Bästa tisdag.







Idag har jag gått runt och varit äckligt glad. Strålat i kapp med februarisolen och nästan varit lite avundsjuk på mig själv. Ibland känns allt bara så rätt! Tre timmars intro plus föreläsning i nya kursen 0900-1200 med följeslagarna omkring mig. Snackat en massa träning med Jocke, jäklar vad peppad man blir av att umgås med träningsnarkomaner. Träna träna träna. Tvåtimmarslunch med Linus! Diskuterade livet stora frågor och gitarrspelande. Blev så motiverad att jag gick raka vägen hem och satte mig och spelade (med öppen balkongdörr, sorry kära grannar). Kan han så kan minsann jag också lära mig. Det SKA gå. Målat ett lager till på köksbordet, äntligen hängt upp en förstoring på ett av mina Londonfoton på väggen (finally, feels like home), cyklat runt i skinnjacka utan att frysa, pluggat på bibblan, tränat skiten ur mig på gymmet, handlat mat. Effektiv tisdag, YES. Bara umgåtts med människor som får mig att bli så jäkla taggad. Och glad. Precis som det ska va, bättre blir det inte. Igår hängde jag föresten på bibblan med Lollo och lunchade på stan, himla fint det också.

120226






Hej och hå. Tror jag är frisk nu, FINALLY. Pluggfri helg har gjort susen. Stan och mys med Lollo igår och idag har jag hunnit precis ALLT. Tvättat, powerwalkat i solskenet, långfrukost, IKEA + Ikano med mams och F, städning av lgh, kört skiten ur mig på gymmet. Idag var en sådan där dag då jag skulle kunna sprungit hur långt som helst på löpbandet (när man kommer in i den där andra andningen är det bara att köra på) och lyft hur tunga vikter som helst typ. Älskar den där känslan. Inträffar dock alldeles för sällan. Blivit en del shopping i helgen gjort några fina fynd. Nöjd nöjd nöjd.

Brukar svälja dina lögner mest för att få känna nåt.

Förändringsarbete i organisationer, check check check (check är definitivt ett av mina favoritord!). 15 av 16 grupper blev "totalsågade" på gårdagens seminarium. Kändes ju asbra med 24h kvar till inlämning. Min grupp kom dock lindrigt undan, men vi hade missuppfattat uppgiften, precis som alla andra. Dessvärre fick vi ingen konstruktiv kritik heller, så det där med "gör om, gör rätt" var ju inte det lättaste. Men vi fixade det förhoppningsvis, väntar spänt på resultat (eller inte). Är i vilket fall som helst expert på det där med processkonsultation nu. Fick tillbaka duggorna, det som är så sjukt är att vi i supergruppen från i höstas, prickade in samma jäkla poäng. Vi kör på det där med teleparti, haha. Limpan och jag konstaterade på vägen hem att vi är jäkligt trötta på grupparbeten nu. JÄKLIGT TRÖTTA. Grupparbete hit, grupparbete dit. Längtar nästan lite till måndag då jag kan inta stadsbibblan, jag och min bok, ensamma. Inte behöva prata med någon, inte behöva diskutera lösningar, inte behöva skriva något gemensamt. Bara jag och fettoboken (och eventuellt pluggsällskap såklart). Sved ordentligt på kontot när den inhandlades tidigare idag. Nu ska jag unna mig en stor påse godis, dra igång en film, invänta sällskap och bara va. Har levt på kaffe och värktabletter den här veckan, nu är det minsann dags att bli frisk. Punkt slut. Hejdå feber och bihåleinflammation (självdiagnostiserad).

Ett fel närmare rätt.



Alltså, motvind till skolan. Man är ju död när man väl kommer fram. Motion, check. Skrivit som en galning på arbetet idag. Deadline kl 1300, 1258 var vi klara, 1259 inskickat. Eller klara och klara, skiten ska ju in på fredag men utkastet idag. Förstår inte riktigt vitsen med det hela. Men vi gör vad som krävs för att nå upp till ett fint litet G. Långlunch med Anna, häng med Lina och Jessica. Tanken var väl en sväng på stan, införskaffa en tegelsten till bok inför nästa kurs som startar nästa vecka och någon timme på gymmet. Men nej nej nej. Det regnar och nu ska jag minsann se till att bli frisk. Jävla bihålor. Lyssnar istället som en tok på Den Svenska Björnstammens nya platta som släpptes idag. ÄNTLIGEN! Som vi (jag) har väntat.

Hej där.





Tisdag kväll. Hoppsan! Har inte riktigt tid med det här. I fredags hängde jag i skolan, hos mamma, hos pappa och hade fredagsmys här hemma. Utslagen hjälte i lördags, schlagerparty med fina Lisa, gitarrspelande hela natten, nattgäst. FINT. I söndags hann jag med precis allt, inkl 1,5 tim på gymmet. Kämpat med grupparbetet igår-idag i skolan, känns dock dumt att klaga eftersom vi faktiskt har riktigt kul! Tillbringat kvällen med Ida; IKEA, storhandling, god middag och semla såklart. Vädret mina vänner, VÄDRET! Bubblade av lycka när jag cyklade hem i solskenet i eftermiddags. Ibland har man det lite för bra!

