I'll wait, I'll wait for you.



Idag är en sån där dag då jag bara känner mig helt... tom. Completely empty så att säga. Hade hur som helst den första föreläsningen idag, skönt att komma igång igen på riktigt! Hängt med Maria under eftermiddagen, fightats lite på stan med en miljon andra människor och babblat sönder varandra. Precis som det ska vara!

Lovade ju att visa vad jag unnat mig, här har ni den, en fin fin Canon. Jag är kär! 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Wow, en sån kamera skulle jag också vilja ha!! Use it well :) Hur är det med dig då? Du verkar ha det ganska bra i linköping tycker jag :)
Jag har inte bloggat ordentligt på flera månader, har svårt att hitta motivationen till det. Ser ingen anledning till att blogga bara för att :) Men hur som helst så åker jag upp till Umeå imorgon där Juridisk Översiktskurs står på schemat fram till november. Sen har jag fortfarande kvar min dröm om London och au pair. Så svårt bara att t ex välja organisation, vet ju inget om dom! Men du tyckte väl att din var okej iallafall?

Förlåt om du tyckte det här var ointressant eller så.

Kram :) :)

Svar: Heeeej! Det är hur bra som helst, hoppas det är fint med dig! Saknar dina inlägg! Spännande med juridik, och säkert jätte jätte bra att ha med sig i bagaget! Lycka till :) Åhh, såklart du ska komma iväg till London! Ska jag vara ärlig så överväger jag att åka tillbaka, saknar det sååå! Yes, min organisation var okej, jag hade bra kontakt med dem innan jag åkte men när jag väl var på plats så var de inte lika trevliga! Men det fungerade hur som helst bra :) OM jag ska åka igen så tänker jag nog åka privat, jag känner ju till staden så pass bra att jag vågar ta lite större risk ;) Kramar!
Alexandra

2012-08-24 @ 09:04:07
Postat av: Sara

Vad bra, jo nu är jag på plats här uppe i Norrland. Sån himla stor omställning bara, känns lite halvjobbigt men jag hoppas jag vänjer mig snart! Oj, då måste du verkligen ha trivts bra! Inte lika trevliga, hur menar du då? Då skrev du alltså att du ville vara i London, men hur matchades du med din värdfamilj? Fick du liksom välja själv eller kom de med förslag? Ja det klart, skönt! :D Har ordnat en ny blogg nu som du gärna får följa ifall du vill, länken är däruppe. Kramar

2012-08-27 @ 16:10:55
URL: http://sarakarinemilia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0