120730.


 
Mysig helg. LÖNEFREDAG, kändes fint. Hann med några få timmar i eftermiddagssolen. Tvättstugan i lördags, välbehövligt. Hade peppat för utgång hela veckan, men nej, vi orkade inte. Flydde ut på landet för grill och mys på altanen i ovädret med pappa, grannarna och min fjantiga kisse som är livrädd för åska. Har reafyndat, pratat bort en himla massa timmar på EH, lagat lyxsöndagsmiddag, försökt plugga. Idag vaknade jag av att Bemanningscentrum ringde, jobbförfrågan. Hoppar in och jobbar natten också eftersom tönten är sjuk = 15h extra jobb den här veckan, tackar och bugar! 

lovemyjob.






Ledig helg och jag inväntar regnet. Skämt å sido, jag måste ta tag i plugget så det kan lika gärna spöregna! Måste bara passa på att säga att jag hade ett himla fint dygn på jobbet tors-fre. Vi drog iväg på roadtrip till Gränna, chillade, åt glass vid stranden, drack kaffe och köpte polkagrisar. På kvällen stack vi till Valla och fikade. Första gången jag körde en minibuss, första gången jag körde en automat, första gången jag kände att jag hade full kontroll över alla och insåg att mitt jobb är världsbäst. Har mer ångest inför att sluta mitt sommarvik är över tentorna som väntar. Har hur mycket fina bilder som helst, men jag kan dessvärre inte lägga upp dem som ni säkert förstår.

Det här är sommar för mig.






 
Bästkusten. Mer sommar än så blir det inte om ni frågar mig. 50% Bohuslänning och made in Gothenburg, mitt hjärta bankar lite extra för goa gubbar och havet. Det är bara här man får färsk, rökt makrill till frukost, träffar fantastisk släkt och vänner, går på årlig trädgårdskonsert, plockar hallon i kvällssolen, äter glass i någon mysig hamn, tar dagen som den kommer, stressar ner. Love it. 

Roadtrip.

Spontan tripp till Västkusten med lillebror. 24h havsluft och jag är mer än nöjd! Ingen sommar utan Bohuslän. Precis landat hemma, packat upp väskan, packat om väskan. Hoppar in och börjar jobba tidigare än tänkt imorgon och kör t o m fredag lunch någon gång, långa pass men ack så kul. I helgen har jag planerat in att dö, plugga ihjäl mig är tanken. Måste skicka in två små tentor och läsa inför nästa två. Nästa sommar tänker jag inte köra 100% jobb + 100% studier + 100% privatliv, trust me, det är näst intill omöjligt. Nu: SATC och sova. 

Snabbt hej.

Över halva sommaren har liksom redan gått, insane. Knappt 4 veckor kvar på jobbet. 4 veckor kvar på sommarkurserna. 4 veckor kvar att hinna göra allt som jag inte har hunnit göra än, dvs ungefär typ precis allt. Haft en himla fin helg och den här veckan har startat bäst! Precis kommit hem från jobbet, 24h-pass, check. Mellanlandar hemma, packar om väskan, slänger i mig en smoothie, drar iväg igen. Älska spontanitet!

Free as a bird.

Första lediga dagen på länge. Ack så skönt! Tvättstugan imorse, åkte till Mjölby för att träffa mams, lunchade länge med Ida, mötte upp Linus, åkte hem tillsammans, mellanlandade här hemma, lång mysfika på stan med Maria. Är lite impad att jag lyckats planera in tre kompisar på samma dag, händer never ever. Häromveckan undrade jag om jag hade några kompisar över huvudtaget, våra schaman matchar sämre än sämst och ibland är man ensammare än ensammast. Hej och välkommen till vuxenlivet. Är dock jävligt glad att jag lärt känna dessa underbara människor det senaste året, fan vad dem är bäst bäst bäst.

Jobbhelg.