Dugga, CHECK.





Hängde på bibblan hela dagen igår med Linus, pluggade som en galning, mådde sämst, halvsov i en fotölj, blev klokare. Vaknade imorse av att jag rabblade förändringsstrategier i sömnen. Värt allt slit, eftersom jag SATTE DUGGAN IDAG! Kollektivt plugg är helt enkelt bäst. Åkte buss till skolan imorse, jäklar i havet vad fort det gick och jäklar vad chockade jag blev när Linus satt på samma buss. Slumpen! För övrigt har det varit en himla fin dag måste jag säga, hade glömt bort hur det känns med så här mycket fritid. Hann t o m att slarva bort/tappa min ena älskade skinnhandske och gick raka vägen och införskaffade mig ett par nya. Dags att plöja igenom några tidningar, godnatt.

120214

Det här skulle kunna bli ett klagoinlägg. Jag har sovit fem timmar inatt. Pluggat precis hela dagen. Cyklat i snöstorm. Fruktansvärd huvudvärk, troligtvis feber och början på bihåleinflammation. Handlat. Lagat mat. Däckat i soffan. Dugga i övermorgon. MEN det känns ganska så fint ändå. Att plugga med världens bästa gäng mellan 9-18:30, sista timmarna med Linus (ett jävla tjat, men nej, just friends), är trots allt inte så dumt. Vi är ungefär på samma nivå, lika dumma. Man blir på bra humör och de räddade min alla hjärtans dag. Perfect.

Impossible.


Pluggvecka.



Linköping visade upp sig från sin allra finaste sida i helgen. Blå himmel, solsken, vindstilla. Myshelg, precis vad jag behövde. Lugn och skön. Idag kickstartade vi med 7 timmar på stadsbibblan, Linus och jag. Kändes helt okej, trots att min hjärna inte riktigt hänger med för tillfället. Den här kursen håller ett äckligt högt tempo, duggan på torsdag känns ganska så hopplös. Men det SKA gå.

So get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead.

Alltså, jag har fortfarande så där galet kul i skolan! Gillar min nya grupp, fyra härliga människor. Samtalsämnet idag var piercingar, kroppsmodifiering, tatueringar och så lite London. Snacka om att jag är ännu mer sugen på att gadda mig nu! Och sugen på London såklart. Lunchade med Jessica innan, checkade av ännu ett seminarium med gruppen (kanoners!) och snackade skit med Jessica efteråt. Plågade min hårt pluggande vän med jobbiga sms, kl 17 gav han upp. Ha! Höll på att avlida av skratt. Det var han som sa det, inte jag, "girls night på plan 4 med fredagsfest?!". Internskämt. Jag har fina vänner. Nu väntar en fin, lugn helg med massor av plugg och mys. Känns helt okej faktisk. Föresten så gillar jag att Facebook har blivit den hetaste arenan för politik just nu. Ja, varför inte liksom? På Facebook får man reda på allt.

Today





Inte fått gjort många knop gjorda idag. Cyklade ner till stan för att kolla på gardiner, igen, kom hem med ett par boots, igen! Denna gång ett par bruna. Älskar dem redan! Det här är precis vad jag vill gå runt med på fötterna, så jag. Höll på att skriva att jag inte har träffat någon alls idag, men det har jag. Sprang på både Lisa och Bea på stan. Skulle pluggat, orkade inte. Skulle gymmat, orkade inte. Slappardag till max. Lagat god mat och sen halvsovit i soffan hela kvällen. Imorgon tar vi nya tag, UTAN förkylning tack. Och ja, ni ser ju vilken stil jag kör på just nu, lager på lager. Sjorta och stickad tröja is the shit.

Torsdag





Tja! Har knappt suttit vid datorn de senaste dagarna, ganska skönt faktiskt. Har haft fullt upp med annat (leva med andra ord). Tisdagen var ungefär som måndagen, föreläsning och lunch med linuslinajessica. Cyklade hem efter lunchen och fick min tvn hemlevererad (himla fin!). Kilade över till Lina och kom hem med en micro, perfekt. Cyklade tillbaka till uni, pluggade ett par timmar i lässalen, gick till Campushallen och tränade. Sprang några km på bandet ("tävlade" med tjejen bredvid, kan hon så kan jag!) och körde ett ordentligt styrkepass för armarna. Hej träningsvärk! Igår fixade jag klart grupparbetet med gruppen, lunchade med Jessica och Lina och satt kvar i skolan till 18:30 tillsammans och pluggade. Överträffade mig själv lite grann där, 10 tim i skolan, men med fint sällskap funkar det mesta. Idag strejkar dock hela jag, vilket resulterade i en lång sovmorgon. Guld värt! Hatar förkylning.

