Fan vad fint.








Senaste 1,5 dygnet. Trots tentaskrivande; världsklass. Linus väl valda ord och Eriks tumme säger allt. Firade lite spontant inlämningen av tentan igår med en-två-tre-fyra öl på Baljan med lite skönt folk från klassen. Sen vidare mot Örat för mer alkoholkonsumtion och mat (plus häng med smarta läkarstudenter) innan vi till slut hamnade på Överste Mörner där kvällen avslutades. Skaffade en ny bästis, hon heter 91:an. Hon och jag mot världen. Plötsligt är jag inte yngst i klassen! Fast jag klagar inte, hänger mer än gärna med 85:orna. ÄLSKAR KLASSEN. 3-4 timmars sömn och imorse kilade jag och Lina tidigt som tusan ner till H&M för VIP-shopping innan öppning och frukost på Espresso House. Långpromenad, powernap, möte och en sväng till Steve's och på stan för att möta upp lite fint "gammalt" folk. Ah. Imorgon står Bästkusten på schemat! Kan inte bli annat än bra.

Onsdag.

Tentahelvetet är inte klar än. Och den kommer inte bli klar heller. Ska fixa lite finlir imorgon förmiddag och sen får vi se om det bär eller inte. Kan ju vara spännande att skriva den en gång till annars. Ha! Hängt på bibblan hela dagen med Linus idag (surprise vaaaaa?). Thank God för den mannen alltså. Resten låter jag vara osagt. Sköna kaffepauser och lite "terapi". Jävlar vad peppande ord och stöttande samtal jag fått idag från alla håll. GULD VÄRDA. Fina, fina vänner.

120327

Har tänkt både en-två-tre gånger att jag skiter i tentan och skriver den i maj istället. Har fortfarande inte förstått uppgiften. Föredrar helt klart vanlig salstenta för det här är värdelöst. Men annar har det varit en fin dag; Lollo kom och överraskade mig med kanelbullar, trevliga pauser med Linus, 2-timmarsbreak och plötsligt var vi ett helt gäng från klassen. Mötte Lina och lilla Julia på vägen hem, himla skönt att få lite positiv energi från sötaste grannen. Snörade på mig löparskorna och sprang en sväng runt T1. Har blivit så himla rastlös på sistone, 15 minuter och sen pallar jag inte att sitta still mer. Trevlig dag - JA. Effektiv - NEJ. Nu ska jag sätta mig och deleta hälften, gör om gör "rätt". Morgondagen kan bli spännande OCH LÅNG. Vet ni vad? Stipendiepengarna trillade in på kontot idag!!!! Fint.

Tentaaaaaaaa.

Årets mest ineffektiva måndag. Fick ut tentan kl 10:00, filosoferade över livet med följeslagarna, lunchade tillsammans. Försökte plugga i Key, i HumSam, på stadsbibblan, hemma. Inte min dag idag. 1 sida är skriven, x antal to go. Men det ska nog gå. Sooner or later. Väl hemma möttes jag av ett paket och handskrivet brev från min fina i Frankrike. HUR fint är det inte med handskrivna brev? Blev så himla glad.

120325






1. Nytt svart skal till iPhonen (plus skyddsplast till fram + baksida). Det var på tiden. 20 spänn totalt, eBay. Catchiiiing. Väldigt nöjd! Plus att jag har fixat till brillorna, de var lite snea av olika anledningar (...). Haha. 2. En del av fredagens lunch. 3. Älskar att hänga på gymmet. Kul när man faktiskt märker att det ger resultat och en starkare kropp. Lårabduktionen är den enda maskin jag någonsin kommer att kunna (och kan) maxa vikten i. Märks att man är hästtjej i grund och botten, benmusklerna sitter där de ska. 4. Just nu: tentaplugg och ett glas vin. Fint. Jag har inte ens lärt mig vad kursen heter och tentan drar igång imorgon. Känns stabilt!

Löningsfredag.

