Jag ber om ursäkt!

Det där med uppdatering har inte riktigt varit min grej den senaste veckan. Men jag har ju å andra sidan ingen som helst anledning att be om ursäkt, det är ju trots allt min, bara min, blogg och jag bestämmer själv när jag ska uppdatera! Hihi. Jag har verkligen inte haft tid till att blogga och jag har prioriterat andra saker framför datorn. Ganska skönt faktiksk!
 
Mitt mobilabredband har den senste veckan varit grymt segt. Ni kanske känner igen er när jag säger att jag har varit alldeles för lat för att sätta på den stationära datorn med bredband som fungerar utan problem? Laptopen är bäst trots allt och att halvligga i sängen är det absolut skönaste sättet att blogga. Man kanske bör skaffa en router? Nej då, jag klarar mig allt. Måste lära mig att spendera ett par timmar mindre framför datorn varje vecka. 

Puss!

Göteborg!

Usch, det har verkligen varit en superdålig bloggvecka! Jag har varken haft lust eller tid. Och ännu sämre lär det bli! Åker till Göteborg imorgon och kommer hem på söndag. Laptopen lämnar jag faktiskt hemma, jag överlever utan den! Skönt med en liten paus ibland från allt.

Åker ner till Sveriges framsida runt lunch imorgon, tar ledigt från skolan på eftermiddagen. Tar eventuellt en sväng på stan och kollar in läget och kanske käkar någonstans. På kvällen blir det konsert med Hammerfall i Scandinavium! Skitkul! Sedan hem till världens underbaraste människa som jag har saknat jättemycket - min mormor.

Ha det bra gott folk! Nu måste jag packa..










Tisdag

Ikväll kommer mamma äntligen hem. Just nu sitter hon på planet och landar i Sverige runt kl 22.20. Hemma vid 24.00 kanske. En vecka med pappa och lillebror är slut, ibland har de verkligen gått mig på nerverna! Usch.

Mamma har haft det underbart och det ska bli kul att se alla kort. Hon har ju lovat att dra med mig till Wales inom en snar framtid så det är lika bra att se vad jag har att vänta mig!

Förhoppningsvis så har hon shoppat lite åt mig! Jag vet iaf att hon har varit på Primark och budgetfyndat... :D





Har saknat henne riktigt mycket ♥  Kommer nog att sitta uppe och vänta på henne.  Är inte det minsta trött så jag kan lika väl vänta.

Dålig bloggdag idag, noll inspiration!


Fiberwig, någon som har testat?

Kikade in på kicks alldels nyss. Detta kanske kan vara något? Någon som har testat?


_____________________________________________________




Puh, äntligen hemma!

Riktigt lång dag idag.. Skolan mellan 8.00 - 16.00. Har hunnit med både det ena och det andra, bla gjort ett spanskaprov. Hade övat hur  mycket som helst men det gick iaf inte bra. Förhoppningsvis ett okej VG, men ändå. Min spanskalärare är sjuk i huvudet! Han tar med saker på proven som vi inte har lärt oss och försvarar sig med "det borde ni kunna". Inte undra på att det är svårt att få ett bra resultat!

Efter skolan skulle jag plugga teori på körskolan, men såklart så hade jag en sån himla otur att varenda dator var upptagen. Himla skit! Så jag gick och solade istället för att fördriva tiden i väntan på pappa. Efter det mötte jag upp pappa och vi handlade mat. Nu har jag precis käkat, var verkligen vrålhungrig!

Ska däcka i sängen en stund nu. Är supertrött!!! Borde plugga matte, men först måste jag vila en bra stund. Ska bli skönt att sträcka ut ryggen, har så vansinnigt ont i den idag... Och i nacken. Plus att jag känner att huvudvärken börjar smyga sig på också...

Ska ta och bläddra lite i Sofis mode nu om jag orkar hålla ögonen öppna... :)











The Body Shop

The Body Shop är en väldigt bra affär som jag faktiskt nyligen har upptäckt. Aldrig varit intresserad av den tidigare, men nu är jag fast!!

Shoppade i affären när jag var i London senast. Mycket billigare än i Sverige! Och trevligare personal! Konstigt att priserna kan skilja så mycket? Dåligt. Får forsätta att shoppa när jag är över i UK :) 

Här är mina favoriter (än så länge)!