120207

Det känns verkligen som om dagarna går i ultrarapid just nu. Fin morgon med pannkaksfrukost, perfekt hårdag, promenad i solskenet till universitetet. Föreläsning under förmiddagen, nästan att jag förstod mig på den. Det är kul med ny klass, 45-50 okända personer, men ändå sitter vi där, vi gamlingar, tillsammans. Jessica vid min ena sida, Linus vid den andra. Fnittrar, skrattar, suckar. Långlunch, plugg och sedan en lång fika tillsammans alla tre framåt eftermiddagen. Kilade ner på stan för att försöka hitta gardiner nu ikväll, nästintill omöjligt. Svårt det där. La pengarna på ett par skor istället. Ja, så kan man också göra. Måste nog erkänna att jag älskar att köpa just vinterskor. Har lagat mat till ett helt kompani (matlådor, check!), tvättat (bästa tvättstugan, seriöst!) och försökt plöja igenom lite litteratur till morgondagen. Går inget vidare, min hjärna totalstrejkar. Min kognitiva förmåga är utnyttjad till max. Morgonkaffe på universitetet kl 0900 med bästa. Godnatt.

Helgen









Nästa helg ska jag inte röra mig ur fläcken. Jag ska ligga hemma i soffan, äta chips, glo på tv och tentaplugga. Har haft fin helg, men alldeles för fullbokad. Stressat, ätit dåligt, fart omkring överallt. Jobbade igår, höll seriöst på att frysa ihjäl (plus att jag var tvungen att gå upp 05:30). Men jobb är jobb så jag ska inte klaga! Igår var jag hos mamma och hos pappa. Tog bilen in till mig, fick med min en fin Azra. Fixade oss, gick ner till Bagge och hade, seriöst, en av de bättre förfesterna ever. Så himla kul att träffa alla igen! Resten låter vi vara osagt, haha. Idag har jag hängt med Ida, varit i Tornby, storhandlat på Maxi, stekt en himla massa pannkakor och myst med bästis. Varit hos mamma en sväng, städat lägenheten och nu kikar jag på Melodifestivalen. Puuuuh.

Fredag 120203

Hann bara att blinka och plötsligt har det gått en hel vecka. Men den här veckan har varit så fruktansvärt bra! Älskar lägenheten, älskar alla fina vänner, älskar livet just nu. Cyklade till skolan igår, inget jag rekommenderar att göra när det är -15, fy fan vad kallt det var. Men jag var tvungen att cykla bara för att jag kan KAN GÖRA DET NU. Ha! Jobbat lite med gruppen, pluggat en hel del. Igår målade jag om mitt köksbord, vitt! Älskar att göra lite praktiska och kreativa saker. Plus att det blev precis som jag tänkt mig! Hängt ännu mer nere på stadsbibblan, tränat och haft folk här mest hela tiden. Hade seminarium idag, gick super! Hängde kvar i skolan och lunchade/pluggade med Jessica. Skönt att kunna ta helg med gott samvete. Mötte upp min favorit Linus (ALLA heter Linus just nu, var och varannan människa jag träffar, vad är det med Sveriges befolkning och just det namnet?!) och catchade upp efter veckan och inför helgen. Fint det där. Hunnit med en sväng på IKEA med mams, beställt en tv (hemleverans, man tackar!) och fixat med en massa papper. Imorgon har jag bokat in lite för mycket, dubbelbokat mig själv. Inleder med jobb (note to self: lär dig säga nej, du har ju förtusan flyttat) och avslutar med utgång med mina gamla favoriter från gymnasiet! Fan vad kul det ska bli! Förhoppningsvis får jag även en nattgäst, kan inte bli bättre! Ah. Gotta love life.

120201



Business-Alex. Jobbar vidare på min image. Det händer så mycket just nu att jag inte vet vart jag ska börja. Fullbokad 24/7. Öppet hus i min lägenhet typ, folk kommer och går precis hela tiden but I like it. Min bästa Ida, vänner sen sjuhundra år tillbaka, var här häromdagen och lagade lyxmiddag åt mig. Fina grejer. Hängde med min nya grupp igår, helt okej faktiskt. Klickade så pass bra med en av tjejerna att hon sprang raka vägen till Campushallen och köpte ett träningskort för att börja träna med mig! Perfekt med en ny träningskompis. Har shoppat loss på både Biltema och Ö&B, pengarna bara flyger iväg men det är så värt det. Tackat nej till två (!) dejter (den ena ett stort no no nooo och den andra skjuter vi upp tillsvidare). Lunchat med Kristoffer, Lina, Jessica mfl, fikat typ hela tiden. PROMENERAT till skolan! Underbart med en morgonpromenad. Pluggat i HumSam och nere på Stadsbibblan (det tar 10 min att gå dit, hur bra?!) där jag som vanligt sprang in i Linus och pratade bort den tiden jag skulle ha pluggat. Har helt enkelt för bra kompisar. Lollo var här ikväll, jag har köpt en soffa av grannen lite längre bort på gatan och powerwalkat genom ett snöigt Linköping. Min älskade cykel har äntligen kommit hit, nu känner jag mig som en riktigt student och Linköpingsbo.

RSS 2.0