ÄR VÅREN HÄR FÖR ATT STANNA?! Hope so. Seminarium i förmiddags, gick kalasbra. Finns liksom en anledning till att vi är grupp nr 1. Jag och Linn har dragit igång en kupp, smartaste tjejerna ever. Ni får veta när vi har erövrat världen! Skulle precis cykla hem, blev stoppad och plötsligt satt jag ute i solen och åt lunch med Linus och några härliga grabbar. HELT FUCKING AMAZING, sitta i tunn tröja och solglasögon utan att frysa i mars, lovely. Riktigt Londonväder! Cyklade hem med ett leende på läpparna. Åkte och storhandlade, man får passa på när man 1, har tillgång till bil 2, har pengar på kontot. Kyl och frys knökfulla, hoppas jag överlever tentaveckan! En sväng på stan, pratade med Bagge inne på MQ, en promenad genom ett vårigt Linköping. Lagat god mat och pratat med Sanne precis hela kvällen, himla mysigt. Hatar att hon inte bor kvar här. Helgen blir megalugn, noll planer och ingen som vill hitta på något kul sååååå, tentaplugg och träning är tanken. Bodypump 10:00 imorgon! Godnatt.

Keep up the good work.




Igår läste jag klart allt som ska vara läst till nästa veckas tenta. Nytt personligt rekord, har aldrig varit klar i så god tid och ändå haft noll koll. Den röda tråden saknas om man säger så. Tog en morgonpromenad, hängde på bibblan under förmiddagen, lunchade hemma, föreläsning till kl 17 och powerwalk med Lina på kvällen. Idag unnade jag mig en sovmorgon (nödvändig: sova bort migränen) och cyklade ner till bibblan. Pluggade lite, slappade/halvsov i en fåtölj och läste Cosmo i solskenet, långfika med Linus och massa prat. Fint! Älskar att umgås med kloka positiva människor som leder mig åt rätt håll, uppmuntrar, peppar, ger förslag och lyssnar utan att på något sätt döma. Ibland är det så himla mycket lättare att prata med människor man bara har känt ett par månader. Pallrade mig till gymmet efteråt, har verkligen saknat det. Förkylningen har dock satt sina spår på konditionen. På tal om absolut ingenting så älskar att alla killar jag umgås med har frågat om jag har nya Converse, vilket jag inte har. Ett år på nacken men förvånadsvärt rena.

Awake my soul.

Himla bra dag faktiskt. Efter x antal timmar jobb med gruppen, ett äventyr och några extra timmars plugg i bibblan (pga av spöregn, ville inte cykla hem med datorn) senare landade jag hemma i soffan med en Lisa och en gitarr. Känns dumt att klaga! Fast egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och dö, vakna upp i höst när allt har löst sig. Är lite stressad inombords för tillfället. Way too much att tänka på, jobbiga beslut att fatta samtidigt som jakten på ny lägenhet och jobb är i fullgång. Plus 100% plugg (och här snackar vi verkligen heltid, morgon till kväll). Bra, dåligt. Jag håller mig sysselsatt. MÅSTE HITTA MOTIVATIONEN.

Time is now. Now or never.



Idag har jag fått massa komplimanger, kändes extra bra då jag går på min superkur (kaffe + värktabletter), har svullna ögon och är förkyld. Ny, vit reafyndad topp från Cubus, nytt nagellack och massa enkla ringar från H&M, svarta jeans och Converse. Fick till och med komplimanger för mitt trassliga och slina hår. Det ni! Men är man glad på insidan syns det på utsidan.

Nackdel med att ha sovit hela helgen: hela jag bubblar av överskottsenergi. Fördel: Jag är jäkligt produktiv nattetid. Nackdel nr 2: Jag ska vara i skolan 0830 imorgon. Crap.

Måndag.