Bodybutter - Har aldrig testat något som är så här bra för min hud!

Kroppspeeling - Bäst! Den heter "Total Energy" och ja, den håller vad den lovar! Huden blir fantastisk! Fungerar otroligt bra i ansiktet också, bättre än de ansiktspeelingar jag har testat. Beroendeframkallande!

Ansiktscream - Kort och gott, en väldigt bra cream med vitamin E!

Hand & nail cream - Gör underverk för händerna!

Kan passa på att säga att jag även använder Body Shops maskara nu och jag är väldigt nöjd med den! Använder även deras lipgloss, som definitivt sitter på plats hela kvällen!




Nya läsare!

Under de senaste dagarna har jag fått massor av kommentarer från nya läsare! Riktigt kul! Välkomna till min blogg, hoppas ni gillar den!

Erkänn att det blir mycket roligare när man kommenterar andras bloggar och får kommentarer tillbaka? Läser man någon annans blogg så kan man ju lika gärna passa på och kommentera! Eller hur? Så tänker jag iaf :)

Skriv gärna vad ni vill läsa mer om!



Flätade armband

Har varit på jakt efter liknande ett bra tag nu. Igår hittade jag det rosa armbandet på Lindex och blev kär direkt!

Jag vill även ha det svarta och det bruna. Men tyvärr var de slut... Ska ta en titt efter skolan på måndag och se om jag har bättre tur då.

Åh vet ni vad? Kostar endast 39 kr!!! Vilket fynd.

Visst är de fina?

 

Natacha Richardson

Jag blev jättechockad igår när jag läste i Metro att Natacha Richardson är död.

Jag tyckte jättbra om henne. Hon spelade ju mamman i Föräldrafällan, en film som jag har älskat sedan jag var liten. Helt underbar! Hon är även med i Wild Child mfl.

"Olyckan inträffade vid 15-tiden på måndagen när Natasha Richardson gick en privat skidkurs för nybörjare på Mont Tremblant, i provinsen Quebec. På väg ned för backen föll hon men reste sig snabbt och talade glatt med sin skidlärare. Hon bar ingen hjälm vid fallet och undersöktes av två personer ur en skidpatrull på platsen.

Enligt en talesman för skidanläggningen mådde Richardson bra och skämtade med patrullen. Richardson fortsatte tillsammans med sin skidlärare till sitt hotellrum för att vila men visade inga tecken på att ha fått några allvarligare skador.

En timma senare drabbades hon av svår huvudvärk och togs till ett lokalt sjukhus i Sainte Agathe och sedan vidare till Montreal. Hennes tillstånd blev snabbt sämre och hon flögs till sjukhuset i New York.

Enligt de uppgifter som hittills kommit ut drabbades Richardson av en omfattande blödning mellan hjärnan och skallbenet. Hon föll i koma och vaknade sedan aldrig upp".
  (från DN)


Hon blev bara 45 år gammal och lämnar efter sig sin man och deras två barn, födda 1995 och 1996.





Jeansjackan är min


Frågade pappa lite snällt om han inte kunde köra in mig till stan (var där igår också) och det ville han! Fixade snabbt det jag skulle och sedan hem igen. Skönt när man klarar av ärenden snabbt och smidigt.

Nu har jag iaf en bra jacka till våren och sommaren! Så nöjd, så nöjd.




________________________________________________________________





Pappa var föresten iväg en sväng i morse. När jag vaknade så låg denna undrbara chokladkaka på bordet till mig!




 

Emax

YES! JAG ÄR ANTAGEN!!! Och det bästa av allt, min underbara vän Jessica är också antagen!
Blir en utbildning/kurs i Örebro 14-18 juni.


"Emax är ett nationellt evenemang för några Sveriges främsta unga entreprenörer, ledare, innovatörer och företagare."

"Emax Sverige är ett evenemang för 225 av de främsta unga entreprenörerna och framtida företagsledarna i hela Sverige. Under fem dagar möts de för att ispireras, utbildas, utvecklas och skapa nätverk för framtiden." Jag är en av dem!

"Du har blivit antagen för att du är framåt, driftig och ambitiös." Jaa visst är jag?!

Blev intervjuvad via telefon förra veckan och tydligen så gick det ju riktigt bra. Innan så ville jag inte åka ifall jag skulle bli antagen. Men nu sitter man här och är antagen och jag känner mig värsta taggad! Känner mig stolt över att få åka på detta evenemang nu, jag har ändrat min åsikt.

