Uppe tidigt

Uppe med tuppen men det är lika bra det, har inte kunnat sova sen 04.00-tiden. Blir snart galen. Men jag tror minsann att det har kommit några droppar regn inatt på tal om annat? Verkar blött. Ska in till stan sen, måste köpa present till en kompis (Siri, känn dig träffad!)! Insåg igår att jag skulle behöva några fler par shorts, ska se om jag kan rea-fynda några, troligtvis inte (vaddå negativ?). Mina ögon är helt cp så idag skippar jag sminket helt, lika bra det.


TIIIISDAG

Har haft en helt okej dag i värmen. Jag klagar inte, men jag föredrar helt klart när det är lite svalare ute, just nu orkar jag inte röra mig ur fläcken. Jobbade 4, 5 tim, höll på att dö i värmen. Livsfarligt att köra bil (UTAN AC) i den här värmen alltså, livsfarligt.

Satte mig på Gusto efter jobbet med Azra och snackade lite skit, lääänge sen nu (och imorgon åker hon…). Svängde förbi McD för lite glass och hämtade upp Elma. Satte oss sedan nere vid Skogsjön och njöt av solnedgången.

Imorgon blir det stan, klarar inte av att vara ute på landet just nu när det är så jäkla mycket pollen.

Läste för en stund sedan att Hultsfred är inställt, snopet för de som hade köpt biljetter. Synd!


Dagens planer:

Sitter och äter lite lunch (kycklingsallad) nu, ska snart bege mig mot jobbet. Gjorde misstaget förut och sminkade mig (har inte använt smink på ett bra tag nu pga allergin), det ser inte klokt ut och ögonen kliar. Efter jobbet ska jag hämta upp Azra och så ska vi gå och äta nånstans, den skitungen åker ju mot sydligare breddgrader snart! Höll på att skriva att jag var avundsjuk men herre gud, jag åker ju själv iväg i höst så jag ska inte säga något.


TODAY:



Försökte sola lite mitt på dagen idag, det gick åt helvete redan efter en 15 min pga pollen. Det är bara att acceptera att jag förblir vinterblek ett par veckor till fram till dess att man kan vistas utomhus igen. Men vad ska man göra åt saken? Pratade faktiskt med vårdcentralen idag om andningssvårigheterna som har uppkommit nu i samband med allergin. Jag fick en akuttid. Gissa när? På fredag. Vaddå akuttid??? Svenska sjukvården alltså, jag blir galen. Har tröstat mig med glass, det hjälper mot allt!


Hej

Nu måste jag ta tag i mitt liv. Det där med att vända på dygnet rekommenderar jag inte. Nu måste det bli ändring. Återkommer imorgon (idag)! Förhoppningsvis. Bloggen känns inte så viktigt för tillfället.


Glad midsommar!



Glad midsommar! Igår jobbade jag under eftermiddagen och sen satt jag ute på altanen hela kvällen och plågades av allergin (ett jävla tjat om allergin I know, men den går mig på nerverna, har aldrig mått så här dåligt) och åt världens godaste jordgubbspaj! Idag blir det bara lite lugnt och mysigt firande med mamma o pappa. Kan säga så här: allergin begränsar mig. Ha en bra dag!


Alive?

Såg det här på Aftonbladet igår kväll. Lever King of Pop? Spana in den översta videon, det är ju nästan så man börjar undra.


Allergi

Idag har jag inte gjort många knop, har PLÅGATS av min allergi från morgon till kväll. Fy fan, så här illa har det inte varit på flera år, nu snackar vi om symptom som ger nära-döden-upplevelser. Vaknade upp vid 8-tiden imorse av att jag inte fick någon luft alls (halsen hade svullnat upp och näsan täppt) PLUS att ögonen var så svullna och fulla med var så att jag inte kunde öppna dem. Snacka om panik på hög nivå.


Hairdo







Mina ögon är helt röda och svullna, ser ut som djävulen himself ifall ni undrar. Dålig bild, håret var ungefär till kanten på linnet förut. Lite förändring längdmässigt i alla fall! Göööörnöjd. Älskar föresten linnet, £1 från Primark, vadå fynd liksom?


Update:

Håret blev visst ”bara” en decimeter kortare, MEN SÅ SKÖNT! Nästa gång klipper jag det ännu kortare. Slänger kanske upp en bild senare, nu har jag lite annat för mig.

Shoppade loss på apoteket förut, det suger att vara allergiker, så jäkla dyrt! Kändes lite surt att behöva lägga de sista pengarna på medicin, men vad ska man göra?

