katastrof i garderoben


                 

Just nu är jag inne i en period då det känns om jag har otur med allt, speciellt kläder. Förra veckan var katastrofal. Mina favoritjeans gick sönder, ett svart långt linne och ett vitt linne lika så. Hittade en tröja jag köpte i somras och glömt bort, såklart sprack/gick sömmen upp i tvätten (och ja, jag är för lat för att laga den). Igår gick ett par leggins sönder och under förra veckan åkte min favorit bh i soporna. Mina lilla kisse lyckades även att göra smååå minihål i min älsklingströja när han låg på min mage och gosade. Behöver jag ens säga vad jag ska göra i stan imorgon?

Mina favoritboots är allt annat än hela nu (saltet på Göteborgs gator i fredags förstörde dem ännu mer och nu läcker de som ett såll) och mina två par stövlar från förra vintersäsongen sjunger på sista refrängen. Förstår ni vad jag menar nu? Otur.

MEN, tur i oturen, imorse hittade jag ett par gamla boots som jag totalt glömt bort, jag ska ge dem en ny chans nu (har ingen lust att köpa nya vinterskor nu när våren närmar sig). De var tvåfärgade, mörkgrå och svarta, men det återgärdades snabbt med lite svart skokräm och nu ser de ut som nya. ”Invigs” imorgon!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0