Läs mer här om du vill veta mer. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt helt vad jag har gett mig in på! Men det kommer bli great det är jag säker på.









Jeansjacka

Jag vill ha en jeansjacka i vår. Hittade en jättefin på Gina Tricot idag.
Jag ångrar att jag inte köpte den, den var verkligen prisvärd. Helt perfekt! Lovar att den inte finns kvar nästa gång... Åh!



Lite shopping

Åkte in till stan efter skolan på egen hand. Ganska skönt att gå omkring själv och bara fundera över saker och ting. Jag hade tänkt att shoppa något nytt att ha på mig till nästa vecka då jag ska på konsert o kalas o lite grejer. Men tror ni att jag hittar något då? Nej. Jag var inte ens på shoppinghumör! Jag gick omkring och kände att jag faktiskt inte behövde något. Helt otroligt! Haha.

Men jag fick köpt lite smått o gott som man alltid använder bla;

Shampo från Schwarzkopf (Nyhet, reparerar skandinaviskt hår, hoppas det funkar!), nagellack, nagelfil, kam, flätat rosa armband (supergulligt!) och underkläder. Inget onödigt impulsköp iaf :)

Topshop






£ 70, Topshop.




19 MARS

Idag är det den 19 mars. Vet ni vad det betyder? Jo, det är 1 MÅNAD KVAR TILL MIN 18-ÅRSDAG! Tänk vad tiden går fort. Endast en månad kvar som icke myndig. Sen är man tydligen vuxen och kan göra vad sjutton man vill! Hur härligt känns inte det då?

Så himla underbart väder det är då! Nu är våren på G. Yeees! Mer sooool tack!!!

Skola idag mellan 9.25 - 13.15. Alldeles perfekt! Behöver inte vara längre dagar än så.

Efter skolan så gick jag och satte mig på körskolan för att plugga teori. Gick riktigt bra faktiskt. Men just nu känns det där körkortet ganska långt borta... Hehe men det ska nog ordna sig innan sommaren hoppas jag.

Sedan gick jag och min naturligt vinterbleka hy och solade. Onödigt enligt vissa, men ack så skönt (och välbehövligt enligt mig)!

Nu ska jag träna! Motionscykeln here I come! Behöver röra på fläsket...



Bra!


Läste detta nyss. Jag håller med på många punkter. 
En förändring av skolan behövs och det är nu!


Wales

Min mamma har åkt till Wales idag. Om jag är avundsjuk? Oh yes, något fruktansvärt.  
Hon ska hälsa på sina kompisar och blir borta en vecka. Jag saknar henne redan! ♥





Fick ett sms förut där hon berättade att hon var i London och strax skulle hoppa på tåget mot Wales. JAG VILL OCKSÅ! Våren hade kommit på allvar till England. Det var varmt och blommorna blommade för fullt berättade hon. Våren i London är helt underbar! Åhh...

Nu är jag väldigt sugen på att åka till London. För 3,5 månad sedan jag var där, men jag vill dit igen! Jag får inte nog av detta underbara ställe. London är bäst.

Puss!

Blommig skönhet

Denna skulle jag inte tacka nej till! Snyggt med blått och vitt.

Billigt är den ju också. 129 kr, Gina Tricot. Ska spana in den i veckan!







Åh, Paris...

Jag vill uppleva våren i Paris. Det kommer garanterat inte att bli av i år, men någon gång ska jag dit! Jag har alltid velat åka till Frankrike, speciellt Paris. Lite av en dröm faktiskt... Men förr eller senare kommer den dagen!

Jag får nöja mig med att titta på dessa snygga tischor från F 21 till våren.
Kostar mellan 90 - 150 kr. Åhh.....








(Paix betyder visserligen fred och har inte något med Frankrike att göra, men ändå! Språket är ju franska och flaggan är fransk. Love it!)








Dagens vill ha

Forever 21. En helt fantastisk budgetkedja. Jag har aldrig varit där men jag kan tänka mig att jag fullkomligt älskar affären. Kanske lite som en amerikansk Primark fast med mer fashion?

Kolla bara in de här! Kanonbilligt. Tänk er dessa till en solbränd hy och ett par slitna ljusa jeans (eller jeansshorts). Så enkelt, men så underbart. Älskar det vita linnet!





