Barcelona.

 
Helt fantastiskt skönt att vara ledig! Det tar ett par dagar, sen kommer man in i semestermode. Jag har varit ledig exakt en hel vecka. En hel vecka, när hände det senast? En vecka utan måsten. Vi pratar bra många år sedan. Att i måndags sätta sig på ett plan ner till Medelhavet och checka in hos min kusin var s å  h i m l a  s k ö n t. Jag har sett turist-Barca och riktiga-Barca (privat guide är minsann inte så fel), shoppat, promenerat runt i staden, varit på stranden och ätit massor av färsk frukt, druckit mojitos, hängt på Starbucks och tagit in på hotell bara-för-att-jag-kan-och-vill (hotellfrukosten lockade). Halva tiden hos min kusin, halva på hotell. Barcelona har bjudit på moln, dimma, regn, åska, storm och sol. Kändes lagom surt att inte pricka in en solig vecka, hehe. MEN, jag är SÅ NÖJD. 

The road to joy.

 
Idag vaknade jag, efter en p e r f e k t helg med nära och kära, av ett sms "jag fick lägenheten!!!!!". Alla flyttar från stan, men min underbara Frida flyttar äntligen tillbaka efter 2 år på villovägar. Det här är lycka, riktig genuin lycka. NU ska jag dricka upp min smoothie och mitt kaffe, sen träna träna träna. Den här veckan ligger rätt mycket fokus på jobb, men vad gör det när man har bästa jobbet? 

Allt dumt som jag har gjort, kan du gräva ner det djupt i maken? Men då tror jag inte att jag blir kvar, om inte misstagen visar mig vägen.


Har det rätt gött nuförtiden, om jag tänker efter. Mitt vik är förlängt x antal månader, jag och min bästa kollega har officiellt  gått och blivit ett riktigt radarpar, det har varit några fina kvällar med försmak av sommaren, träningen börjar det minsann bli rutin på, matvanorna håller på att läggas om (dvs: sluta att äta det jag inte tål. SKÄRPNING) och om mindre än två veckor är det dags för Barcelona. Hur underbart? Ja jag klagar inte. 

RSS 2.0