Jobbhelg, check. Älskar mitt jobb mer och mer för varje dag som går! Lördagen höll världsklass. Vaknade på rätt sida, pigg och utvilad, träffade Linus innan jobbet och sen bestämde Tom och jag att dra med hela gänget på bio. Såg den nya svenska filmen Cockpit! Rekommenderas! Sedan lagade vi en stor och god middag och hade mys framför tvn hela kvällen. Söndagen började himla fint men gick utför på 1 sek, slutade med ambulans och grejer. Men det gick bra! Vi redde ut situationen med bravur. Avslutade med en rejäl söndagsmiddag (jag och Tom håller världsklass när det gäller matlagning, mästerkockar!) och några timmars övertid. Lär mig så otroligt mycket för varje dag som går, låter klyschigt, men jag växer som människa.

Friday 13th.





Ingen otur för mig inte. Lyckades knipa de sista skinnbootsen, i rätt storlek, färg, modell, pris. Ja, allt. I'm in love. Så fina. Nu kan hösten komma. Någon mer än jag som älskar att höstkläderna börjar trilla in i affärerna? Pluggat lite grann och insett att jag har koll på läget (intalar mig själv det). Invigt min nya eBay-fyndade väska, I'm in love här också. Hängt på jobbet hela eftermiddagen/kvällen, man kan ju inte annat än bli glad när sötis kommer och "springer" mot en, kramar länge och hårt och viskar "gullunge, du är min lilla prinsessa, du ska jobba hela helgen va?" i mitt öra. Ja ni ser ju, jag trivs. Kör hela helgen tillsammans med Tom, kan inte annat än bli bra! 

Oh, I was overwhelmed and frankly scared as hell, because I really fell for you.



Veckorna går så fort! Redan fredag imorgon liksom. Har varit ute och firat Marias födelsedag med massa tapas och sangria. Finns det något godare!? Jösses vad jag saknat henne, och hela gruppen. Thrillt! Hunnit säga hej till Ettan och Lisa också, några få minuter men ack så kul! Hängt en himla massa på jobbet och haft det bra bra bra. Fått delegering av en sjukgymnast, kände mig som ett barn på julafton. Men nej, jag har lagt drömmen om sjukgymnast på hyllan och hittat något ännu bättre. Fick massa beröm av chefen häromdagen, egoboost! Och ni, hösten är säkrad: psykologi för hela slanten! Plus, eventuellt, socialrätt på distans. Ska prata ihop mig med grannen, han brukar vara smart. 

Chillin @ work.


Weekend.



Ah. Fin ledig helg på alla sätt och vis. Väldigt fin till och med! Grill och chill hemma på landet, shoppingrunda, hängt med Filip, födelsedagsfest hos Emilia, mys hos mamma, bakat årets första rabarberpaj, promenader, söndagsfika med min Sanne. Nu laddar jag inför sju dagars jobb! Känns bra, trots noll fritid och närmare 80 tim på jobbet (med sovande jour inräknat). 

120704



Tjinixen. Tiden går fort när man har roligt! Jobbjobbjobb. Massa kaffe, massa mys, massa promenader, lite shopping, lite kreativitet iform av egen kryddodling (den ni!), ytterst lite Facebook, mobil och sömn. Jobbet rullar på bra med andra ord, skrattar och har kul, lagar lyxmat, chillar framför tvn och har konstaterat att kollegorna är bäst. 

Hard work, work.



Tja! Vad har ni gjort i veckan? Jag har spenderat 72h på jobbet (well, lite sovande jour inräknat där). Men vet ni? Jag har haft så jäkla kul! Men det känns i kroppen, fysiskt och psykiskt. Helgen har varit klockren, har haft så himla kul tillsammans med Tom, en kollega, när vi har jobbat. Annars har jag inte hunnit med allt för mycket under veckan, en middag med min käraste, massor av promenader, stan med bästis, för lite sömn. Plus i kanten: lärt mig massor av teckenspråk. Sommaren utmaning! Kom hem för ett par timmar sedan och totaldäckade på två sekunder. Imorgon: LEDIG.