Skidåkning

Igår åkte min lillebror till Stöten, Sälen. Jag tycker inte om att åka skidor (eller jag kan inte) men jag är avundsjuk iaf! Skulle vara kul och testa.

Så nu är det lugnt och skönt här hemma till torsdag kväll :)








Lauren Conrad

Lauren Conrad har en fruktansvärt fin stil. Den är ganska enkel men grymt snygg.
Jag gillar den verkligen! To die for.

Hennes hår är fantastiskt, alltid lika fint! Speciellt på den först bilden. Åh.....














Schlagerkväll!

Melodifestivalen ikväll. Vem vinner?

Jag har två favoriter, EMD och H.E.A.T. Kom igen killar!




__________________________________________________________________________________________

UPDATE:

Malena var absolut ingen favorit till mig, tyvärr. Men tack gode Gud att Caroline af Ugglas inte vann! Jag står inte ut med henne.

Men enligt min personliga åsikt; FEL LÅT VANN! (som vanligt?). H.E.A.T. var bäst, sen EMD.  


Sandaler

De här kan jag helt klart tänka mig att bära i sommar! Inga problem alls.

FOREVER 21, strax under 200 kr om jag inte minns fel. Lovely!

UF-mässa

Igår var jag på UF-mässa. Det vara faktiskt riktigt kul!

Det gick kanske inte så bra för oss men det var definitivt en rolig upplevelse. Kul att se alla smarta idéer och uppfinningar som alla företag hade! Tror att det var 190 UF-företag totalt som ställde ut.

Vill bara passa på att säga att vi hade fruktansvärt trevliga grannar i montern bredvid! Ett gäng härliga killar. Kul att träffa nytt folk.

Jag väntar dock på bilder från Azra som ansvarade för fotograferandet igår! Skicka!
Jag har bara otroligt dåliga bilder från mobilen som jag gjorde ett litet collage av.






Hammerfall!

Vi har bokat biljetter! Fredagen den 27:e mars kommer jag att infinna mig på Sveriges framsida. Göteborg! Kl 19.30 i Skandinavium och Hammerfall på scenen + ett par förband. Kan det bli bättre? No. Kommer bli grymt kul!

Något som är värt att tillägga är att jag inte är något fans av Hammerfall. Men det blir nog kul ändå!

Men sen när är jag en hårdrockstjej? Typ nu. Men jag har det i blodet. Min morbror dyrkar allt som har att göra med hårdrock att göra. Han tror fortfarande att han är 20 år och håller på och åker runt på konserter Europa och lämnar familjen hemma. Haha han är helt galen!

Jag tror att det bor en liten rocker i mig, jag känner liksom hur den börjar komma upp till ytan nu. Bokom fasaden av den rosaälskande tjejen som älskar fashion och smink döljer det sig en oväntad personlighet! Haha.

Och hur snygga är inte rocktshirtar då? Har en på mig nu. Trivs bra i det! Roling Stones loggan är ju bara för snygg. När jag tänker efter så har jag ett linne med RS, borde använda det.








Puss! ♥


TORSDAG

Redan torsdag och jag är sämst på att uppdatera!

Igår kväll var jag på föreläsning i skolan om bröstcancer. Riktigt intressant. En läkare var där och höll föredrag. Lärorikt, gå på en sådan föreläsning om du har möjligheten! Riktigt bra info.

Imorgon är det den stora dagen, UF-mässan! "Höjdpunkten" på hela året för oss som har UF. Imorgon är det den regionala mässan och mitt företag ska ställa ut. Besök oss på Konsert och Kongress i Linköping! Vi finns i montern F:17.





Monki

Jag brukar inte shoppa på Monki. Men varför inte egenligen? Man kan hitta en hel del fint där. En bra konkurrent till budgetkedjorna!

Hittade lite fint på hemsidan som jag gärna skulle lägga vantarna på, bra basplagg kan man inte ha för mycket av. Frågan är bara om de här grejerna finns ute i affären.. Jag brukar tycka att det inte finns så mycket..



En ny plånbok skulle jag vilja ha. Inget jag behöver, men det kan vara kul att variera ibland!
Toppen älskar jag! Simpel men ändå snygg med knapparna. Snyggt med ett skärp till som bryter av i en annan färg. Hårband (hippieband) är någonting som jag inte har har. Men jag vill ha!





