma efter några underbara dagar på Bästkusten. Träffat släkten, skrattat så jag har fått träningsvärk i magmusklerna (otränad, yes), Lysekil, Göteborg, Grebbestad, Fjällbacka, Grundsund, Håkan Hellström, trädgårdsspelning, kalas, en sväng till Norge och en snabbis till Ullared. Fina dagar. Lägger upp lite bilder sen!

Hej Västkusten!

En enorm resväska är packad, imorgon kl 10:15 går färden mot härliga Göteborg. Mamma och F (som redan har tjuvstartat semestern) hämtar upp mig, ser fram emot några roliga (och soliga) dagar på Västkusten tillsammans med släkten! Kommer hem någon gång i slutet på veckan. Lämnar datorn hemma, men iPhonen är såklart med. Tänker INTE blogga. Hörs nästa vecka! Nu är det semester som gäller, ÄNTLIGEN.

Matförgiftning.

Jäklar vilken jobbig dag. Vaknade upp imorse, hela rummet snurrade, jag skakade, spydde resten av förmiddagen. Var helt borta ett tag. Men nu är jag på banan igen! Konstaterade att det måste ha varit någon form av matförgiftning, annars skulle det inte gått över så fort. Helt galet att man kan bli så dålig, så fort och 10 timmar senare är man nästan återställd. Ja, ja. Fin början på mina 9 dagars semester (nu blev det ju ofrivilligt 10 dagar)! Skulle jobbat idag, såg fram emot det (skulle introducerat en ny tjej som JAG hade ringt och erbjudit arbete, visa hur kassan fungerar osv, kände mig jätteviktig och vuxen) men det fick jag ju såklart ställa in.

The sun goes down, the stars come out and all that counts is here and now.

Lite så här ser min söndagskväll ut. Höst-feeling på hög nivå. Regnet öser ner utanför och jag sitter myser med en kopp te, spanar in höstmodet och fixar fransk manikyr. Svensk sommar. Ljuset är tänt för Norge, hemska hemska värld.

110723



2 dagar kvar till semester. Längtar som en tok. Jobb i all ära, men ledigt = BÄST. Mamma och F gick på semster igår, och det skulle såklart firas, med tårta. Min mor är bra på många saker, men det där med att skära upp en tårta är inte riktigt hennes grej. Resultatet ser ni ovan.

IKEA.






Tog pendeln in till Linköping och hängde någon timme på mams jobb igår (kände mig som en 5-åring som hälsar på mamma på jobbet, men i själva verket var jag bara ute efter att få låna skrivaren). Sen åkte mamma, jag och F till IKEA för att luncha (köttbullar is the shit) och shoppa. Spenderade så många timmar där att t o m jag hann bli uttråkad (älskar IKEA). Men nu har bland annat Micke, Bonett och Expedit flyttat in i mitt minirum hos mamma. Förr eller senare ska väl även jag komma i ordning. 

You gotta love being you.





Är så grymt sugen på London just nu så det finns inte. Jobbigt läge känner jag. Hängt ute på landet de senaste dagarna. Och vad gör man på landet? Absolut ingenting. Så det är precis vad jag har gjort i helgen. Jobbat och gjort ingenting. Plus långa promenader och joggingrundor. Jag klagar inte. Fick, precis som många andra, antagningsbeskedet till universitetet häromdagen. Nu ska man bara ta sig i kragen och bestämma vad man vill göra i höst. Men egentligen har jag redan bestämt mig, klappat och klart. Är redo för hösten.

110716

Då var det visst lördag, har verkligen ingen koll. Konstiga rutiner, ledig på fel dagar. Jobbar helgen, ledig måndag. Hänger ute hos pappa några dagar nu, varit i stan under veckan. Har föresten fixat semester, fr o m 26/7 och sisådär en vecka framåt blir det Bästkusten! Lovely.

It all ends here.



