Känslan av att må bra.

Veckan kunde faktiskt inte börjat bättre. Idag är en bra dag. Vissa dagar är okej och man överlever, vissa är bra, väldigt bra, och man vet egentligen inte varför. Allt klaffar. 

Att vakna upp efter många timmars sömn - utvilad, på bra humör, ringa några jobbiga samtal man skjutit upp (som visade sig inte alls vara farliga), beta av plugg och för första gången på månader och år INTE HA NÅGON HUVUDVÄRK WHAT SO EVER! Svårt att beskriva känslan, men att kunna tänka, fokusera, se klart utan flimmer och faktiskt känna att man mår bra och hänger med är helt fantastiskt. Jag har slutat prata om hur jag mår, men det senaste året, speciellt den här hösten, har varit helt förjävligt.  

Att sedan bli inbeordrad på jobbet, dvs gå in och jobba ett roligt pass (klockren dag med massor av glada leenden och allt bara flyter på) delvis tillsammans med Tom, samtidigt som man har 100% kvalificerad övertid, kändes som the cherry on top of the cake. Vi har försökt planera framtiden, peppat varandra och haft en jäkligt givande dag. 

Det känns t o m okej att komma hem från jobbet vid 22-tiden och veta att klockan ringer 05 igen. 

Ribban för veckan ligger högt. Ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0