Man kan aldrig ha för många tshirtar! En blå fattas i min garderob.
Samma sak med väskor, begäret efter en ny avtar aldrig!

23.00

För en liten stund sedan fick jag för mig att duscha. Och måla naglarna. Normalt? Nej, inte kl 23.00 iaf. Det lär ta ett bra tag innan jag lägger mig, trots att jag är trött. Måste bli skärpning. Mobilen ringer snart och det är dax att gå upp igen och bege sig till skolan...

Slutar 11.30 imorgon, så det är riktigt skönt!

Nu måste jag snart få min heliga skönhetssömn... Är riktigt trött nu.



Vill ha nya ballerinaskor, nu!

Ett par blommiga skulle sitta väldig fint!





          Din Sko, 249 kr.




          Indiska, 149 kr




The last time

Vaknade idag och kände att jag var på riktigt bra humör! Men det försvann när jag kom till skolan... Haha!

Idag mina kära vänner har jag haft den sista idrottslektionen i hela mitt liv! Känns väldigt konstigt, man har ju trots allt idrott det enda sedan ettan på lågstadiet... Men det kändes däremot väldigt bra när jag packade upp min väska förut och insåg att det var sista gången jag behövde göra det efter skolan. Jag hatar verkligen att göra det! Det tar typ 1 min, men endå! I don't like it. Usch för svettiga och allmänt äckliga gympakläder!

Jag gillar idrott och att motionera, men under skoltid? Nää, det kan kvitta. Nu måste jag se till att börja röra på mig mer. Jag MÅSTE! Men frågan är vad man ska hitta på? Simma kanske? Det är ju ganska kul. Funderar på att ta en till ridlektion varje vecka! Men vi får se, det är ju så fruktansvärt kul i vilket fall som helst.

Men jag kommer sakna idrottstimmarna med klassen, ibland har vi ju så himla kul! Speciellt när vi dansar och Robert "Brad Pitt-lovern" Bagge ska visa upp sina talanger!! HAHA, han är så jävla klockren! Ingen taktkänsla för fem öre.

Spelade volleyboll idag! Mitt lag var bäst. Tror faktiskt att jag kommer att komma ihåg den här lektionen ett bra tag fram över.


Hårband

Jag upptäckte igår när jag ville göra något anorlunda med mitt hår att jag faktiskt inte har några hårband! Konstigt, jag har det mesta men inte detta.

Så nu vill jag ha ett hårband, gärna flätat! Jag tycker att det är grymt snyggt när man flätar en bit av sitt eget hår och använder som hårband. Tyvärr är mitt hår för kort (!) tydligen, eller det blir inte bra iaf...

Några snyggingar från Forever 21!







Nya hårspännen är ju alltid kul, härligt med blommor nu till våren/sommaren.
Det rosa metallicfärgade och det blåa hårbandet skulle varit svart eller brunt, iaf något mer neutralt!

Det bästa av allt, inget kostar med än 30 kr!

Snälla Forever 21, kom till Sverige NU! Jag orkar inte vänta på att ni ska öppna...
Någon som vet exakt datum?



Klar!

Äntligen är jag klar med min uppsats om diabetes till hälsopedagogiken som ska lämnas in på onsdag. Det tog typ bara 100 år att skriva den, alldeles för lång tid med andra ord. När jag väl börjar skriva så är det inga probelm, då har jag nästan svårt att sluta. Men det är det där med att börja...

Jag har alltid varit bra på att skriva och har alltid fått väldigt bra betyg på det. Så jag vet att jag kan och egentligen tycker jag faktiskt att det är ganska kul att skriva arbeten. Men jag vet inte, det är det där med att börja i god tid och inte skriva allt på samma gång utan dela upp arbetet och slippa stressa... Det funkar inte riktigt. Men nu är jag klar och den ska inte in förs om tre dagar! Bra jobbat säger jag till mig själv!

Jag hade tänkt att hinna med lite annat idag men tiden bara försvann... Skit också!

Slänger nog in något modeinlägg senare ikväll... Måste käka lite känner jag, har levt på After Eight de senaste timmarna! Hur gott som helst! Hade glömt bort att det är så gott... Haha!


