Monday.

Dagen har varit längre än längst, fast den har gått så himla fort. Kom hem strax innan 18.30, dyblöt och kall. "Temadag" under förmiddagen, lång lunch (3 tim) som spenderades med Jessica och Fredrik och sen en föreläsning med en, tydligen väldigt känd, professor i pedagogik. Riktigt givande dag! Nu ska jag fixa något gott att äta, sen blir det Idol och Svenska Hollywoodfruar. Ska försöka plugga lite också, men är sjukligt trött så jag jag jag hinner väl somna, haha.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Din header är inspirerande!Jag lyckades klara mig undan regnet, men det för att jag gick runt i en otroligt ful blå jacka. Men vill man hålla sig torr finns det inte mycket att välja på...Hoppas att du kan sova gott.

Kram

2011-09-05 @ 21:21:39
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Haha, nej... Ballerinaskor är inte att rekommendera, när regnet öser ner. Inte heller converse, då dessa blir äckligt blöta, fuktiga och skaver överallt på foten.Jag vill tacka så hemskt mycket för dina fina ord. Drömmen om att lyckas skriva något stort känns i dessa dagar långt borta, men jag försöker undvika pressen och se till mig själv istället. Tack, återigen.God natt.

Kram

2011-09-05 @ 23:23:03
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: lisen

spännande, vad hette professorn?

2011-09-06 @ 18:24:07
Postat av: ALEXANDRA SVARAR

LISEN: Han heter Per-Erik Ellström! Personligen så är jag inte så insatt i pedagogikens värld än (hoppas på att kunna bli under hösten!), så för mig var han helt okänd!

2011-09-06 @ 19:07:46
URL: http://alexxaandraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0