Nu är det slut, på riktigt. Filmen var så bra, så fin, så underbar, så välgjord, så fantastisk. Ett värdigt avslut. Allt folk i salongen klappade händerna och tjoade av lättnad när någon ond dog, höll andan när det var som mest spännande och grät när det var som vackrast. Fint. The stories we love best do live in us forever. Whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home. Thank you J K.

110713

Världens mest efterlängtade onsdag. HARRY POTTER! Känner mig som ett barn på julafton. Har längtat som bara den, men samtidigt vill jag inte att det ska ta slut. Lisa kommer hit till Mjölby ikväll och så ska vi gå och se den tillsammans (slutsålt inne i stan). Men nu väntar lunch och några timmars jobb!

MK.











Fin kväll, fina människor, dåliga bilder.

Hello there.

Så där ja. Nyss hemkommen från Linköping. Drog in till Lisa igår eftermiddag, hann med en snabbis på stan och sen hem till hennes fina lilla etta. Träffade MASSOR av nytt folk igår, kul! Fin förfest och sen en sväng till Måndagsklubben. Nu ska jag tömma iPhonen på bilder, alltid lika spännande.

Everything happens for a reason.

Okej. Mycket har hänt på sistone, de allra flesta vet precis hur det ligger till, andra inte. Mina föräldrar har skilt sig. Jag mår bra, väldigt bra, alla mår bra. Jag har bearbetat det här under en relativt lång tid nu, såklart att det är jobbigt vissa dagar, men det som inte dödar gör en starkare. Plötsligt har jag två hem, pappas villa på landet och mammas lägenhet i stan (Mjölby). Märklig känsla. Men jag tror det här kommer bli bra, jag VET att det här kommer bli bra. Jag ser det som en nystart, starten på något nytt som kan leda till något riktigt bra. Det kommer att ta sin lilla tid, men everything happens for a reason.

110711

Redan måndag. Men om sanningen ska fram så har jag ingen koll på dagarna längre, fredag hela veckan! Har iaf haft en fin helg, jobb båda dagarna, mycket balkonghäng, sena nätter, onyttig mat/dryck.

Elf.



Häromdagen beställde jag lite produkter från Elf. Ni vet det extremt billiga sminkmärket? De hade under en kort period halva priset på sina redan urbilliga produkter så jag tog tillfället i akt. Har bara läst bra saker om Elf, de har fått bra omdömen. Klickade bland annat hem mineralfoundation + concealer + booster, nagellack, lipglos, makeup mist och lite annat smått och gott. Med frakt inräknat så gick det på ca 200 kr. Hur bra? KANON. Ska bli spännande att prova. Har höga förväntningar! Frakten var föresten supersnabb, det skickades i onsdags från UK och idag låg paketet i brevlådan. Stort plus!

Fredag 8/7

Äntligen hemma. Har inte varit "hemma" så mycket under veckan. Har gjort så sjukt mycket som ni inte vet om. Lovar att skriva ihop ett inlägg och berätta, ett inlägg som jag egentligen inte vill skriva (...). Ikväll har vi grillat och druckit iskall öl i solnedgången, gilla gilla gilla. Jobbat torsdag-fredag, kör lördag-söndag också. Hann med en sväng till Linköping i förmiddags innan jobbet, effektivitet kallas det (gick upp 07:30 och kände mig jätteduktig, kom sedan på att jag har gått upp runt 05:30 varje dag under skoltiden, plötsligt kändes det inte lika imponerande). Snabbshoppade ett par brallor.

New in.





Cake eyeliner från Make Up Store. Föredrar cake eyliners framför flytande eyeliners och kajalpennor.

Lillördag.








1. Update/hejdå-vi-ses-snart-fika med bästa Azra på Gusto 2. Hann konstatera att Mjölby är lite, lite fint trots allt 3. Skynda hem, skynda till pendeln 4. Pyselipysfika med fina Lisa på Coffeehouse by George 5. En skymt av favoritklänningen just nu 6. Massor av folk ute i Linköping (härlig sommarkväll), fullt på uteserveringarna, lyckades haffa ett bord på 55:an. En himla fin onsdag! Har bestämt att jag ska bli lite mer spontan. Har föresten fått ta över ett resekort, räcker juli ut. PERFEKT.