Internationella kvinnodagen

Idag är det vår dag! Alla kvinnors dag.

Pappa hade till och med lyckats komma ihåg att det var idag. Han kom hem med  var sin After Eight till mig och mamma. Min pappa är bäst. Han ska även laga maten idag och bjuda oss på tårta.






Har en del p l u g g idag...

♥ Skriva klart hälsopedagogiken (tar typ 100 år)
♥ Göra något typ av manus till häslopedagogiken
♥ Kolla på FE
♥ Spanska

Så om jag vore riktigt förståndig så skulle jag koppla ner mig från nätet och sätta mig och skriva. Men nja, det lär bli svårt. Är totallt omotiverad, orkar inte! Det är ju trots allt helg.


I like it

     Det här känns som jag!


     Randig, enkel tröja.
     Svarta ankellånga byxor.
     Ballerinaskor. 
     Långt, platt hår.
 

    

     Från Balmain.

Modeblogg? Nej.

Fick frågan häromdagen om detta var en modeblogg. Svaret är nej! Det är i alla fall inte tänkt att det ska vara en modeblogg. Men jag har upptäckt (och säkert ni också) att jag i princip bara bloggar om mode!

Men mode är viktigt. Jag älskar mode och det är verkligen en stor del av mitt liv. Okej, jag är inte den som shoppar ihjäl mig och springer runt med de senaste plaggen. Men jag tänker mode, jag andas mode. Jag kanske inte ser ut som en skyltdocka med de allra dyrast och mest fabulösa kläderna på mig. Men vad har det för betydelse? Jag är jag och det är jag stolt över. Jag älskar mode!

(och det lär bli en hel del inlägg om just mode, att vara allt för privat är inte riktigt mig grej)



Wild Child

Bra film med Emma Roberts i huvudrollen!
Tjejfilm till 100 %, loooove it!  ♥






Glamour

Antar att det inte bara är jag som har fått detta erbjudande i brevlådan?

Kalasbra ju! Jag brukar inte läsa Glamour, men nu kan jag faktiskt inte tacka nej.
Jag har nyss fått upp ögonen för Body Shop och med tre nummer av tidningen så får man även Body Butter (som jag älskar!), Showergel och Bath Glove från Body Shop.
Hur bra? Väldigt bra.


(Nyblivet fans av Body Shops produkter som jag är, så har jag tänkt att knåpa ihop ett inlägg med mina favoriter! Får se om det blir idag eller imorgon. Lutar åt idag..)


Shoes

Är de inte perfekta att ha i sommar så säg? Der är många bloggerskor som har bloggat om de här de senaste dagarna så det känns lite som om man härmas.. Men så är inte fallet, jag älskar de här sandalerna! Frågan är hur kvalitén är och hur sköna de är, det är ju trots allt H&M vi talar om.. Men jag gillar H&M som sagt. Och jag gillar att det inte är en sån där grej mellan tårna på de här gladiatorsandalerna som det är på flipflop, ett stort plus!

H&M har blivit riktigt bra på det där med skor nu, finns massor som jag vill ha. Men man kan ju inte få allt här i världen!

Men jag SKA ha ett par sandaler i sommar, ska leta till jag hittar ett par!

De kan bli mina (eller dina) för 198 kr, ett superbra fynd!


Summertime

H&M har fått in en hel hög med snygga bikini. Man kanske ska vara ute i god tid med att köpa i år? Yes I thinks so.



I've been home today

Har varit hemma idag också.. Fruktansvärt tråkigt och frustrerande. Men men, what to do?

Pratade med min läkare igår via telefon. En riktigt trevlig prick! Han trodde att jag hade halsfluss... Jag hade ju det innan jul så han var nästan säker på att det är det jag har haft nu igen. Men nu är det bättre, kan iaf äta och dricka utan några större problem. Har levt på ingenting de senast dagarna! Mest glass och te. Pratade även om att jag ska få en ny migränmedicin. Har haft migrän oroväckande ofta de senaste två månaderna. Brukar bara ha det ett par gånger per år annars, nu har jag haft det varje vecka.. Inga av det tabletter jag har testat verkar fungara till 100%. Så jag ska få en tid i till sjukhuset så snart som möjligt, innan jag fyller 18.

M & M vågade komma förbi en sväng förut.. Blev lite kaffe och fika och en hel del trevligt prat.