Alltså ni förstår inte hur kul jag faktiskt har det i skolan. Längtar liksom efter att gå dit, varje dag. En skön 2-timmarslunch med gruppen (I'm in löööööv), galna upptåg, pepp-talk, skratt. En föreläsning om ledarutveckling, har inte en aning om vad den handlade om men vi hade kul. Jag och Linn satt som två 5-åringar och fnittrade, skrattade, spelade spel. Väldigt givande! Fick ett samtal från en person, min gamla tränare, som jag faktiskt har gått och tänkt på de senaste veckorna (Marcus i min grupp är nämligen så fruktansvärt lik honom), han mer eller mindre erbjöd mig jobb (hästrelaterat). Synd att jag pluggar och är bosatt i "fel" stad då, för ett par år sedan skulle jag dödat för det här jobbet (och det känns bara så JÄVLA BRA rent ut sagt att JAG var den första han tänkte på och inte alla andra fjortistjejer som fjäskade dag och natt för honom. Så, var tvungen att säga det. Egoboost x 1000). Nu ska jag kila ner till bibblan och rena mitt samvete, tenta om EN VECKA. Känns inte så bra kan jag meddela. Men nu ska vi inte vara negativa!

Some die young, you better hold on.






Det här är en sådan helg man vill riva ur kalendern, knyckla ihop och kasta i papperskorgen. Någon form av en lindrig influensa. Seminarium i fredags och häng med gruppen, hann med en sväng på Ikano + IKEA med mamma och F innan jag dog hemma. Natten var hemsk, lördagen något bättre. Lillebror och bästa Bea kom och muntrade upp mig med fika. Gullungar. Igår låg jag mest och sov och idag mår jag oförskämt bra! Så himla gött. Sitter här med en stor kaffe och frukost, ska bege mig mot universitetet om någon timme.

120315

Ni kan ju gissa vem som höll på att frysa ihjäl inatt, vaknade upp med ont i både öron och hals och feber. Ingen träning idag heller, ont i hela kroppen fast full av överskottsenergi. Hängt i skolan 9-15 med ADHD-Titti, Jessica, Linn och statistikerna. Fint. Hann med en sväng på stan i eftermiddags, onödig shopping as ususal. Men hallå, torsdag?! Fattar nada. Tiden går för fort. Har sökt lite kurser till sommaren, har fortfarande inte hittat något sommarjobb så jag kan lika gärna plugga! Måste ha en säkrad inkomst.

Onsdag.

Godkänd på förra kursen, så jävla gött! Vi nailade grupparbetet from hell och slapp skriva en kompletterande tenta. Kört på med gruppen idag (grupper hit, och grupper dit), har en himla bra sammanhållning. Jäkligt kul! Ställde tyvärr in kvällens träning även idag, kroppen känns inte helt hundra. Varför är det alltid så? När motivationen är på topp blir man sjuk. Tog dock en powerwalk med Lina istället, minst lika bra! Torsdag, fredag rullar på i samma takt. Fint med rutiner, men just nu behöver jag något att se fram emot. Har NOLL roliga saker inplanerade.

120313



Tisdagar är min favoritdag. På tisdagar känns allt bara så himla bra och motivationen är på topp. "Ledig" idag, inget grupparbete med andra ord. Mötte upp Lollo på stadsbibblan vid 10-tiden innan hon skulle till skolan. Idag, mina vänner, överträffade jag minsann mig själv. Följde Linus exempel och tog en powernap vid 15-snåret, gjorde susen! (Ni måste ju tycka att vi är helt dumma i huvudet som sover på bibblan, men wtf, studenter gör lite som de vill och bibblans fåtöljer är gudomliga). Man ska väl inte skryta, men jag satt kvar till 20:00 och pluggade som bara den. Pluggade t o m så bra att jag avbokade mitt träningspass. Man får ta tillvara på de här tillfällena, inträffar sisådär en gång i halvåret.

Life's good.





Ahh, fin helg. Igår lekte jag hemmafru och hade Azra och Sandra här på kvällen. Himla fint! Melodifestivalen och god mat. Idag tog jag på egen hand en tvåtimmarspromenad runt precis hela stan. Lite flashback från Londontiden då vi var och varannan dag tog lånpromenader jag och Nettan. T1 - Gamla Linköping - Gottfridsberg - Vasastan - innerstan - Hejdegården - sjukhuet - Garnison - hem. 1,2 mil och en glad Alex. Hängt på gymmet och kämpat tills svetten rann, underbart. Lagat matlådor, sökt lite jobb och insett hur jäkla löjlig jag har blivit på sistone, lipar för minsta lilla. Haha. Men ibland blir verkligheten för påtaglig, i positiv bemärkelse. Life's good.

