130722

Tiden går för fort. 

Hej sommar.

 1. "Hård" jobbdag. 2. B-dayfirande för fina vännen på nya favoritrestaurangen. 3. En av många promenader. 4. Provade att baka bagels vilket slutade med succé under frukostdejten. 

Sommaren rullar på precis lika fort som alla andra år och jag har det hur bra som helst. Kan inte klaga på någonting, inte ens vädret. Långa och roliga jobbdagar på en arbetsplats jag älskar, promenader med Christoffer, utekvällar med bästa vännerna, kaffe ute i solen, sköna sovmorgonar (få, men ack så bra), sol, bad, skratt. Jag njuter. Jag har hunnit se alla Game of Thrones avsnitt (hur galet bra är det inte?!), börjat läsa böcker, baka - tre solklara tecken på att jag mår bra och kan slappna av. Stressen har lagt sig och jag kan tänka klart, igen. Jag har lyckats med "det omöjliga" och kommit in på fördjupningskursen i psykologi till hösten och det mesta känns ganska fint. Hur har ni det?

130709

Edinburgh var precis hur bra som helst!

Hello UK!

Jobbveckan är till ända efter ett helt galet kul, men tungt, 18h-pass delvis med min kära Tom. Nu sitter jag här med 4 dagar ledigt, sommarens längsta ledighet. Resväskan är halvt packad och om ett par timmar bär det av till flygplatsen. Edinburgh är destinationen och det ska bli så himla kul att utforska en ny stad! 

130702

 Helgen var lugn som en filbunke. Kom hem vid 6-snåret på morgonen från Bråvalla. Solen var uppe, Ågatan helt öde, jag satte mig (helt död) och åt frukost till fåglarnas kvitter. Sen sov jag bort precis hela lördagen. Likaså söndagen. Såna helger behövs ibland. Den här veckan rullar på med jobb varje dag och sen vankas ledig helg igen. Jag försöker dock kurrera mig från vad det nu är jag har åkt på och var och shoppade loss på Apoteket efter jobbet tidigare idag. Hmm. Och vädret är som vanligt när jag har några timmar ledigt: sol, regn, sol, regn. 

Bråvalla.
BRÅVALLA. Ja vad säger man? Livet är en festival. En helt fantastisk dag! Vänner, massor av festivalfirare, lite lera, öltält, grymma band, skratt, jubel, dans, glädje. 15h festival, jag har nog inte haft så kul på länge! Maskinen, Royal Republic, Green Day, John de Sohn, Bullet for my Valentine, Johnossi, Stone Sour, Timbuktu, Hoffmaestro, Armin van Buuren mfl. Skulle varit grymt att gå på lördagen också, men vi nöjde oss med fredagen. Känns himla kul att ha varit på det, som redan första året, blev Sveriges största festival. Längtar redan till nästa år! 

RSS 2.0