I'm coming home. Aupair, check!




Jag har precis avslutat mitt år som aupair.
Alla avsked är tagna (jag saknar dem redan), värdfamiljen är nu på väg till Heathrow och jag har huset för mig själv den sista helgen i London. Allt känns väldigt, väldigt konstigt, kan inte riktigt förstå att det är slut. Drömmen vore att stanna kvar här och göra något annat, jag är allt annat än klar med London. Det har varit 9 fantastiska månader, jag har haft så himla kul och fått vänner för livet. London har, och kommer alltid att ha, en mycket speciell plats i mitt hjärta ♥

Kommentarer
Postat av: hanna ♥

HÄRLIGT! kika in ikväll och kolla efter vinnaren! :D

2011-05-27 @ 15:27:43
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: azra

gumman jag blir tårögd av att bara läsa det där, får en sån känsla i magen av när man lämnar något. Måste kännas hemskt för dig..

2011-05-27 @ 18:53:28
URL: http://azraz.blogg.se/
Postat av: azra svarar

jaa men man känner sig helt tom inuti och det värsta är när man kommer hem och alla lever sina liv och man själv känner att man precis lämnat sitt liv och att ingen riktigt förstår hur man känner sig men efter ett tag börjar man komma tillbaka till rutinerna här och börjar tycka att det är skönt att va hemma och ha de människorna man älskar runtom sig.. och precis London står ju kvar :)

2011-05-27 @ 19:32:51
URL: http://azraz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0