111129

Himla bra tisdag trots allt, kan visserligen bero på att hela jag bubblar av Londonlycka men ändå. Grupparbete 8-12 och sen lunch med ja...gissa vem?! Linus såklart. Satte oss sedan på separata plaser i HumSam och pluggade (satt visserligen och pratade via fb-chatten istället, haha). Vad vore livet utan Facebook. Älskar att hela ex-gruppen, helt oplanerat, plötsligt stötte ihop med varandra vid exakt samma tidpunkt utanför entren. Teleparti! Sjukt läskigt. Men det är så vi jobbar. Pluggade stenhårt fram till 17-tiden och sen gav vi upp och tog bussen tillsammans.

Mötte upp Lisa en supersnabbis och försökte slänga över lite Londondfeeling på henne. För precis ett år sedan var hon och hälsade på hos mig! Kan inte förstå att det är ett helt år sedan. Fina minnen. 

Borde verkligen börja packa nu. Men det där går på ren rutin nu, har vanan inne. Måste till universitetet imorgon, grupparbete mellan 8-12 som vanligt. Flyger vid 18-tiden. Vi har, såklart, prickat in en strejk som pågår på alla brittiska flygplatser imorgon. Långa förseningar väntar. Great. Håll tummarna är ni snälla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0