.


Fan. Eller nåt.

Hej helgen.

"Haft en bra helg?". Haha. "Nej, men en bra torsdag". Älskar att vi är lika tröga allihopa. Kikade igång fredagsmorgonen med Djävulen bär Prada, helt okej undervisningsmoment. "Vi har det ju ganska mysigt trots allt" som grabben till vänster sa och jag kan inte göra annat än att hålla med. Bra film, en favorit på min högra sida och en på min vänstra, kaffe, fniss. Långlunch med Jessica och Matilda, plugg, hem, Bodycombat på Campushallen tillsammans med Jessica. Skönt att köra skiten ut sig och ta helg med gott samvete! Ikväll får jag finfrämmat, himla fint! Svenne-kväll med Melodifestivalen. Är dock grymt sugen på utgång, hmmm, åtminstone ett glas på stan. Nu lite hemmafrusysslor och en promenad!

8 mars.

Firade internationella kvinnodagen med en helvetes träningsvärk, läst om kvinnor och chefspositioner, hängt på bibblan, fikat och shoppat med Sanne som är hemma över helgen. Bakslag gällande vädret idag hörreni, snö stod ju inte direkt överst på listan. Den här veckan går nog till världshistorien, INGET grupparbete. Älska plugg på egen hand! Skulle kunna sitta på bibblan varje dag och filosofera över livet. Full fart mot helgen!

Kony 2012.



Föreläsning 0800. Fint. Kaffe i mängder och vi överlevde med lite ansträngning. Hälften sov, hälften var inte där. Tanken var att plugga efteråt, checkade av 45 min och sen fastnade jag framför filmen ovan (se den!). Lunchade med Linus, störde Sandra & Co. under deras tentaplugg, hängde med Jessica och Lina. Cyklade hem, dog i soffan av träningsvärk från igår. Tog en lång powerwalk med Lina nu ikväll! Bästa grannen.

Queen of fucking everything.

Tisdag = veckans mest effektiva dag. Gått runt i min USA-tröja, tänkt på fina Anna som gjorde min dag, pluggat som en tok. Det är väl dumt att klaga på det fina vädret, men fy fan vad varmt det var på bibblan. Fåtöljerna vid glasväggen kokade, observera att det är bara mars. Så vi fick hänga ner i "källaren", Limpan och jag. Storhandlat med mams, frysen och kylen är proppfull. Fint ska're va. Plånboken tyckte dock inte det samma. Var på bodypump nu ikväll med Pia, älskade det SÅ HÄR MYCKET. Min grej, helt klart. Imorgon kommer jag dock inte kunna röra mig. Har hört skräckhistorier från mina kompajoner. Ha! Föreläsning 0800 imorgon, kill me. Älska ämnet, hata tiden.

Somebody that I used to know.







Mitt liv är inte superexciting just nu as you can see, mest en massa plugg. Intressant, men svårt plugg. Helgen var megafin och dagens föreläsning megaseg. Hann rita en miljon blommor, fnissa (läs dö av skratt) med Jessica, beundra Linus konstnärliga sida, tjuvlyssna på Karin och Annas sjuka historier. Annars så har jag kommit fram till att det underlättar om jag använder min astmamedicin (finns ju trots allt en anledning till att jag har den), att man ska inte lägga pengar på cykelpumpar och att jag vill ha en snygg ryggsäck. Tips?

Torsdag.

Lever i min lilla bubbla nu. Skola - träning - plugg - gitarrspelande nattetid. Hinner liksom inte med så mycket mer. Men jag är rätt nöjd ändå. Nya kursen är i full gång, vilket även betyder nya grupper. Megatur; hamnade i samma grupp som Jessica. Fint! Träningen är kul, har faktiskt hängt på Campushallen varenda dag nu. Vågade mig på att prova Sh'bam idag! Ja ni, det där med dans är verkligen inte min grej. Men jag ser det som en utmaning och alternativ träningsform, måste prova igen!

RSS 2.0