Stockholm 5/7












Världens bästa dag i huvudstaden med min saknade vän. Kan det bli bättre? Hade så fruktansvärt kul, timmarna bara flög fram. Pratade non-stop i 9 timmar. Om det är något vi är bra på så är det att prata, om precis allt. 1. Fick sistaminutenboka bussresa istället för tåg, skulle åkt med grannen som jobbar på SJ men pga ändrade arbetstider fick det bli buss 2, 3, klassiska turistbilder plus en en fin tjej 4. Ett regnigt Gamla Stan (observera att prognosen var +23 och sol... måttligt besviken) 5, 6. Jag, Anette, några måsar och turist satt strax framför slottet vid vattnet och bara njöt av tillvaron 7. Samma visa varje gång, måste fota fontänen 8. Plötsligt sprack det upp och blev jätteskönt! 9. Mysiga Kungsträdgården (som jag gillar bäst på våren) 10. Fika fika fika 11. Man får vara onyttig när man sitter ensam på en buss och ens enda sällskap är iPhonen

Fina lediga dagar.




Hej! Har haft två riktigt fina dagar och umgåtts med dem jag tycker allra mest om. Stockholm var gymt och lillördagen igår var minst lika bra. Åt frukost med brorsan ute och körde honom till jobbet alldeles nyss, nu kaffe i favoritmuggen i solskenet. Jobb i eftermiddag! Uppdaterar senare.

Huvudstaden.

Vet ni vaaaaad? Imorgon sticker jag upp till Stockholm och träffar min favorittjej Anette! Fy tusan vad jag har saknat henne. Umgicks 24/7 i London under nästan 9 månader och nu är hon en av mina närmsta vänner. Har inte setts på två månader! Längtar galet mycket till imorgon, vi har så himla mycket att ta igen. På onsdag ska jag säga hejdå till Azra och på kvällen blir det Linköping med Lisa. Veckan börjar bra! Ska försöka planera in någon date ikväll också.

Veckan som gått.









Tömde iPhonen på bilder, måndagsrutin. Insåg att veckan varit ganska tråkig, fotat för lite, inte träffat något roligt folk och ätit alldeles, alldeles för onyttigt. Och varit väldigt busy på kvällarna. 1. Fina hästar på sommarbete 2, 3 Kämpat på med mina jogginturer i kvällssolen 4. Jobbat mån-tors och sjunkit så lågt att jag nu för tiden jobbar i allas favoritsko (som är SVARTA, inte gråa). Pinsamt 5. Shoppat loss på IKEA med mamsen, inklusive fikapaus 6. Har varken klippt eller färgat håret 7. Käkat pizza två gånger 8. Handlat av min snygga lillebror på McD x antal gånger. Gratis glass!

Söndag 4/7.

Puuuh. Har hållt igång från tidig morgon till sena nätter de senaste dagarna. Sjukt skönt att vara ledig från jobbet, men fy vad jag (vi) har kämpat i helgen. Svettats, skrattat så mycket så att tårarna har runnit, varit ledsen, tankspridd, tjaffsat/bråkat, varit övertrött, legat vaken på nätterna, förvirrad. Ja ni ser ju själva. Mitt liv är lite upp och ner just nu, inte riktigt i balans. Mycket, mycket på G. I'll let you know, soon.

Good things fall apart so better things can fall together.


Please excuse me if I sound rude.

Första juli. Det är lite för mycket som händer just nu, fullbokad från morgon till kväll men hinner inte med någonting. Har precis fått i mig en pizza efter en lång dag. Första "svenska" pizzan på nästan ett år, åh så god den var!

RSS 2.0