Ikväll ska jag iväg med ett gäng glada tjejer och rida. Ser fram emot det, har inte ridit på länge. Det är någon slags turridning nere i Småland, kan bli kul!


Klipp klipp?



Jag ska klippa mig imorgon! Mitt hår är så jäkla slitet och torrt i längderna. Jag har ju som ni vet pratat om att klippa mig lite kortare nu efter studenten. Jag tror faktiskt att det är dags för lite förändring nu. Har haft så här långt hår sen mellanstadiet och det kan tydligen inte bli längre. Jag tror att jag ska kapa en bra bit, är sugen på axellångt. Tycker att det är fruktansvärt snyggt! Inspireras av donnorna ovan. Just nu är mitt hår bara tunt och eländigt i längderna, tror det skulle må bra av att vara lite kortare. Kortare hår ger ett mognare och äldre intryck plus att det kan vara fruktansvärt sexigt. Vad tycker ni? Ska jag satsa på lite kortare hår nu? Har rådfrågat ett par kompisar och alla säger samma sak; go for it! Vågar jag?


Livet är orättvist

Guuuud vad jag älskar sommaren! INTE. Varje sommar tror jag att min allergi har blivit bättre men sen rätt vad det är får jag värsta allergiska chocken. Just nu sitter jag här med svullna och illröda ögon, snuvig/täppt/näsblod och får knappt nån luft för att halsen är svullen. Härligt. Många ska till Måndagsklubben ikväll, jag och min allergi håller oss hemma. Hade visserligen inte tänkt gå iaf, är ganska pank efter London. Men ändå, livet är allt bra orättvist.


Shoppingen från London!


Solglasögon Primark £1


Linne Primark £3,5


Showergel £3 (rea!) och deo £2,5 The Body Shop


Klänning Primark £6, flätat brunt skärp £1 Primark


Armband Primark £2,5


Tunika Primark £4


Lösögonfransar Primark £1,5 per förpackning


Oversize Skjorta Primark £6


Body Primark £1 (rea!)


Hårserum och värmeskyddande spray John Frieda ca £6 st, Boots


VM-tröja England Primark £2,5


Shorts Primark £7


Skärp Primark £1 st


Oversize t-shirt från H&M £3 (rea!)

Satsade på budgetshopping och relativt enkla plagg, jag älskar Primark! Mode med bra kvalité till långt pris, kan det bli bättre?! Har även köpt underkläder, godis, två baslinnen, tygskor (£2!) plus lite annat som jag redan har glömt bort.


Skärpning Sverige!

Ibland blir man ju bara så irriterad på Sverige. Va fan är det här är sommarväder? Tänkte gått ut på en långpromenad nyss, nää då börjar det regna. Ge mig sommar tack! Ska försöka fota lite av shoppingen nu, mest enkla plagg, inga speciella och inga direkta superfynd heller för den delen. Enkla sommarplagg bara! 75 % av all shopping var till lillebror, mamma och pappa. Jag hinner ju liksom shoppa i höst! Känns dumt att släpa hem en massa kläder nu och sen släpa tillbaka dem i september. Ibland blir jag förvånad över hur vuxen jag låter haha!


I ♥ London












Jäklar vad jag älskar London. Kan fortfarande inte förstå att jag ska flytta dit i september, helt ofattbart. Har varit hemma sen i fredags kväll och har redan värsta abstinensen och längtar tillbaka. Kan i stora drag sammanfatta dagarna så här: lite sightseeing, shopping (hittade inte så mkt, shoppade mest till övriga familjemedlemmar!), mys, promenader, Portobello, lunch i parken och ett efterlängtat besök hos min värdfamilj i Notting Hill! Wow vilket härligt hus jag ska bo i! Väldigt stort, nyrenoverat och fräscht. Ääälskade barnen, så härliga! Pratade även lite med nannyn, verkade hur gullig som helst. Det här kommer bli superbra! Vill ni att jag ska visa lite av shoppingen?


Hemma!

Hemma från London (kom hem för ett dygn sedan)! Längtar redan tillbaka, allvarligt, supermycket. Lovar att uppdatera och visa lite bilder, men nu måste jag sova. Blev visst att rycka in och jobba imorgon, 7.00 ringer klockan… Men jag klagar inte!


LONDON!



Jag är så lycklig. Tidigt imorgon åker jag och Lollo till London, älskade London. Det ska bli så fruktansvärt kul! Shopping, lunch i Hyde Park, trevliga londoners, röda bussar, puben, Notting Hill, KFC, Piccadilly… ALLT! Listan kan göras lång. Atmosfären, pulsen, feelingen i London är fantastisk! Kommer hem sent på fredag kväll/natt. Nu ska jag packa klart!


