Måndag

Jaaa ni, idag har jag spendarat många timmar i soffan framför OC. Regnet har öst ner men nu är det faktiskt nästan fint väder! Funderar på att gå en sväng, kan behöva lite frisk luft.

Försökte faktiskt att plugga lite teori förut men huvudet ville liksom inte. Men har ni tänkt på en sak? Oavsätt hur man mår så orkar man nästan alltid sitta vid datorn? I alla fall jag. Visst, har jag migrän så sitter jag såklart inte här men annars.

Ska uppdatera mig lite om vad som har hänt i världen nu, samt läsa lite bloggar (att jag orkar!).

Det får bli en tidig kväll idag också, skola imorgon! Temadag, typ kvinnofrid eller något sådant. Efter det ska Azra och jag öva på vår presentation till onsdag. Så jag går till skolan oavsätt hur jag mår, slutar redan vid 11.15 så jag överlever.

Men först ska jag till tandläkaren.
Jippie, skitkul, verkligen! Kl 9.10 ska jag vara där och så ska en specialistläkare titta på min käke och mitt pyttelilla bettfel som jag inte störs av själv. Jag tror inte ens att någon i min omgivning vet om att jag har ett bettfel, det är inget man kan se, inte ens om jag berättar det. Känns lite meningslöst att bry sig om och återgärda det, men tandvården är ju gratis upp till 20 år så man får vara glad att de inte kostar iaf  :) Man får faktiskt vara glad att de i huvudtaget bryr sig och vill lägga ner tid på mig.

Idag fick jag hem mitt röstkort! Tänk att man har blivit så gammal att man får rösta i det kommande EU-valet i juni. Herre gud, jag känner mig lastgammal. Har ingen aning om vem man ska rösta på, är inte ett dugg intresserad av politik.

Kommentarer
Postat av: azra

jag har tyska imorn så måste göra det innan den börjar, fast tittar ändå bara på en serie där och sen så undrar vi flickor om det blir nåt på tors..

2009-05-18 @ 19:49:57
URL: http://azrazubanovic.blogg.se/
Postat av: Felicia

Fin blogg =)

2009-05-18 @ 19:56:38
URL: http://feliciaaamariaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0