Morgonrock

Blev kär i den här morgonrocken (den rosa såklart!) för ett par minuter sedan. Men efter lite fundrande så behöver jag nog faktiskt inte den. Jag har en fin röd i fleece, den duger ett bra tag till. Usch, nu lät jag som min mamma!!

Finns hos H&M för 249 kr.
 

I need...

... nya nagellack!

Jag tjatade om det redan för 2 veckor sedan men jag har inte riktigt haft tid att köpa några..

De här kan vara kanske är något för mig, billiga om inte annat och färgstarka. Känns våriga!
Och så gillar jag ju H&M ;) men troligtvis finns de nog inte ute i affären.. Hittar aldrig det jag vill ha! Har ingen lust att beställa, inte just nu iaf...



Armband

Jag vill ha fler armband, de kan ju piffa upp en hel outfit!
Det finns så många dyra och fina som jag vill ha... Men jag håller mig till budgetpriserna, jag tröttnar så fruktansvärt snabbt på allt! Några varianter från H&M.





Bad day

Jag är sjuk, har varit halvsjuk hela veckan, åkte hem från skolan i måndags. Igår när jag kom hem från stallet så mådde jag verligen inte bra, nu mår jag likadant. Halsont, huvudvärk, ont i hela kroppen, illamående och lite feber på det. Jag blir nog hemma imorgon också. Himla skit! Jag vill inte missa en massa i skolan... Missar bla ett prov idag.  Funderar på att åka in till skolan imorgon e.m. och hämta hem lite böcker så jag kan plugga lite i helgen, iaf matte o spanska.

Tack gode Gud för laptopen, bra sysslesättning när man ligger i sängen och inte orkar gå upp!



Bild; A


Passade på och ändrade lite färger och sånt på bloggen nyss.
Sen gjorde jag en ny header på typ 3 min, rekord! Vad tycks?



Åh, jag vill ha.

Snygga? Oh yes. Don't you think?

279 kr, Forever 21 ♥


Jaaa!

Nyss hemkommen, fick sluta tidigare idag! Välbehövligt.

Vet ni vad? MVG på matteprovet! Vill inte skryta, men jag är så grymt nöjd och glad, trodde inte att det gick sååå bra. I'm back on track! Yes.

NU: Plugga ekonomi - svårt prov imorgon.
SEN: Stallet, ridlektion! Love it! Kommer hem vi 22-tiden.
IKVÄLL: Plugga, massor av grejer tills imorgon. FE prov, eng presentation,
sp glosor, sp uppsats. Fan.


Det snöar, igen!

Att det aldrig kan bli vår... Rena rama snöstormen utanför mitt fönster.

Har hittat en riktigt fin lite kortare jacka/tröja på Gina Tricot med dragkedja. Provade den i fredags men den var något liten och en storlek större var tyvärr slutsåld.. Typiskt!



Bilden gör den inte rättvis, den har ett snyggt mönster (tänk typ broderi, blommor). Perfekt är vad den är. Ska leta vidare och se om jag kan hitta den.


Mys

Idag har det inte blivit mycket gjort.. Har verkligen inte kunnat plugga, har ingen koncentrationsförmåga idag, det bara funkar inte. Skit också. Jag vill bli frisk!!!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på någon film och äta massor av glass. 

Jag skulle mer än gära ha på mig de myskläderna från H&M i rosa velour med Betty Boop motiv. Ha en fin kväll!




Kjol

Var inne på Gina Tricot i fredags och ittade den här underbara kjolen! Jättesöt. En jeanskjol med ett fint broderat mönster längst ner (finare i verkligheten!). Men den var aningen kort tycker jag, skulle varit lite längre. Men har man långa ben så har man.. Haha!

Kostar 299 kr och finns ute i butik nu.


Jaha.

Vaknade upp med jätteont i halsen idag, huvudvärk och känner mig febrig.. Inte alls kul. Det känns verkligen som om jag aldrig är frisk!

Idag har jag massor av plugg. Too much. Men det är lika bra att ta i tu med skiten så slipper man stressa!

♥ Affärsengelskaglosor
♥ Spanskaglosor
♥ Bokföringsprov (måste plugga massor!)
♥ Engelskapresentation





Tees

Tshirtar med tryck kan man aldrig ha för många av! Här är några fynd från Forever 21.




RSS 2.0