Weather forecast



Spanade in vädret i London de kommande dagarna, P E R F E K T ! Alldeles lagom varmt.


Problem med packningen



Försöker packa men en viss dam har ockuperat resväskan… Som vanligt! Hon äääälskar resväskor.


IDAG:

Gick upp redan kl 8 idag när mamma åkte till jobbet. Bäst att gå upp tidigt så man kan sova ikväll!

Har redan fixat naglarna (fransk manikyr), duschat, ätit frukost och surfat runt på nätet. Är ni precis som jag och googlar runt som en galning dagarna innan ni åker någonstans för att se vad folk har shoppat? Haha troligtvis inte. Men jag kan meddela att det verkar som om det finns mkt snyggt på Primark just nu om man ska tro de brittiska bloggerskorna!

Mycket som ska hinnas med idag, bland annat packning. Nähä, om man ska ta fram den nya fina resväskan och börja packa på en gång kanske? Yes, så får det bli!


Playsuit





3,5 timmes jobb idag och nu jobbar jag inte förens i slutet av juni igen. Känns skönt, men även tråkigt. På tal om annat. Jag har varit ganska negativt inställd mot playsuits/byxdresser men nu har jag totalt ändrat uppfattning! Provade denna blommiga skönhet på Cubus för någon vecka sedan, jag ÄLSKAR den! Jäklar vilket bekvämt OCH snyggt plagg. 199 spänn om någon är intresserad! Jag skulle lätt ha köpt den ifall det inte vore så att en shoppingresa till London väntar runt hörnet… Tisdag!

Ser ni föresten vad ljust mitt hår har blivit?! Det är många som har påpekat det. Men jag lovar, jag har inte gjort något med det!


Ldn, snart kommer jag!

Det är helt sjukt vad jag längtar. London på tisdag! London London London. Känns för jävla bra! Nu ska jag käka lite söndagsbrunch, sen blir det jobb ett par timmar!


Datanörd

Hallå hallå! Igår råkade jag sova hela eftermiddagen och sen stack jag till jobbet. Kom hem runt 19-tiden och hade en riktig myskväll med kebab och en bra film. Fick även agera fylletaxi Grattis till er som tog studenten igår/idag föresten! 

Idag har jag suttit med datorn heeeela dagen. Har bränt in viktiga saker, formaterat om datorn, installerat alla program igen, försökt få igång Internet (tog grymt lång tid innan datorn ville samarbeta!), laddat ner viktiga program, lagt över foton/dokument på datorn igen och nu sitter jag här och laddar ner nödvändiga program som Msn och Skype. Puh, jobbigt värre. Men nu mår min älskade dator bättre än någonsin! Skönt att få det gjort.


Superwoman

Idag tog jag mig i kragen och brände in ALLA hundramiljoner bilder som jag hade på datorn (tog en evighet). Jag har även passat på att gå från att vara arbetslös till att plötsligt vara en arbetande kvinna. Har alltså jobbat första jobbpasset för i år, jäklar vad jag trivs! Älskar att serva människor och bemöta dem på bästa sätt (jobbar i butik), skulle bli galen om jag satt på ett kontor hela dagarna framför en dator. Kära vänner, jag har här med insett att jag definitivt inte ska jobba med ekonomi. Never! Nu ska jag spana in två nya avsnitt av Den unga överklassen, yeeeees, jag råkade bli beroende av en dansk serie. Fan!


Nivea



Jag nominerade mamma i en tävling som Nivea arrangerade i samband med mors dag. Som tack för detta fick jag en bodylotion och en dushcream hemskickat! Bra va?


Londontjat

En vecka kvar, sen befinner jag mig i staden som jag älskar av hela mitt hjärta. Om en vecka är jag i mitt underbara London. Jag ser fram emot shoppingen, det rycker i shoppingnerven! Jag älskar London och där är jag lycklig, märks det?


Gone with the wind?

När jag sprang ut genom Kungshögaskolans dörrar för sista gången måste jag tydligen ha skrämt iväg en hel hög med läsare? Kom tillbaka!


Fullt upp!

Igår gjorde jag allt och inget, njöt av tillvaron helt enkelt. Investerade i en ny resväska, nöjd! Invigs om exakt en vecka. Shoppade även loss på IKEA! Korgar till mina nya hyllor, tidskriftssamlare och lådor. Har växlat pengar till London också. Passade även på att luncha med mamma på stan. Mys! Har påbörjat ett helvetesprojekt i mitt rum, storstädning plus rensning. Ska fortsätta med det nu!


