Vart jag mig i världen vänder.



Favoritlack i budgetklass, H&M. Mitt nuvarnade skal till iPhonen. Nya hårprodukter. Utanför mig häromveckan. 

Love you mum.


Ni vet när tiden bara flyger fram, man hinner knappt andas och väggen uppenbarar sig alldeles för nära ens ansikte? Lite så känns det nu. Varvar jobb med plugg och sover dåligt. JA, jag hör ju själv hur dåligt det här är för både kropp och själ. Har jobbat nästan varje dag nu, jobbhelgen var dock mer som terapi än jobb. Överbemannat, grillad entrecote och bullbak. Som grädde på moset körde jag finaste BMW:n idag, love at first sight. Hann med en snabbis till Villevalla i fredags för att kramas med Erik, bättre killkompis får man leta efter. Firat mammas födelsedag plus morsdag, och... fått nycklarna till nya lägenheten. Hur jag ska hinna flytta och flyttstäda den kommande veckan är dock ett mysterium. Men åh vad skönt det ska bli när allt är klart!

Och ja, instagrambilder is tha shit atm. @ alexandraodman 

130521


Idag var första vardagsmorgonen på länge då alarmet inte ringde vid 05:00, är så van att börja jobba i ottan att sovmorgon idag blev alldeles knasigt. Har spenderat nästan 10h i skolan framför SPSS och uppsatsfix idag. Helt galet, så här i efterhand. Ibland blir man förvånad över att man orkar, eller att vi orkar rättare sagt. Sen har väl ungefär precis allt hunnit gå åt helvete, typ. Veckan kan ju inte bli sämre iaf. Imorgon väntar ytterligare en lång dag, TSS-utb 8-15, jobb 15-21. Men det ska vi nog ro i land.

Hello there.

Har lyckats med konststycket att jobba 6 dagar denna vecka, sköta skolan, träffa vänner, hängt på Villevalla, sett Sverige kamma hem guld och börjat packa ihop mitt liv. Veckan som kommer ser på ett ungefär precis likadan ut, jobb 6 dagar, TSS, massa plugg och packning. Vill klona mig själv alternativt pausa tiden för att hinna med allt. Jag får väl skylla mig själv för att jag i princip har trippelbokat mig, men super-Alex vill hinna med och klara allt. Det kan gå, det ska gå!

130515

Idag har vi spenderat dagen framför SPSS (statistikprogram för att analysera vår data), lättare än vad jag trodde faktiskt. Kul att få fram olika resultat från den enkätundersökning vi genomfört! Man känner sig liksom lite stolt på något vis. Varit väldigt produktiva mån-ons med uppsatsen så imorgon gav vi oss själva helt lediga från plugg. Spontanshoppade lite efter skolan, bara så där. Ett par skor, byxor, smink. Kan dock känna att det blivit lite för mycket unnandes på sistone. Ja, ja. Nu: gymmet!

130514

Idag har varit en av de längsta jobbdagarna, rent mentalt, på länge. Önskar ibland att jag kunde berätta allt men det kan jag inte, har i vilket fall som helst spenderat dagen på US. Tillbaka till jobbet framåt kvällen för att skriva journal och ringa vissa samtal. Och, såklart, passa på att höra allt om Sebbes fantastiska 5-veckor i Thailand och planerna inför den kommande NY-resan! Vissa har det lite bättre än andra... 

Monday.

 
50-årsgalej med släkten, varit hos pappa, jobb. Fantastisk bra helg! Idag kickade vi igång veckan med lite pepp från bästa killen, plugg på uni 8-13 och jobb 14-21. Nu vill jag bara lägga mig ner och dö dö dö, helt slut. Imorgon väntar en lång dag med ett lite annorlunda 10h-jobbpass. Men det är precis det som är så spännande med att arbeta med människor, nya utmaningar och erfarenheter varje dag. 

Last week.

 




Random bilder från senaste veckan (och nej, jag orkar inte vända dem rätt).

Det känns som om jag har hunnit med en hel del sen valborg. Skrivit en tenta, en jäääkligt bra kväll på villevalla med mina favoriter och Måns i baren och utgång på det, många sena kvällar, grillat nere vid ån, cyklat en massa, tränat lite grann, jobbat några dagar, hockeykväll med killarna... Sätter punkt där. 

130509

Hej hej hej. Mycket på G just nu. Långa dagar med skola, jobb och vänner. Nu: jobb 12-21. Kristi himmelsfärd = dubbel betalt. Man tackar, känns väl dumt att klaga.

Valborg.

 


Igår var en väldigt, väldigt bra dag! Jobb på förmiddagen, en sväng via min nya (soon to be, 4 veckor!) lägenhet, föreläsning på eftermiddagen. Sen hände det ofattbara, VG på statistiktentan!!! Något jag bara kunde drömma om. Men ger man sig fan på någonting så går det. Valborg firades med vänner, grill, brasa och fyrverkerier vid slussen och sen avslutade vi kvällen på NH. Idag har jag jobbat och imorgon blir det ännu mer jobb, tenta på fredag.