Midweek.




Känslan som infinner sig när man har städat ett fem-vångingshus, tvättat en massa tvätt, betat av strykhögen, gjort alla veckans sysslor, tagit en långpromenad i Kensington Gardens/Hyde Park (se bilder ovan!), tränat, ätit nyttiga saker till frukost/lunch/middag/mellanmål OCH varit barnvakt är heeeelt amazing. Nu är jag fan stolt över mig själv. Bra onsdag! Tänk om man kunde vara så här effektiv/duktig alla 365 dagar om året... Jag har något att jobba på.

Kommentarer
Postat av: L i n n e a s b l o g g

Vaaaa är det sant, gud vad sjukt! Av alla Starbucks som finns liksom.. älskar den för att det är så lugnt oftast, sköna soffor och brukar va bra musik! VÄLDIGT serviceminded personal haha dom kommer 24/7 och frågar om dom är klara och så foooort dom ser mina lilla tömda förpackning tar dom den..

2011-03-03 @ 10:34:58
URL: http://linnealindblad.blogg.se/
Postat av: Emilia

Åh va fint det är ! :) SV: Jo ja ska verkligen försööka åka dit :D

2011-03-03 @ 18:37:38
URL: http://emiiliiaa.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Haha vad härligt :D

Sv: Haha ingen orsak :D Ja jag har länge velat bo i England, är så himla härligt där! Jag var på språkresa i somras i Brighton (vid kusten, ca en timme söder om London med tåg) under tre veckor och föll pladask för landet, kuklturen och London. Var i London två dagar då, och sen ska jag faktiskt åka dit den 7 april och stannar till söndagen den tionde, så ett kortbesök i alla fall :)

Okej, men det verkar ju bra att man får välja lite i alla fall istället för att bli utplacerad nånstans, eller är det så? Jag förstår det, jag funderar på om jag ska resa, plugga (helst i UK ändå haha) eller åka som au pair efter studenten, jag har ju ett tag kvar att bestämma eftersom jag inte tar studenten förrän nästa år men ändå! Vad härligt att du trivs så bra! Kram!

2011-03-03 @ 19:57:47
URL: http://whenitcomesto.blogg.se/
Postat av: Edith

Shit vad jag är avundsjuk på dig, det är en av mina största drömmar att vara au pair i London... :)

2011-03-05 @ 00:21:40
URL: http://ihavefoundmine.wordpress.com
Postat av: Maria

Vackra bilder!

2011-03-12 @ 17:23:56
URL: http://photographybyristo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0