TODAY:

Om ni undrar varför jag är uppe så jäkla tidigt idag så är det för att jag ska in till stan (yes, igen, någon klagade på att jag var där ofta), men nej ingen shopping. Eller okej, nu ljög jag. Jag ska shoppa på IKEA. Men erkänn att det på nåt konstigt sätt känns bättre att shoppa inredning? Jag får inte ett dugg dåligt samvete för det. Ska även förbi Forex och växla pengar. EN VECKA KVAR (till London alltså, ifall någon skulle ha missat det)!


Frukthandlare?

Jag har, återigen, lyckats välja ut den godaste ananasen, kiwin och melonen och slängt ihop den godaste fruktsalladen ever. Fan vad jag är bäst på sånt där. Om karriären skulle skita sig så kan jag ju alltid bli frukthandlare, typ. Känns skönt att ha en back-up plan. Tryggt och säkert. Mamma och pappa måste känna sig stolta över mig, skitstolta.


För jag har tagit studenten, fy fan va jag är bra!




I fredags tog jag studenten. Helt ofattbart och orealistiskt, men samtidigt underbart. Studenten var fantastiskt! Champagnefrukost, fotografering, kyrkan, marsch genom stan med musikkåren, studentlunch, utspring, mottagande av släkt/familj, flakåkning, mottagning hemma, studentfest plus massor av tårar.

Studenten var en av de lyckligaste och mest sorligaste dagarna i mitt liv. Det är nu man inser vilken underbar klass man har gått i. SP3B kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Jäklar vad jobbigt det var i fredagsnatt när alla grät och kramade varandra, jag älskar er!

Tog flera hundra bilder under studentdagen, några stycken ligger på Facebook, kolla där!


Student 2010!!!

Det är helt sjukt, imorgon tar jag studenten och springer ut från Kungshöga för allra sista gången! Så jäkla kul! Allt är fixat och morgondagen kommer att bli kanonbra. Wow, imorgon är det dags!


För vi ska ta studenten!

Hörde Gert Fylkings studentsång förut på radion. Jag blir så glad av den! Egentligen är den inte alls bra, men ändå! Varje år vid den här tidpunkten har jag tänkt ”snart är det min tur…” när jag har hört den här låten, NU ÄR DET MIN TUR! Studenten imorgon!


Studentmiddag

Så, då var studentmiddagen med klassen på Newport avklarad! Jäklar vad folk det kom, kul! Sa hejdå till Linus, började fan nästan tjuta. Nu är separationsångesten på topp ska ni veta! Nu var det liksom bara en person att krama om och säga hejdå till, på fredag är det hela klassen. Visst, vi kan träffas senare, men ändå. Åh! Nu är det torsdag, IMORGON TAR VI STUDENTEN!


Onsdag 2 juni

  • Blev bjudna på exotisk planka i skolan idag, riktigt gott!
  • Har haft utdelning av diplom.
  • Har fått se betygen, jag är fan asnöjd!
  • T:et är borta och ingen är gladare än vi samhällare!
  • Lämnade in skåpsnyckel idag, nästa lite sorligt!
  • Har legat ute och solat och läst en i en bok som jag påbörjade för hundra år sedan,
    första gången på evigheter som man har tid att göra vad man vill!
  • Ikväll blir det studentmiddag med klassen på Newport, ser fram emot det!

England



En sån här, eller liknande, måste jag försöka få tag på. Tänka sig, om två veckor springer jag och bästis runt på Londons gator och lever livet! Hur fort har inte tiden gått egentligen? Just denna t-shirten kommer från New Look, endast £ 5!


Happiness

Jag är så jävla lycklig just nu. På fredag tar jag studenten, jag går ut med bra betyg och har gått i världens bästa klass. Studentveckan är i fullgång och jag njuter av varje sekund. Om två veckor åker jag över till London ett par dagar med en kompis, kommer bli underbart och minnesvärt. Jag har sommarjobb och massor av roliga saker inplanerade under sommarmånaderna. Om tre månader flyttar jag till London och blir borta ett år. Min dröm om London går i uppfyllelse och jävlar vad bra jag kommer att ha det. Jag vet (känner på mig) att när jag än väljer att plugga vidare kommer så jag in på den universitetsutbildning som jag vill gå. Jag är inte ett dugg orolig för min framtid, nu är jag äntligen fri och kan göra precis vad jag vill. Det här kommer att bli bra, jättebra.


Perfekt kväll/natt

Måndagsklubben var bäst! Bra musik, mycket folk och härligt sällskap. Kom hem framåt morgonen när det redan var ljust, hämtade morgontidningen och satt i köket och åt. Perfekt kväll/natt!


RSS 2.0